Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
félelmetes ez a next-generation nálunk...egy ideig nem lesz gond az utánpótlással 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Bayern "B" Starke-Rafinha-Boateng-Contento-Alaba-Timo-Martinez-Robben-Shaqiri-Can-Pizza
nekem a Frankfurton ment el az egyik szelvény, de így is nyertem a másikkal,
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Alabat balbekkbe kellett vna tenni, Shaqot meg fel középpályára az elejétõl. Ehelyett még mindig ott van ez a mikrofonhajú brazil.
ups and downs
Elöl meg megint nem tudtunk mit kezdeni a mezõnyfölénnyel, a szögletek, beadások még véletlenül se mennének emberhez. Lõni meg nem tudom miért csak szökõévente lövünk, mikor ilyenkor ezzel lehetne bontani a falat amit ma is a Leverkusen felhúzott.
Hát ez a hét nem sikerült valami jól, kedden a játék, ma az eredmény hiányzott. Talán a jövõ hét visszavisz a jó kerékvágásba.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jól van
még szerencsénk sincs
de jó, hogy ellenünk összekapja magát a bayer, de a bvb-nek meg tálcán kínálja magát idegenbe
hát fantasztikus
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nagy cink lenne a vereség, bár nagyon komolyan védekeznek, bezzeg dortmundba nem így védekeztek a kis genyák😄😄
jobb lenne ha az 1860 jutna fel ilyen cottbusok helyett.😞
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
feljuthatna már az 1860:S

akitõl félek õk sem fognak tudni bejutni.
Mondjuk egy hannovert szívesebben látnék a frankfurt helyén már csak huszti miatt is.
egyedül az inter tudott a partizan ellen nagy nehezen egy 90 perces góllal nyerni.
napoli a Dnipro ellen kapott ki 3-1 az udinese a young boys ellen.
lazio meg egy döntetlen ért el a panatinaikos otthonába.
bl-be se megy most nekik milan épp a kiesésen munkálkodik.
Juve meg szintén nagyon benne van a tutiba szóval eddig nics túl jó évük.
Németeknek most viszonylag jól kijött a lépés bl-be is.(már ha azt nem nezzük hogy a gladbach nem tudott bejutni)
Mario Balotelli nyilatkozata a EA SPORTS FIFA 13-ról:
"Az új FIFA annyira élethû lett, hogyha Robbennel vagy és az A gombot nyomod akkor se passzol."
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk ez mind mellékes, mert az olaszok a legjobbak, fõleg a Chievo!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
gladbach marseillt vert,leverkusen bécsben gyõzött,hannover pedig helsingborgot verte
stuttgart mondjuk ikszelt otthon😄
egyébként szép volt, visszavágón lelehet rohamozni aztán hátha ott is összejön egy win😄
és elég jól áll mind, remélem a schalke és a bvb is továbblép elsõ helyen😊
mi meg alap hogy elsõ helyen továbbmegyünk.
ups and downs
ok hirtelen nem kapcsoltam.
ilyenkor nem szoktam elõre elolvasni az összes hszt- hanem rögtön válaszolok és csak utánna olvasok feljebb.
tudom rossz szokás😄
Bocs, csak szõrszálhasogató akartam lenni😄D
és az elég szándékos volt..
Remélem a folytatás jobb lesz , a legnehezebb mecccs Valencia ellen lesz idegenbe, valahogy idegenbe nem megy.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
A meccs meg szar volt...tipikus olyan h csak a gyõzelemnek örülhetünk, de annak nagyon 😄.
ups and downs
Jó El helyen vagyunk de a bate és a lille jön az allianzba😊
Esélyük nincs.Bate meg nagyon ki lesz ütve szerintem.
Cserébe kaptunk egy fél kamu 11-est (Lahm lelassított a francia gyerek meg konkrétan nekiszaladt hátulról) amit legalább Müller berúgott.
Perpillanat nem hogy a továbbjutás nincs meg, hanem EL helyen vagyunk a 3 6 pontos közül. Úgyhogy a további meccsek egyszerûen élethalálharcok lesznek.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mindegy, lényeg a 3 pont, ilyen is kell néha😄.otthon verjük a lillet+meg a batét is ez tuti(bosszúúúúúúúú).Továbbjutás megvan szerintem...