Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
hát ilyen ez, amikor minden összejön 😊
félelmetes ez a next-generation nálunk...egy ideig nem lesz gond az utánpótlással 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
3:0

Pizza !!!!!!!!

Effe88
van egy olyan érzésem, hogy idrissu lõni fog nekünk egyet😄

Effe88
Pizarro 1:0!!!!

Effe88
Megy a meccs😊

Bayern "B" Starke-Rafinha-Boateng-Contento-Alaba-Timo-Martinez-Robben-Shaqiri-Can-Pizza

egyszer minden sorozat megszakad ám...Ne legyetek telhetetlenek a Bayer 04 nagyon rég nem nyert Münchenben ráadásul a csapat 100%-os volt majd 8 meccsen keresztül és még mindig tetemes az elõny szóval nem kell aggódni

nekem a Frankfurton ment el az egyik szelvény, de így is nyertem a másikkal,

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
Hamburgban nyerni kell. Tragédia nincs, bár a gólok azok voltak.
Alabat balbekkbe kellett vna tenni, Shaqot meg fel középpályára az elejétõl. Ehelyett még mindig ott van ez a mikrofonhajú brazil.

ups and downs

Védelem továbbra is kabaré. Ez a két gólnál jól látszott. Lemaradás, beragadás, mellérúgás, volt itt minden.

Elöl meg megint nem tudtunk mit kezdeni a mezõnyfölénnyel, a szögletek, beadások még véletlenül se mennének emberhez. Lõni meg nem tudom miért csak szökõévente lövünk, mikor ilyenkor ezzel lehetne bontani a falat amit ma is a Leverkusen felhúzott.

Hát ez a hét nem sikerült valami jól, kedden a játék, ma az eredmény hiányzott. Talán a jövõ hét visszavisz a jó kerékvágásba.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
lahm mit csinált az elsõ gólnál
atya ég

Effe88
kapufa ez isXD
jól van
még szerencsénk sincs
de jó, hogy ellenünk összekapja magát a bayer, de a bvb-nek meg tálcán kínálja magát idegenbe
hát fantasztikus

Effe88
köv fordulóban megyünk hamburgba
hát rohadtul nem lesz egyszerû

fail

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
😄😄
jól van
ez ennyi volt

Effe88
Mandzuuuuuuuuu

de még köll még 1
Ne legyen már x- itthon

Mandzukic!!!!!!!4444444444

Effe88
még 20 perc
nagy cink lenne a vereség, bár nagyon komolyan védekeznek, bezzeg dortmundba nem így védekeztek a kis genyák😄😄

Effe88
0-1 eddig
azt tudtam, hogy kapunk ma 1 gólt, de azért ezt meg kéne nyerni

DasIsFuck
nem is volt olyan sose, de azért németországba ez egy derbi.
jobb lenne ha az 1860 jutna fel ilyen cottbusok helyett.😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sose lesz olyan, mint egy milánói derbi, vagy egy londoni...😞

DasIsFuck
vajon mikor fogjuk megélni, hogy nekünk is legyen egy városi rangadónk az elsõ osztályba?
feljuthatna már az 1860:S

Effe88
talán a padra beférnek
bár én még oda se raknám õket😄😄 bayern 2 be velükD😄😄:

antijuve
tegnap Gomezrõl is volt egy hasonló kép

ups and downs

robben is back

Effe88
az eddigi best team a whoscored.com szerint

Effe88
nem fogják ,még egy ideig tuti
inkább nagyobb az esély rá, hogy a franciák is beelõzik õket

DasIsFuck
viszont irónikus az is hogy mióta megvan az a +1 hely azóta egy gladbach most meg nagyon úgy néz ki egy frankfurt fog oda jutni:S
akitõl félek õk sem fognak tudni bejutni.

Mondjuk egy hannovert szívesebben látnék a frankfurt helyén már csak huszti miatt is.

antijuve
valóban nem úgy néz ki, hogy visszaveszik azt a +1 helyet a BL-ben.

ups and downs

DasIsFuck
jajj hagyjuk szegény itáliánokat most, mert európa liga se jött össze nekik most😄
egyedül az inter tudott a partizan ellen nagy nehezen egy 90 perces góllal nyerni.
napoli a Dnipro ellen kapott ki 3-1 az udinese a young boys ellen.
lazio meg egy döntetlen ért el a panatinaikos otthonába.
bl-be se megy most nekik milan épp a kiesésen munkálkodik.
Juve meg szintén nagyon benne van a tutiba szóval eddig nics túl jó évük.

Németeknek most viszonylag jól kijött a lépés bl-be is.(már ha azt nem nezzük hogy a gladbach nem tudott bejutni)

Forza Italia
Gondoltam megosztom ezt veletek. Jót röhögtem rajta 😄😄

Mario Balotelli nyilatkozata a EA SPORTS FIFA 13-ról:
"Az új FIFA annyira élethû lett, hogyha Robbennel vagy és az A gombot nyomod akkor se passzol."

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DasIsFuck
hát a stuttgart nagyon pocsék idén.

németek erõsek idén mindenütt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
Igen.Chievo és a seria bwin!

Mor3llo
Grat mindegyik csapatnak!
Mondjuk ez mind mellékes, mert az olaszok a legjobbak, fõleg a Chievo!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
off:EL-ben is szépen hozták a németek
gladbach marseillt vert,leverkusen bécsben gyõzött,hannover pedig helsingborgot verte
stuttgart mondjuk ikszelt otthon😄

DasIsFuck
speciel azért örülhetnek hogy nem hoztak maguknak össze egy gólt, hihetetlen sok alaptalan hiba volt bennük.
egyébként szép volt, visszavágón lelehet rohamozni aztán hátha ott is összejön egy win😄

DasIsFuck
szép kör volt a bl-be most a németeknek.
és elég jól áll mind, remélem a schalke és a bvb is továbblép elsõ helyen😊

mi meg alap hogy elsõ helyen továbbmegyünk.

antijuve
igenigen. A Dortmund meccsét néztem, jók voltak, bár a végén beszorultak, de abszolút megérdemelten nyertek.

ups and downs

Effe88
Nyert a Dortmund és a Schalke is a BL-ben.
Ezt már nevezem<#eljen>

DasIsFuck
ja😄
ok hirtelen nem kapcsoltam.
ilyenkor nem szoktam elõre elolvasni az összes hszt- hanem rögtön válaszolok és csak utánna olvasok feljebb.

tudom rossz szokás😄

#10574 -> "Ja és kaphattak volna még 11 est kezezésért 😄"

Bocs, csak szõrszálhasogató akartam lenni😄D

DasIsFuck
?
nem értem bocsi.

DasIsFuck
volt még egy meg nem adott 11 kezezésért.
és az elég szándékos volt..

Gatti
Hát elég szar meccs volt 😄 Valahogy nem volt meg az átütõ erõ. A bíró pedig rulez módon húzta a sárgákat amikor kedve volt hozzá. Volt h favágó módszerbe rúgták fel a jáétkosunkat semmi lap majd mi kicsit megbillentettük és egybõl lap , érthetetlen. Ja és kaphattak volna még 11 est kezezésért 😄
Remélem a folytatás jobb lesz , a legnehezebb mecccs Valencia ellen lesz idegenbe, valahogy idegenbe nem megy.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
úgy legyen. De kell a csoportelsõség mindenképpen. Szóval hazai kettõt hozni kell, aztán Valenciában nem kikapni. Bár én nem vok benne biztos h a Valencia nyerni fog a franciáknál.
A meccs meg szar volt...tipikus olyan h csak a gyõzelemnek örülhetünk, de annak nagyon 😄.

ups and downs

Effe88
Annyira tudtam, hogy valami ilyesmi lehetett a meccsen.😄😄
Jó El helyen vagyunk de a bate és a lille jön az allianzba😊
Esélyük nincs.Bate meg nagyon ki lesz ütve szerintem.

Idény legrosszabb meccse volt konkrétan, megfûszerezve egy gusztustalanul rugdosódó ellenféllel, meg egy bíróval aki hagyta, és még a végén mi kaptunk 5 sárgát, míg õk 3-at...
Cserébe kaptunk egy fél kamu 11-est (Lahm lelassított a francia gyerek meg konkrétan nekiszaladt hátulról) amit legalább Müller berúgott.

Perpillanat nem hogy a továbbjutás nincs meg, hanem EL helyen vagyunk a 3 6 pontos közül. Úgyhogy a további meccsek egyszerûen élethalálharcok lesznek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
Na nyertük.0-1 meccset nem láttam, de gondolom jó sz*r lehetett😄D:
Mindegy, lényeg a 3 pont, ilyen is kell néha😄.otthon verjük a lillet+meg a batét is ez tuti(bosszúúúúúúúú).Továbbjutás megvan szerintem...

Hmmm...a Valencia megcsinálja azt, amit nekünk is meg kellett volna....

pláne nem a Frankfurt. Schalke vesztes csapat sosem lesznek bajnokok. Itt egyedül a Dortmundtól kellene várni feltámadást, csak õk sztem a BL-re fognak koncentrálni idén. 2x csúnyán is leégtek ideje lenne virítaniuk ott valamit. Sima Bayern bajnoki cím lesz