Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a padon nincs más csatár e😞😞:
ezt nem tudom, hogy gondolták
oké gomez sérült, de akkor is :S:S:S
Nincs Mandzukic 😞
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
juve-milán küzd a továbbjutásért,az inter az el-be vitézkedik...XD
egy kis párhuzamot vonva lassan olyan lesz hunor a német szurkolóknak mint az interesekenk a szücsyXD
de nem akarok belemenni a személyes háborúikba😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az olasz bajnokság meg leszállóágban van jelenleg, ezt a szezon elõtt is lehetett olvasni, a BL-beli szereplés is mutatja (és megint nem bántani akarom õket...mert én nézek olasz meccseket, mert van ami érdekel).
ups and downs
Az EL-ben van egy szar Stuttgart, a Gladbach necces lesz, a Leverkusen és a Hannover meg simaliba.
ups and downs
nekem ez a kedvencemD😄: na ezt figyuzd😄😄
"Hát ezt hívják szégyennek. Ki ez a Dortmund? Valami falu? A Schalkéval ha 1-1 pontot szereznek már csoda lesz.
Az EL pedig a németek specialitása, ezért nem ér semmit 😄 😄"
ups and downs
"Hát én a spanyoloknak 2-t adnék, mivel a Barca-Realon kívül a BL-ben alig van esélyük. Néha továbbjut a csoportkörön a Valencia meg néha a Sevilla, de nagyon ritka. Az olaszban meg ott van a Juve-Milan-Napoli-Inter-Roma, akik közül ha a Roma és a Napoli nem is esélyes az elõdöntõre, de sokkal izgalmasabb velük a BL."
ezen most megint szakadok, végem van 😄DDDDDDDDDDd
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Külön-külön igazak a dolgok, csak épp összefüggés nincs köztük 😄.
Az olaszok sz*rnak az EL-re, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a németek beelõzzék õket. És úgy tûnik ezt az évet is a németek nyerik.
ups and downs
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
amúgy ha a Dortmund csoportelsõ, meg mi is, akkor mi akár a Reallal is összefuthatunk a 16 között, szóval mindennek két oldala van (és akkor még a Chelsearõl mondjuk nem is szóltam).
A Valenciát sztem megverjük idegenben, ha szükség lesz rá, mert idén eléggé nyögvenyelõsen megy nekik a játék.
A Lille ellen meg végre jó játékot várok (a BL-ben is) és sok gólos gyõzelmet remélek.
ups and downs
bammegXDXDpont ittam mikor olvastam😄😄billre köptem a vizetXDXD
aztán a kapott BL pénzbõl lehet felújítani a stadionokat, hogy kapjuk a koefficiens pontokat!
de a dortmundnak már tovább kellett volna jutni
12 pontal kellene állniuk,ehelyett 7p pontjuk van
a majd mi holnap ,kiütjük a lillet +még otthon a batét
dortmund megint a végén adta le
csak most nem a bíró csalt el, mint a city ellen, hanem weidenfeller bénázott
megnyerhették volna
1-2,2-1 remélem a dortmund nyer a schalke meg minimum 1 döntetlent összesezd.
ma azért nem akár miylen meccs lesz
kérem szépen , nemrég sírtatok egy város derbi miatt
hát megkaptátok
Reginaolliga Bayern
19:00 Bayern münchen II-1860 München II
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ribery 2 gólpassz!
robben meg be se állt😊 annyira szép😊
Szerdán jön a lille.
Sima lesz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Buyten azért többségbe pontrúgásból jött elõlre.
De védõ létére gólerõs az igaz😄
Jó védõ azér, csak mondjuk eléggé gólerõs, mint mondjuk Terry, Alex és Lució, simán elmehetett volna csatárnak😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kb egy van buyten szint.
jó védõ, de lassú és sokat hibázik:/
vagy vmi régi klasszikus mezt, azok lennének a faszák😄
különben Mikrofon miért játszik folyamatosan ha annyit hibázik?
Lehetne már vmi klasszikus kék-piros vendég mez.
Itt már el is könyvelhetjük a bajnokság megvan.
Most már a bl-re kell koncentrálni.
Hát végül elég lett a tartalék felállás, úgyhogy végülis minden jó ha jó a vége.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.