14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#11373 „A Bayern München nem áll készen arra, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Kétszer is játszottunk a Barcelonával az elmúlt években, higgyék el nekem, ők a legjobbak" – vélekedett Wenger -
#11372 Remélem ezt a Düsseldorf meccs óta tartó kurva produkciót iszonyat hamar befejezzük. Nevezetesen azt, hogy egész meccsen támadunk, elbohóckodjuk a helyzeteket, az ellenfél meg eljut 2-3x a kapuig, amiből születik 2-3 gól...
Rohadt ideges voltam. Nem is a játék miatt, mert megvoltak a lehetőségeink, nem is kevés. Fociztunk, ahogy kellett. De ez a helyzetkihasználás kritikán aluli...
Örülni kell a továbbjutásnak, ezt az utóbbi 1 hetet meg elfelejteni, de valami hihetetlen gyorsan...
Az Arsenalnak meg gratula, mert megtették, ami tőlük kitelt, ráadásul hatékonyan!
Auf geht's! -
Gabe18 #11371 Mi még mindig mondhatjuk hogy a " biztos előny tudatában annyit adtunk ki amennyi kellett". Ami után ugyan reped a plafon felettünk, akkora hazugság, de jól hangzik... -
#11370 de se a real,se a psg nem játszott aztán egy reménytelen meccset.
ugye barcát már temették a milan elleni 2-0-as vereség után aztán letörölték a milnat k9v meccsen.
mi letöröltük az Arsenalt majd játszottunk egy temetős meccset...
-
#11369 psg is megizzadt egy kicsit otthon
realnak se volt egyszerű a kiállításig
:D:D -
#11368 barcát meg a milan:D
csak ott az első meccs volt a pokol itt meg a második:) -
#11367 amúgy ez meg most nekünk lesz jó:)
lekerült az első helyről:D
mindenki azt fogja majd mondani, hogy ugyan már ezeket megverjük, hisz az arsenal is majdnem kiejtette őket:) -
#11366 igen, ebben lehet vmi. -
#11365 pedig ez történt...
a düsseldorf ellen ugye ugyan ez volt csak ott pár helyzetet ki tudtunk használni, itt nem és ennyi döntött.:D -
#11364 örüljünk h van javítási lehetőség :) -
#11363 túlságosan elhittük, hogy 1-3 után ezz már meg lesz
fejbe fel se pörögtek nagyon
furca ezt mondani de ha mondjuk londonban 1- lett volna:D
akkor itthon sima 3-0 ra nyerünk nagy valószínűség szerint:D
de le van szarva most már csak a bl-re koncentráljunk -
#11362 hát talált, de ha már 2-t talált, akkor már hármat is találhatott vna. Az meg elég hülyén nézne ki h "háát, az Arsenal 3 talált góllal nyert 3-0ra Münchenben" :D
Az Arsenal se volt jó, de mi meg egyenesen pfuuuu -
#11361 nem úgy kellett volna nekimenni a meccsnek, hogy akkor midn1 csak valahogy tutiba hozzuk le a továbbjutást. -
#11360 na jó de azért legyünk őszinték itt talált kb 2 gólt az arsenal egy pályán nem lévő bayern ellen.
kb ennyit csináltak egész meccsen mert több kapura lövésük nem is volt.
-
#11359 vártam már amúgy a vereséget, de ilyen izgalmakra nem számítottam
szerintem kusenben is kikapunk de ki nem szarja le
minden csapatnak vannak hullámvölgyei inkább most épüljünk le egy pár meccs erejéig:) -
#11358 én ezt megértem, nem vártam h 3-4 gólt lőve lemossuk őket. De azért ez minden képzeletet felülmúlt. Megvan a továbbjutás, bejött a terv? Hááát, azért ne mondja senki h arra játszottunk h idegenben lőtt góllal menjünk tovább. Sztem mindnyájan meglettünk volna a 8 perc idegbaj nélkül. -
#11357 Annyit azért a Bayern védelmére lehet írni, hogy ilyenkor nagyon nehéz felpörögni. Gyakorlatilag az első meccs után "biztos" volt a továbbjutás. Emlékezzünk csak a tavalyi Milan-Arsenalra, mikor 4-0 után Londonban 1 félidő alatt kapott a Milan 3 gólt. Egyszerűen elhitték hogy megvan, nem volt meg az a pörgés/akarat/motiváció ami kell. Aztán "hirtelen" mikor már nem volt szabad több gólt kapni, 1 félidőt kibírtak kapott gól nélkül, itt is valami ilyen lehetett.
Csak hát hiányzók ide, első meccs oda, akkor is ciki hazai közönség előtt 0-2-vel égni. Amúgy grat a továbbjutáshoz :D -
Gabe18 #11356 Csodálatos. Sikerült egy lassan középmezőny szintű Arsenalból egy szerethető vesztest, magunkból meg egy kipukkadt lufi szindrómás "nagycsapatot" csinálni.
Még ha legalább egy marha jó ellenfél ellen lett volna ez. De hát erről szó sincs.
Annyi bizonyos hogy ami "nimbuszt" az elmúlt háromnegyed évben felépítettünk, azt ma este le is romboltuk. És ami a legviccesebb, lehet hogy hosszútávon ezzel járunk a legjobban...
De ettől ez még k...a gáz volt. -
#11355 gratulálok!
-
#11354 egyébként meg egy kis hullámvölgybe vagyunk még ha ez eddig az eredményeinken nem is látszik
le kell nyugodni a bajnokságot le kell szarni, rotálni kell stb...
helyre kell tenni a fejeket és minden jó lesz -
#11353 mondom eleve csak a tuti továbbjutás,nulla kockázat volt a cél..
na msot ilyenkor szokott jönni ez a görcsölés mint ami most is volt, hogy 100%-os ziccereket hibázunk ki és vérszegény lövések sorozatával bombázzuk az ellen kapuját. -
#11352 mindig az adott helyzethez kell igazodni.
itt most ezt kellett. -
#11351 Maradjunk annyiban h nem volt szép amit műveltünk. Sztem nem hitték el a játékosok h három gólt kaphatnak hazai pályán vagy én nem is tudom, de ez marha gyenge volt. Nem mintha az Arsenal jó lett vna, de a gólokat mégis ők lőtték.
Ennél csak jobb jöhet mondjuk... -
#11350 grat:D
ez van:D
a real sose szokta húzni az időt tudjuk:D -
Ferrari23 #11349 Én nem buktam mivel over 1,5 tettem :D
De attól még akkor is gáz, volt. Egy BL-ben egy ilyen szintű csapatnak nem erről kellene szólnia a játéknak. De grat :D -
#11348 nem kell itt most temetni a csapatot egy valami történt.
Úgy mentünk ki, hogy mind1 mi lesz csak jussunk tovább.
Egyébként arra az emlékezetes inter elleni kiesésnél is ugyan erre fáztunk rá..
-
#11347 nem a milan vagyunkXD
-
#11346 mi meg reméljük nem téped itt a szád többet
-
#11345 :D:D:D
na ez gáz volt. azt hittem kiestek 2-0 után. -
#11344 miért mit kellett volna csinálni??
azért mert buktál egy bayern gólon ne csináld itt ezt
thx -
Ferrari23 #11343 Kibaszott szánalom a bayern időhúzása.... Remélem kiesnek a faxba a köv körben. -
#11342 van még egy cserénk
cseréljünk már könyörgömXD -
Ferrari23 #11341 Most 3-3 az állás, és bayern a továbbjutó. Ha lő még 1-etaz arsenal, akkor 4-3 lesz. -
SzocsA #11340 3-3 al az arsenal jut tovább nem? de mi többet lőttünk idegenben! nem ?D -
#11339 essünk ki mostmár
mekkora égés ez így is
kiesünk idén már nem nézek több bl meccset
majd ha jön a guardiola akkor
kurva annyukat már -
lord nihilus #11338 Ez valami nagyon durván gyenge szint, amit produkálunk. És erre még Ribery meg Schweini hiánya sem magyarázat... -
Ferrari23 #11337 Ez elég szánalom volt azért Neuertől... -
#11336 hát beszarokXD -
SzocsA #11335 hülye kapus miért áll ott, oda? -
#11334 az nem baj:D:D
az az egy gól is sok volt
szerencsétlen alaba elcsúszott:/