14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
lord nihilus #12373 Pep akkor írna történelmet, ha a BL-ben címet tudna védeni a Bayernnel (ez az átnevezés óta tudtommal senkinek se sikerült). Hmmm..... -
#12372 hát légy híres:D -
Dean Winchester #12371 Grat a csapatnak a történelem íráshoz :)
nem semmi triplázni, ha jövőre megnyernétek a klub vb-t , szuperkupát az tenné fel az i-re a pontot...
Viszont nem értem miért kellett ide Pep... ez inkább költő kérdés, mert vágom, hogy miért csak logikus magyarázat nincs rá. Pep-nek fel van adva a lecke...
Szép volt
-
Gabe18 #12370 Én is Bayern szurkoló vagyok, azt még se vagyok ott... -
#12369 és?
lehet Bayern szurkoló
vagy Timo nagy barátja
-
Gabe18 #12368 Klitschko mit keres ott? Köze nincs semmihez. Jött ide celebkedni... -
#12367 felesége aszem:D
persze attól még fizethette:DD: -
#12366 ribery és a nője.. :D de érte ugye nem fizetett? :D -
#12365 megvadult:D -
#12364 hogy csapatja az öreg :D -
#12363 na tolok egy pár képet, ha nem gondXD
úgy se volt még egy kép se:D:D
a 2 Mario
ehez nem tudok mit hozzáfűzni:D:D
Ribery és nője
2 ukrán
-
#12362 nem elsősorban
de mondjuk tőled nem is várom, hogy megértsd a dolgokat:) -
#12361 ez jó lenne bannernak is. -
#12360 a bl döntőbe semmi köze nem volt a padnak ahhoz, hogy vesztettünk! -
#12359 -
IXEMGabeo #12358 gratula a Bayernek a tripláért...2009 Barca, 2010 Inter, 2013 Bayern Münich...
hátra van még az Európai szuperkupa a Chelseavel (ami vereség lesz) és a Világkupa is... -
-
#12356 te mennyire egysíkú vagy...
nem csak a blról van szó
tavaly rövid volt a pad
végén ki is jött mikor mindent buktunk
-
Gabe18 #12355 Ja ez nem válasz volt a #12352-re, arra mást akartam írni, de meggondoltam... -
Gabe18 #12354 Igazából nem tudom ilyenkor mit lehet mondani...
Miénk a világ legjobb csapata, és most nem csak szerintünk, hanem "papíron" is.
Mindent megnyertünk ahol elindultunk, és mindent úgy nyertünk meg hogy még a legtöbb alapból a Bayernre, a német focira fanyalgó is fejet hajtott.
Egy normálisabb Barcelona szurkolótól olvastam mikor éppen a csúcson voltak, hogy azt ajánlja minden társának hogy élvezzék ki azokat a pillanatokat. Mert még a legjobb csapatoknál is ha 20-30 évente van ilyen már az is csoda. Örüljenek hogy láthatták azt a csapatot és szurkolhattak neki éppen akkor mikor ez sikerült.
Hát asszem én is csak ennyit mondhatok, csak a Bayernre vetítve ugyanezt. Mert bár én is remélem, és látok rá esélyt hogy ez még nem a csúcs, vagy ha az akkor csak egy a közel jövő több csúcsa közül, de erre igazán semmi garancia nincs... -
#12353 az a fej :DD
-
#12352 sztem meg egy drogba..
de mind1 végül is...XD -
#12351 jövőre én nem tudom elképzelni, hogy ne a bl címért menjünk...
a csapat csak erősödik götze meg valszeg jön lewa szal semmi esélyt nem látok a visszaesésre. -
#12350 3 ezüst és 3 arany között ez a a különbség=
martinez 40 milla,mandzu 13 milla,dante 4 milla, shaqiri 11 milla:D -
#12349 nem hát
nem is EL helyre gondoltam
csak kisit döcögősebb lesz az út:)
persze, hogy nem süllyedünk le inter szintre
nincs rá esély
ide nem kell indonéz meg tököm tudja milyen milliomos
meg nem kutyaütőket igazolunk;)
-
#12348 teljesen más (lesz) a két klub pályája (most nem a stadionra gondolok, habár az is nagyon nagyon fontos tényező, nem hiába akarnak ők is sajátot). -
#12347 nem fogunk :)
az nekik egy kifutott szezon volt
mi már évek óta a legmagasabb szinten nyomjuk, ez idén teljesedett be
lehet, hogy lesz visszaesés, de mi nem fogunk 2-3 év múlva az EL helyért harcolni, ez tuti -
#12346 bosszú a tavalyi friskáért...egy olyan 3-4 nullát kívánok.. -
#12345 kár hogy az európa/uefa kupába azért az utóbbi években ezek a szar középcsapatok domináltak.
különben isten ments h olyan legyen a bl mint a spanyol liga. -
#12344 ááá
csak nem járunk úgy mint az interXD
annyira nem fogunk lesüllyedni
viszont törvényszerű lesz egy kisebb vissza esés
de szuperkupát(ez még nincs sajnos:/) világkupát meg a bajnokságot kötelező hozni
nálam ezek az elvárások:D:D
bl címvédés meg német kupa csak egy ráadás lenne:D -
#12343 ha elvállalja, és foglalkozik vele, akkor +1 -
#12342 a kérdés viszont az, hogy ez a Dortmund stabilan meg fog tudni kapaszkodni itt vagy sem.
ha igen az jó mert akkor lesz ithon is prestizs, de ugyanakkor kétpólusúvá teszi a bundes ligát..
szal csak az kéne, hogy több nagy csapat legyen ehhez meg leginkább tőke és eredmény, de nem olyan mint amit idén az EL-be nyújtottak a németek vagy amit a schalke csinált egy galata ellen.
-
#12341 legyen úgy
bele sem merek gondolni, hogy még kiegészülünk egy Götzével
grrrr
remélem a szuperkupán szétkapjuk a Chelseat, mint Foxi a lábtörlőt -
#12340 igen kéne
kéne egy hg
én Bercyre szavazok!;) -
Gabe18 #12339 És a világ legjobb spanyol bajnokságban vajon hány bajnok esélyes van? Ja hogy 2 olyan 30 éve... -
#12338 jó hagyjad már, ez neki ilyen logikai csomó :D
neki az van meg, hogy minden bajnokság hiperszuper, amit bravúr megnyerni, egyedül a Bundesliga a szar, és csak a BL ér valamit :D -
#12337 igen, kéne már vmi képcsere -
#12336 csak mi addig a pár évig még a toppon maradunk! -
#12335 értem mit mondasz. de ha úgy veszed akkor idén Európa második legjobb csapatát előztük meg a bajnokságban is :) -
#12334 amúgy kirakhatnánk vmi új bannert
valami triplázóst
De az sem baj, ha csak valami BL győzelemmel kapcsolatos bannert rakunk ki, Juppal
legalább pár év múlva kézenfogva emlékezhetünk az Inter topicosokkal :DDDDDDDDDDDDDDDDD