14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#182 nincsmit:) -
#181 köszi, hogy elintézted, hogy itt is van szép cucc -
#180 szólj a moderátoroknak, ők majd beteszik -
#179 há kéne, de fogggalmam sincs, hogy kell :) -
nem rakjátokbe?? -
#177 azért egy Bayern-meznek több az eszmei értéke, mint a Győrinek, nem? -
#176 nincs arra pénzük, hogy ingyen mezeket osztogassanak.. -
OPM #175 de nem az eto 100 éves most? miért nem győri mezeket adnak? nem mindtha annyira ellenezném az ingyen bayern trikót, de azért érdekes a dolog, nem az ETO-t ünnepeljük, vagy hogy van ez?? -
#174 audiéknál van pénz, ne félj :) -
#173 Szabics kettőt vállalt eddig :D -
OPM #172 mindenki, akinek van jegye a győr-bayernre, a meccs elött eredeti bayern mezt kap ajándékba!! ez nagyon brutál, mert ha 15E-nek veszünk 1 mez, akkor az összes mez értéke meghaladja a 3 milliárdot :) vagy valami kiselejtezett dolgok lehetnek? -
#171 a maradék két meccs már csak séta :) -
OPM #170 éppen hogy akkor kell!
ha nincs meg, akkor elúszott minden... -
#169 Ulli mindig beszél :))
nyugi, ez a szerződés, de ha a Bréma elleni meccs megvan, akkor már nem igazán kell tartalékolni -
OPM #168 "wir werden bremen wegfegen" -mondta Ulli :))
"a Bayern a legjobb csapattal jön akármi van, szerződésben van...."
nem hiszem, hogy kockáztatnák a bajnoki címet egy győr elleni baártságos meccs miatt, bárki megsérülhet. De ha a szerződésben ez van... nem tudom... -
#167 a bréma szét lesz ütve a Säbener Straße-n és utána már sima az ügy
a Bayern a legjobb csapattal jön akármi van, szerződésben van.....
én nem fogok ráérni, úgyhogy nem tudok menni....jegyért szerintem utazási központoknál próbálkozz -
OPM #166 egyre valószínűbb a Bremen bajnoki címe... elég furcsa gondolat fogalmazódott most meg bennem: VERJE MEG A BREMEN MÜNCHENBEN A BAYERNT! :) mégpedig azért, mert akkor a legjobb csapattal jönnek Győrbe, viszont ha még versenyben vannak a bajnoki címért, akkor csak egy B gárdával állnak ki...
Jön még valaki a meccsre? Nem lehet valahonnan jegyet rendelni? Mert nem lakok vmi közel Győrhöz sajna :( -
OPM #165 NYERTÜNK ÉS A WERDER CSAK X-ELT!!!!! MÁRCSAK 6 PONT!! -
#164 érdekes....odakint 6000 egy tuti hely (középen) egy bajnoki meccsre - igaz a bl egy kicsit durvább :) -
OPM #163 A Győri ETO FC közleménye: „A 2004 május 18-án, 18 órai kezdettel megrendezendő Győri ETO FC–FC Bayern München mérkőzésre előre láthatólag a jegyeket 2004 május 3-tól lehet megvásárolni a győri Stadion pénztáraiban és a Quaestor RT. új győri irodájában. A pénztárnyitás pontos időpontjáról és a mérkőzést körülölelő programokról a sajtóban és honlapunkon folyamatos tájékoztatást nyújtunk. A jegyek 3.000,-Ft, 6.000,-Ft és 9000,-Ft-os helyáron kerülnek értékesítésre. -
#162 jó, hogy az, csak a szar arsenaljukat meg a milant majmolják -
neménvoltam #161 sztem a Sport1-en mindenki bayernellenes :( -
#160 ja,puhl sanyi megmondta -
#159 ...de ha akart volna, még tovább futhatott volna -
OPM #158 jogos volt a 11-es sajnos. a 3. féle visszajátszáson látszott, hogy Brazzo bal lábával nem találta el Gambinot, viszon a jobbal kicsit hozzáért, ami kibillenthette egyensúlyából... -
#157 így is lehet mondani.....de megint kijött a mázli dortmund-faktor -
#156 így izgalmas......igaz, én nem szeretem az izgalmakat -
#155 bíró elcsalta -
OPM #154 bvb - bayern 2:0 -
#153 Mennyi lett a mai mecs vége????
Bayern-Dortmund -
neménvoltam #152 a mai meccs után már az, ha holnap nyer a Werder :( -
OPM #151 május 18. Győr
no comment :) -
#150 A védelem ennek ellenére siralmas (Kovac fölösleg) és túlságosan Makaayra építkeznek -
#149 de nem irreális a bajnoki cím.....FC Bayern, Stern des Südens -
#148 Na én megnéztem A CSAPATOT élőben odakint, bár csak lézengtek a nézők.....34000....na hétvégén megnézzük, a Sopron ellen többen leszünk-e -
OPM #147 meg kell verni a Werdert, ezen kívül nekik még kell egy vereség megy egy X vagy négy X :)
van még rá esély, ne sok, bár több mint 1-2 fordulóval ezelőtt, amikor még 11 pont volt a hátrány... -
Gabe18 #146 Remélem igy lesz,bár a hétvégi játékunk megint nem volt egy nagy valami.Na de hátha kivágunk egy nagy hajrát tényleg. -
Gabe18 #145 München, április 6., 13.55 A Bayern edzője szerint ledolgozható a hátrány.
Hétvégi döntetlenjével a német listavezető Werder ismét közelebb engedte magához a bajnoki címre pályázó Bayernt. Ottmar Hitzfeld, a bajorok edzője szerint a hátralévő fordulókban ledolgozható a hétpontos hátrány, pláne úgy, hogy még Münchenben is vendégszerepel a Bremen.
- Az elmúlt hetekben visszaszereztük az esélyt a bajnoki címre - vélekedett Hitzfeld. - A Werder most már nyomás alatt van, és ha sikerül hazai pályán legyőzni, akkor már csak négy pontot kell még behoznunk. Várható volt, hogy a brémaiaknál is előbb-utóbb befejeződik a győzelmi sorozat, nekünk ezt kell kihasználni, és akkor a szezon végén miénk lehet a salátástál.
-
#144 bocs, hogy beleszólok Juvésként de ezt kirakhatnátok bannernak -
OPM #143 dehogynem :)
5-2
kiváncsi vagyok a gólokra, 18.10-kor kezdődik a bundesliga összefolglaló az ARD-n