14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#302 Az Interbe mondjuk mehetne, azt is szeretem :) -
#301 igen, emlékszem rá, az inter is akarta....el kellett volna adni, de akkor a vezetőség nagyon ragaszkodott hozzá....lehet most másképp gondolkoznának :) -
#300 Meg is akarja/akarta venni a Barcelona Ballackot, de úgy tűnik semmi sem lett belőle. -
#299 Ballack szerintem nem hiányzik innen, Scholl mérföldekkel jobban játszik -
#298 Hát hiányzott Ballack, Deisler (ugye őt is?), Frings sajnos durván kihagyta azt a helyzetet. Csak abban tudok reménykedni, hogy a második meccsen is a Bayern uralja majd a pályát. -
#297 Nagyon szép volt csak az az egy gól a végén :(
Ha 2-0-ra nyer az Arsenal legközelebb, akkor végzek magammal :) -
Gabe18 #296 Hát most furcs lesz amit mondok,de a tuti továbjutás helyett sikerült a határra táncolnunk ezzel a bekapott gólal.Amikor Frings a 70. perc körül 3-0-nál kihagyta a kihagyhatatlant,akkor éreztem hogy ennek még meglesz a böjtje.És sajnos bejött.Ha akkor 4-0,szerintem vége mindennek,igy viszont a 3-1-el "csak" egy magabiztos előny van,amit még véres küzdelemben meg kell valahogy védeni két hét múlva.Mert affelől biztos vagyok hogy Londonban egy egész más Arsenal-t látunk majd.Sajnos hazai pályán pokoli erősek általában.
Na de azért gratula a csapatnak,kitűnően,fegyelmezetten játszottak ma.Igy meglehet a továbbjutás a visszavágón!
-
OPM #295 3-1
-
#294 :) Az szép -
OPM #293 ő... hát asszem első félidőben egy lövés (kapu mellé)
a másodikban volt Kahnnak egy nagy védése, ezen kívül nem volt dolga
de ahány 100-os helyzetet kihagytunk... simán 8 vagy 9 - 0 is lehetett volna -
#292 Huh... Ezt látnom kellett volna
Dortmundnak hány komolyabb helyzete volt? -
#291 Az persze akko soroljam meg kiket kellene szeretnem ha divatdrukker lennek??? -
forzajuve #290 wehehhheeee
buzi divatdrukker! -
#289 Van.soroljam???A bayernt csak kicsit szeretem de ha ez neked gond akkor TAKARODJ -
forzajuve #288 vezetÜNK? :DDDDDDDD bazze van még olyan csapat aminek te nem drukkolsz? -
OPM #287 FC Bayern - Borussia Dortmund 5:0 (4:0)
FC Bayern: Kahn - Sagnol, Lucio (69. Frings), Kovac, Lizarazu - Salihamidzic (46. Deisler), Demichelis, Scholl (63. Schweinsteiger), Zé Roberto - Pizarro, Makaay
Kispad: Rensing, Jeremies, Hargreaves, Guerrero
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Metzelder, Brzenska, Wörns, Dede - Kruska (46. Rosicky), Kehl, Kringe - Smolarek, Koller, Ricken (62. Ewerthon)
Vezette: Dr. Markus Merk (Kaiserslautern)
Nézõk: 53.000
Gólok: 1:0 Salihamidzic (5.), 2:0 Makaay (6.), 3:0 Pizarro (28.), 4:0 Makaay (34.), 5:0 Makaay (54.)
Sárga lapok: - / Kringe, Metzelder
Igazi gála meccs volt, nagyon sajnálom hogy nincs még sport2 nálunk, így csak az összefoglalót láttam. Ze Roberto hihetetlenül jól húzogatott és még Kahn is elküldött egy BVB játékost :D -
#286 Bazzzzzzzzzzzzzzzzz 33. perc es 4-0 ra vezetunk szep -
Gabe18 #285 Véletlen volt,de neked régebb óta volt ugyhogy leszedtem.
Nagyon nehéz,és sorsdöntő két meccs előtt állunk... -
OPM #284 sport2 biztos, de sajna nálunk sincsen
mindenesetre 18.10-től az ARD-n a Sportschauban lesz az összefoglalója -
#283 Azt mikor adják és hol?
Sport1-2 nincs :( -
OPM #282 bayern-arsenal lesz
de mostmég inkább a holnapi bvb elleni rangadóra kell koncentrálni... -
#281 kedden meg Arsenal - Bayern
22:45 viasat
El ne felejtse senki megnézni vagy fölvenni videóra! -
#280 Te az én logómat loptad e, vagy csak véletlen volt e?
-
Gabe18 #279 A Bielefeld-Bayern azonban már korántsem...
(a képem!!! ) -
#278 Jó meccs volt... -
OPM #277 Bayern-Bayer 2-0 -
neménvoltam #276 Bayern -HSV 3-0 -
OPM #275 LEHET HOGY A HSV ELLEN "ZICO" IS OTT LESZ A CSAPATBAN!!!
-
#274 én is, népszerűbb cucc, bár a törökök szeretnek sokat ugatni :) -
OPM #273 Katar is benne lehet még a pakliban, de a helyében a törököket választanám :) -
#272 Der nächste Versuch, Ottmar Hitzfeld aus seiner selbst auferlegten Ruhepause zu locken: Der ehemalige Bayern-Erfolgscoach hat nach Informationen der "Bild"-Zeitung ein Angebot vom türkischen Fussballverband vorliegen.
Hitzfeld soll die türkische Nationalmannschaft zur WM 2006 in Deutschland führen.
Na lehet lesz egy kis munkája a mesternek :) -
#271 ja és életrajzhoz beírhatod, a nyelvvizsga mellé...mondom, többet tud, erősebb és elismert cucc -
#270 hogyhogy mire? :)
erősebb, mint a sima nyelvvizsga...azt tudja, hogy elvileg jobban beszéled a nyelvet, mint az ottaniak...ugyanis beletartozik az iridalom, nyelvtan, szókincs, minden...nameg ezt a papírt kint is tudják micsoda -
#269 egyszer asszem én is próbálkoztam, nekem sem nagyon akartak reagálni, ezért amikor haverék voltak Münchenben, akkor hozattam velük cuccokat -
#268 Hi!
Rendeltetek már a Bayen Fan Shopból? Nem tudjátok, hogy mennyi szokott lenni a postaöltség? Írtam nekik egy béna levelet, de nem válaszoltak. -
OPM #267 igen? :) akkor örülök
és pontosan mire használtad fel
mert én még nem igazán tudom mit kezdek majd késöbb vele... :) -
#266 hát Isten éltesse sokáig a Mestert, nagyon szimpatikus és jó edző
remélem lesznek még nagy sikerei (remélem még egyszer a Bayernnel is) -
#265 kolléga úr :) olyanom nekem is van :)
még gimiben csináltam meg...jó kis papír, külföldön szeretik -
OPM #264 56 éves Ottmar Hitzfeld
1949-ben ezen a napon született Ottmar Hitzfeld, az elmúlt évtized egyik legsikeresebb európai klubedzője. Játékos-pályafutása csúcsát Svájcban érte el, ahol az FC Basellel bajnok és kupagyőztes lett, egy alkalommal a német B válogatottban is szerepelt. Később megfordult még a VfB Stuttgartban is, amelynek színeiben 22 alkalommal lépett pályára a német élvonalban, de karrierjét Svájcban fejezte be, mégpedig az FC Luzernben.
Edzői pályafutását is a helvéteknél kezdte, az 1983-84-es szezonban az FC Zugot irányította, ezt követően négy éven keresztül az FC Aarau mestere volt, majd következett a Grasshopper-Club, amellyel első nagy tréneri sikerét ért el: a Szöcskékkel bajnokságot és kupát is nyert, mindkettőt kétszer. Ennek ellenére a német közvéleményt meglepetésként érte, hogy 1991-ben ő került az akkoriban amolyan stabil középcsapatnak számító Borussia Dortmund élére.
Rögtön első évében a második helyre vezette az egy évvel korábban csak tizedik BVB-t, majd két negyedik hely következett, 1995-ben azonban sikerült elhódítania a csapattal az elsőséget, és egy évvel később meg is védte a salátástálat. Mindeközben a nemzetközi porondon is remekelt a csapat, játszott például UEFA-kupa-döntőt, de a legnagyobb diadal 1997-ben jött el, amikor is a Dortmund a sokkal esélyesebbnek tartott Juventus FC ellen megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét.
Hitzfeld akkor érezte úgy, hogy fel kell állnia a kispadról, és sportigazgató lett Dortmundban, de ez kevesebb mint egy évig tartott, a Bayern München ugyanis elcsábította őt. A bajoroknál szabad kezet kapott, a klub mindenkit leigazolt, akire csak szüksége volt, és a tréner nem is okozott csalódást: hat év alatt négy bajnoki címet, két-két DFB- és német Szuperkupát szerzett, 2001-ben pedig a hőn áhított cél, a Bajnokok Ligája megnyerése is sikerült.
Irányítása alatt a Bayern egyeduralkodóvá vált a Bundesligában, és Hitzfeld nevéhez fűződik a nemzetközi labdarúgásban az úgynevezett rotációs szisztéma bevezetése, vagyis az, hogy hétről hétre változtatja a kezdő tizenegyét annak érdekében, hogy a keretben szereplő mindegyik futballista elegendő játéklehetőséget kapjon. Az elmúlt év nyarán nem hosszabbította meg szerződését Münchenben, azóta pihenéssel tölti idejét... -
OPM #263 Deutsches Sprach Diplom volt