14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#342 Már nem is merem megmondani, hogy én nem ismerem :)
Elküldi valaki? -
#341 hogyne, de annak ellenére jól sikerült -
OPM #340 ofkóz :D
alap zene, szurkolók körében :))
és te az anti-hosen számot? -
#339 az Olli Kahn című számot ismeritek? -
#338 na azt hiszem kirobbantottam egy forradalmat titokban -
#337 Persze, a játékosok nevei is így maradnak benne az emberben :) -
OPM #336 pedig a sport1-en is gyakran mondogatták úgyemléxem
annak nincs értelme hogy bemagolod a neveket, ha folyamatosan olvasgatod a híreket, történéseket a csapat körül, minden fontos info rögzül benned -
#335 Sosem hallottam még meccsen Salihamidzicet Brazzonak hívni, de mostmár megtanultam. Az fcbayern.de-n bemagolhatnám a beceneveket mondjuk. -
#334 Hát hozzád képest lehet, hogy nem.
Én megnézem a meccseket, ha itt játszanának, kimennék, meg ismerem a csapattagokat, meg néhány tudnivalót róluk, de a becenevek közül nem mindegyiket. Ez van. -
#333 Jóvan haggyá békén
-
#332 Hát ez Lál! Ekkora füstöt! Szvsz tök alapdolog hogy tudod mik a játékosok nick-jei (amelyiknek van és szokták is mondogatni). Hát látom ez ilyen plátói szerelem... -
OPM #331 igen, pont attól
ezexerint te csak nézed a meccseket/összefoglalókat, de amúgy nem érdelelnek a csapat körüli részletek? -
#330 jovanmá, most attól még hogy nem tudjuk mindenki nikkjét -
OPM #329 akkor ti nem azok a nagy bayern szukolók vagytok... úgylátom :( -
#328 Jaaaaaaaaaaaaaa, Salihamidzic :)
Vágom már. Hát igen, nekem is ő szimpatikus Zé Roberto mellett. -
#327 Sajnos igen -
#326 Én sem tom kiaz -
OPM #325 ezt ugye nem kérded komolyan? -
#324 Na, akkor asszem Salihamidzic lesz. Ki az a Brazzo? -
#323 Mondjuk a Bayern is nagyon jól nyomja a rajongói cuccokat, de ez kimondottan előnyükre válik, persze nem a pénz miatt, hanem mert így szimpatikusabbak is lesznek a játékosok a rajongóknak stb. -
#322 ebből a névsorból egyértelmű mit vennék :)
Brazzo-t vegyél, nálam alapember és jó teljesítményt is nyújt.
Ez igaz Zé Robertora is, de ő már öreg és szerintem hamarosan elmegy (hanem elküldik)
Ballack nem játszik jól szerintem, csak ritkán, Deisler meg még fiatal, ki tudja mit tartogatnak neki
Salihamidzic régóta Bayernes, tehát "ráillik" a Bayern-mez és jól is játszik -
#321 de ez már nem foci, hanem piac -
#320 Pont azon gondolkoztam, hogy ha vennék tavasszal Bayernes mezt, milyen névvel vegyem.
Zé Roberto, Salihamidzic, Ballack meg Deisler van versenyben igazából :) -
#319 Ez mindennel így van. Fikáznak egyesek mindent, olyat is, amit nem ismernek, meg olyat is, amit ismernek, de mások szeretnek. -
#318 ja, teljesen pénzorientáltak, nem a játékért csinálják a futballt, hanem a nagy lékért, meg a presztizsért, megvesznek minden sztárt, hogy tudjanak ladni pólokat, meg eladni miindenfélét, és egyre robb pénzük legyen
Egyszerüen undorító amit csinálnak -
OPM #317 Ze Roberto egyre jobban tolja Münchenben is, kezd ráismerni Leverkusenes énjénre!! -
OPM #316 #49 -
#315 ja és abból is elegem van már, hogy mindenki a Bayernt szidja és pofozza, ahol éri -
#314 meg általában mázlijuk van....de tény, rohadtul önzőznek -
#313 real abszolut nem "csapat", ezért nem fog így soha bl-t, bajnokságot és semmit sem nyerni -
#312 Túlzás is azt mondani, hogy csapat, úgy fogják fel, hogy valaki majd csak lő egy gólt.
Hát így volt a tavalyi BL-ben is a Bayern ellen.
Roberto Carlos belőtt egy gólt, miután felpofozta a Bayern játékosát...
Meg a Zidane, Figo, Beckham, Roberto Carlos nagyon jó lövők, de a szabadrúgásokon kívül nem csinálnak semmit. -
#311 Meg nem csak az van, hogy agyonreklámozzák öket, hanem magzkat is összevissza ünnepeltetik a meccseken. Feszt önzöznek, és mutogatják, hogy milyen fasza gyerekek egyenként. Iszonyat undorító egy csapat -
#310 ennek ellenére kíváncsi vagyok, lesz-e 20 döntetlenjük a bajnokságban :)))) -
#309 talán az szimpi benne esetleg, hogy nincs annyira agyonreklámozva és túlsztárolva, mint a real meg az ilyen hasonló klubok (ezért utálom egyre jobban a realt, semmi másért) -
#308 hát pont a nagypofájú realnak is csapkodott gólokat :) -
#307 Nekem amiatt szimpatikus az Inter, hogy sztárok játszanak benne, de nem olyan nagyképűek, mint pl. a Realban. -
#306 Hát igen, én végülis nem rég vagyok Bayern drukker, de Elberre emlékszem azért, hogy jó volt :) -
#305 én nem vagyok inter-párti...lazio mellett vagyok...bár most hulladékok -
#304 mert ugye jött Makaay és éreztették vele, hogy nincs rá szükség, ezért inkább elment...ez mondjuk bunkó dolog volt, mert jó játékos és hiába öregedett, gólerős volt -
#303 Egyébként Elber miért ment el anno?