14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Falconer
    No komment
  • Taranov
    Igen, az első meccsen is pechünk volt, de így is mi jutottunk volna tovább, ha nincs ekkora mákjuk.
    A 3 gól nagyon szép volt, de a kiesés nagyon bánt engem is.
  • Taranov
    Hagyd, ez a Chelsea drukker színvonal.
  • derley
    anyád nem csuklik?
  • derley
    de a német bajnoságot ugyis megnyeritek, szal vmi legalább bekerül a vitrinbe.ya meg a kupa.
  • derley
    azé nem voltatok rosszak:DDD
  • Laffite
    jó meccs volt, a németeknek nem volt szerencséjük, hiszen lepattanóból gólt kaptak, illetve az ő lepattanójuk meg a kapufán landolt, vagyis csak a szerencse eleve 2 gól előnyt hozott az angoloknak, van ez így...
  • OPM
    van bőven ok a sírásra... kiestünk a BL-ből!

az még jobban idegesít hogy egy mákos és egy egyéni hibából kialakult gólt kaptunk... a lövések aránya egyébként: 26-7
    Kahn 2x hatalmasat fogott, számomra Zé Roberto és Schweinsteiger mellett ő volt a meccs embere!
  • Gabe18
    Nincs okunk a sirásra szerintem.Szemernyivel nem voltunk rosszabbak mint az ellenfél.Sajnos nekik MINDEN bement,sokszor az is,ami nem is kapura tartott,nekünk meg kapufa,vonalról rúgják stb...
    Persze nem lehet azt mondani hogy egy kicsivel nem érdemelte meg jobban a chelsea,végülis igy vagy ugy de ők rúgtak több gólt.De tisztességel helytálltunk,az utolsó pillanatig küzdve.
  • OPM

[stfu derley & ramore!]
  • Ramore
    báj báj Bayern!
  • Gabe18
    Mi vagyunk a "mákosok"....
    Nem tudom melyik csapat az akinek minden távoli lövése méterekkel mellé menne,de egy védöről teljessen irányt változtatva bepattan.
  • R9
    na mi ujs divatbuzi,betévedtél egy rossz topicba?
  • Gabe18
    Ja értem,nálad olyan nincs hogy valaki jobb legyen a csapatodnál,vagy ti nyertek,vagy mákos az ellenfél.Gratulálok...
  • derley
    szevasztok! bucsuzzatok el a bl-től! ha meg ti jutnátok tovább akkor grat, hogy volt egy mákos napotok.
  • Gabe18
    És a Chelsea első gólja miből lett kint?Szerencsés gól is gól.
  • JackDaniels #446
    Gólból lesz a lövés, szoktam mondani!:))
  • Taranov
    Mondjuk végülis az Arsenal ellen is a 4. percben esett potyagóllal volt meg a 3, meg a Chelsea ellen is a 11-esből lett a 2., de talán bent lesz a 3, csak nem szabad a szabadrúgásokat és a büntetőket elbaltázni.
    Egy szerencsés szabadrúgás végülis gól lehet :)
  • JackDaniels #444
    Na ezt nem tudom. Ha igen, benne lehet a 3.gól.:))
    Én mondjuk nagyon szeretem az angol focit, de a hugom miatt muszály vagyok a BM-nek szurkolni, mert arra kaptam ígéretet, hogy ellenkező esetben alhatok a kertben a kutyámmal.:))))
  • Taranov
    No, Pizarro, Makaay jól néz ki.
  • R9
    tetszik a Bayern csatár sora :-)
  • OPM
    So könnten sie spielen:

FC Bayern: Kahn - Sagnol, Lucio, Kovac, Lizarazu - Salihamidzic, Demichelis, Ballack, Zé Roberto - Pizarro, Makaay

FC Chelsea: Cech - Johnson, Ricardo Carvalho, Terry, Gallas - Makelele - Cole, Gudjohnsen, Lampard, Duff - Drogba

Schiedsrichter: Gonzalez (Spanien)
  • Taranov
    Pizarro pályára lép már?
  • JackDaniels #439
    Azé' a Chelsea-nek meglehetősen jó a védelme(sztem) ahhoz, hogy 3gólt kapjon. 2 az benne van, csak nehogy egyet rúgjanak ők is.:)
  • Gabe18
    Hát szerintem is inkább lesz 3-1,mint 2-0.Bár nekem mindegy melyik...
  • Taranov
    Az már álombaillő lenne.
    Mondjuk 2:0-lal már nyerünk.
    2 gólt otthon simán bírunk rúgni, az a baj itt szerintem, hogy biztosan fogunk kapni is.
  • Buddy
    összekapják magukat a srácok és hazaküldik az angolokat 3-mal....és kész
    (legtutibb lenne, ha továbbjutnának és ott a liverpool jönne....és azt is kirúgdosnák - akkor ugathatna a sok angolmániás, hogy milyen jó a bajnokságuk :) )
  • OPM
    reméljük...
  • Taranov
    2005-ben eddig elég jó a Bayern, szerintem meg lesz ez a bajnokság, bár engem a BL jobban izgat, sajnos ott már nem ilyen jó a helyzet.
  • Ramore
    köszi, hogy megengeded, élni fogok majd vele talán
  • Buddy
    Bayern - Gladbach 2-1
    Stuttgart - Schalke 3-0

a bajnokságban nem alakulnak rosszul a dolgok
  • Taranov
    Szerintem legközelebb a Bajnokok ligája topikba és ebbe írhatsz különböző szöveget, tudod, fő a változatosság.
  • Falconer
    Meg csak a Guerro a csatárnak... Az semmi, nem nagy szám amit most cselzi alakított
  • Taranov
    Egyébként a Chelseavel simán hozhattak volna döntetlent tegnap a fiúk, hisz két gól is egy-egy játékos hibájából származott.
    Ugye Frings és Lucio. Szóval, ha nem lett volna így, a döntetlen meg lett volna idegenben.
  • Gabe18
    De én teljessen komolyan gondolom....
  • Taranov
    Ezt hamarabb is megtehetted volna.
  • derley
    na jó! hagylak titeket az álomvilágotokban:DDDDDDD
  • Taranov
    Meg én egyébként is csak divatdrukker vagyok :D
  • Taranov
    Hagyj! Neked itt nem kell semmit próbálni.
  • derley
    ez csak amolyan szúró próba:DD-->sorold már fel lécci a bayern 1996-os uefa kupa győztes csapat kezdőcsapatát:!