14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#502 És ez mit jelent? :) -
#501 wir schlugen Trabzonspor....wir war'n in Brugge da....wir schlugen Valencia -
OPM #500 Trabzonspor rulez!! :) -
#499 Én csak Realosokat látok nap, mint nap, Juvést és fradistát elvétve, Bayernest még sosem láttam.
Nem divatos Magyarországon a focimez, mikor Törökországban voltam, minden 15-20. ember Fenerbahçe, Galatasaray mezben volt, de elvétve akadt Besiktasos, Antalyspor-os és Ankaragüçü-s is :) -
#498 Igen, az gyakorlatilag ugyanaz :) Ez az egyetlen bajom. -
#497 én már sokakat láttam Bayern mezben, de német válogatott mezben is
tény, reálos több van (meg akad juvés is) -
#496 angolokat én sem szeretem (de nagyon nem), mondjuk walesi a gyerek, de az már elég angol-közeli....jobb lenne, ha ír lenne :) -
#495 Még én sem, de Bayern mezben sem!
Megkockáztatom, hogy csak Real mezben láttam még embert :) -
#494 Hát védőre nagyobb szükség van. Bellamyval csak az a gondom, hogy eleve az angolokat nem szeretem annyira, ő meg eleve olyan gyerekesen néz ki :)
Egyébként jól játszik szerintem is. -
#493 nem igazán láttam még sopron mezben embereket rohangálni :) -
#492 Bellamy erőszakos, de jól jáccik, szerintem beillik, ilyenre van szükség
Baldé a Celticben középvédő, nagydarab állat, van vagy 2 méter
Luisao pedig a Benficában jáccik védőt -
#491 Végülis igen. Bár ahhoz elég lenne egy Sopron mez is :) -
#490 Bellamy-t olvastam.
Jó focista, de nekem antipatikus a gyerek.
A többieket nem is ismerem :)) -
#489 jaja....és akkor már a matávnak... -
#488 új kiszemeltek?
Bellamy, Baldé, Luisao
mit szóltok? -
#487 Ingyen reklám a T-Comnak :) -
#486 bár az is korrekt, ha teljes szerelésben (zokni, mez, gatya) kiszaladsz az uccára :)))) -
#485 egy ilyen fekete mez piros csíkkal engem is mozgat....gondolkodom rajta :) -
OPM #484 szerinted #480 ezt honnan szedtem?? :D -
#483 Nézz szét az fcbayern.de-n a webshopban, vannak jó dolgok :) -
OPM #482 és ilyen (#480) pólókat se hiszem hogy lehetne itthon kapni...
erősen gondolkozom én is hogy rendelek majd 1-2 cuccot :) -
#481 Hát ez nem teljesen biztos, de így egyszerűbb volt, mint utánajárni, ugyanis az Adidas főboltjában (Váci utca) azt mondták, hogy csak idegenbeli Bayern mez van, semmi más. -
OPM #480
ez nagyon be jön! és csak 30 euro -
OPM #479 aha, értem
szóval akkor jobban megéri onnan rendelni mezt, mint itthon venni 16-17 ezerér, ugye? -
#478 8.5€ a postaköltség és 21€ az ÁFA vagy ahogy ott hívják.
Rendeltem egy fekete zoknit, fekete gatyát, fekete mezet és egy Adidas hátizsákot és összesen mindennel együtt fizettem 154€-t. -
OPM #477 és öszvisz postaköltséggel meg mindennel együtt mennyiből jött ki HUF-ban? -
#476 Az fcbayern.de-ről 48€-ért.
A hazai mez le van értékelve 30€-ra, ha jól láttam, szóval azt érdemes megjátszani :) -
OPM #475 :o
honnan rendelted és mennyiér? -
#474 Megjött a Salihamidzices BL mezem :) -
#473 Jaja, én is őket szeretem főleg. -
#472 sagnol, lucio szerintem jól nyomják -
#471 nem spec rá gondoltam, hanem kovac-ra....sok a hiba a játékában -
#470 Ez igaz, bár Lucionál jobb védőt nem nagyon talál egy csapat sem, mégis ő volt a legpechesebb a Chelsea ellen. -
#469 na meg minden-verés....nem lenne rossz a csapat, de egy pici plusz hiányzik....szerintem a védelemből -
OPM #468 arsenal+chelsea verés? -
#467 a hazai porond szépen néz ki, de nemzetközileg is kéne villantani vmit -
#466 most már 9 pötty az előny és 4 meccs van hátra....eccerű a képlet, jövő héten, ha nyernek, bajnokavatás van :) -
OPM #465 FC Feiern München -
#464 Schalke - Bayern : szép döntő...jó meccsnek ígérkezik...és valszeg teltház...vissza kell csapni a bajnoki zakókért :) -
Gabe18 #463 Na a kupadöntő megvan.
Hát most néztem végig a Sport 2-n,végigszenvedve a Horváth (Real) Feri kommentálást. (a legjobb az volt amikor a meccs végén mindenkit ágyba zavart "fogmosás aztán irány az ágy",mert már háromnegyed 1 van)
Hát nem játszottunk valami jól,igaz ugy nekik mentünk mint vak az ajtónak,a gólig talán a labdát se tudták megszerezni a Bielefeldiek.Aztán hosszú pihenő.És nagyon kelettek Kahn mentései,mert a védelmünk egy "kissé" zilált volt néha.Ballack tényleg megint nem csinált semmit,"csak" gyakorlatilag eldöntötte a meccset a 3. percben,aztán kipihente ennek fáradalmait..A Makaay-Pizarró párost se nagyon lehetett elöl észrevenni.De aztán az utolsó negyedórában már átvettük az irányitást,talán elfáradt az ellenfél is kicsit.Hát a 11-es a végén bizony messze nem volt az szerintem,simán beléptek Pizarró elé,aki egy jót rúgott az ellenfélbe és orra esett... Azért Makaay jól berúgta azért.
Az ellenfélnél aztán jól elszakadt a cérna a végén,ugytűnik valóban elhitték hogy a bajnoki győzelmük után most is kivernek minket.Szerencsére sikerült őket visszahozni a valóságba...