14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#542 Kép róla:
-
#541 Egy-két infó az új szerzeményrõl.
Most már nem lehet elmondani, hogy nem jön új ember a csapathoz a következõ szezonra. A Bayern kissé váratlanul, elõzetes hírek nélkül jelentette be: Ali Karimi személyében egy újabb iráni játékos érkezik a klubhoz (Hashemian után).
A 26 éves támadójátékos eddig az Arab Emirségekben játszott, az Al-Ahli Dubai csapatában. Mivel a szerzõdése idén lejár a klubjánál, "díjmentesen" érkezik a Bayernhez, csak a fizetésben kellett megegyeznie a vezetõséggel.
"Ali Karimi egy gyors, céltudatos és gólérzékeny támadó" - mondta az új szerzeményrõl Magath - "az év Ázsiai játékosává választották, mindenképp érdekes játékos, és örülök, hogy hamarosan Münchenben üdvözölhetjük"
Philipp Lahm mellet, aki egy évig a Stuttgartnak volt kölcsönadva, Karimi a második újonc ebben az évben. Karimi, a tavalyi gólkirály ázsiában, és aki az "ázsia Maradonája" becenevet is kiérdemelte, a harmadik iráni játékos a Bayern történelmében (Hashemiant Ali Daei elõzte meg, õ az 1998/99-es szezonban hordta a Bayern mezét)
Karimi támadó szellemû játékos, a középpályán és a csatársorman egyaránt bevethetõ. 87 válogatott mérkõzésen 32 gólt szerzett, a jó cselezõ képességérõl pedig a német válogatott is meggyõzõdhetett, amikor tavaly az iráni válogatott ellen játszottak (2:0). A 1,79 m magas játékos akkor a meccs legjobbja volt az irániak oldalán.
A nyári szünet alatt azonban új játékosok is érkezhetnek a csapathoz, fõleg a védelembe várható erõsítés. "Már biztos, hogy Robert Kovac és Sammy Kuffour elmennek a csapattól" - erõsítette meg a híreket Karl-Heiz Rummenigge. Thomas Linke is talált magának új klubot (Austria Salzburg), így igencsak megcsappan a védelemben bevethetõ játékosok száma.
"Egy klasszisra van szükségünk Lucio mellé, aki agresszív, hajtja a többieket és jól fejel" - fogalmazta meg nem túl alacsony igényét Rummenigge - "a legtöbb meccset azon buktuk el, hogy a levegõben vívott párharcokat elvesztettük, így fontos a jó fejelõkészség".
De a költséges megoldások mellett gazdaságosabb eszközökhöz is folyamodhat Magath, aki azt mondta: "Fontos, hogy lehetõséget adjunk a fiataloknak. A Bayern utánpótlása kitûnõ, kár lenne veszni hagyni a fiatal tehetségeket". Ezzel a felfogással a vezetõség is egyetért, így az új igazolások mellett számítani lehet a Schweinsteiger-féle tehetségek felbukkanására is.
-
Rudee #540 És hány meccsen jáccott? 4 esetleg 5? -
#539 Eddig egyetlen egy gólt lőtt a Freiburg elleni 6-0-kor!(kupa) -
Rudee #538 Szerintem nincs semmi gond Hashemiannal, ennyi játéklehetőséggel senki se alkotna maradandót. -
#537 Hashemiannak volt egy jó szezonja, azt annyi....már az elején megmondtam, nem fogja sokat húzni, nem Bayern-szintű....fölös igazolás volt (mintha most megvennék Mintalt, mert sok gólt lőtt) -
#536 Biztos jó lesz, Hashemian is jó, csak nem láttam még sosem játszani :)
A Chelsea ellen Guerrero helyett talán betehette volna Magath. -
#535 Na erre kiváncsi leszek -
#534 Íme!
-
#533 -
#532 Jó pillanat!
-
#531 Persze! -
#530 Tegyek be róla képet?
-
#529 Kíváncsi leszek rá. Gondolom akkor Bellamy nem jön.
A védőket is lassan el kell kezdeni keresgélni, hiszen 3 elmegy. -
#528 Ja. -
#527 Wow, Hashemian is iráni, nem? -
#526 ÁZSIAI LABDARÚGÓT IGAZOLTUNK!!!
A Bayern München csapata leigazolta a 2004-es év legjobb ázsiai labdarúgójának választott iráni Ali Karimit. A 26 éves futballista tavaly az Ázsia-kupa gólkirálya lett, s a németek az Egyesült Arab Emírségekbõl, az Al-Ahli csapatától igazolták. -
#525 ÁÁÁÁ!!!Én lennék Magath helyébe! -
OPM #524 1 Marek Mintal (1.FC Nürnberg) 22
2 Marcelinho (Hertha BSC Berlin) 17
3 Roy Makaay (FC Bayern München) 16 -
#523 Makaay hány golos a bajnokságban? -
#522 Pofáncsapnám, ha így leöntene :D -
#521 Lol ez a Ballack nagyon :) -
-
#519 Egy korsó sört bitte!
-
#518 Én bírtam eddig az Intert, de múltkor nagy gázak voltak. -
#517 Én sem, de akik petárdát dobtak, biztos úgy gondolják :D -
#516 Senki sem érdemli meg. Egyébként nem tudom miért gezi. -
#515 A Dida meg gezi, megérdemli -
#514 Mert azok tahóak -
#513 Olaszországban is éppúgy szeretnek, mégis megdobálják a Didát petárdával meg köpködnek :) -
#512 Ott a foci életérzés, úgyh ozzátartozik egy német ember életéhez mint a sör, eztán senki nem köpi le a másikat, köcsögözi le, szidja az anját, ott szeretnek focizni, békében -
#511 Nálunk meg van egy utcával arrébb egy Borussia Dortmundos parabola-antenna.
Mondjuk nekem az is tetszik, minden német csapatot szeretek, mert ott nincs bunyó a meccseken. -
#510 Én csak Bayernes sálat szoktam látni, meg műholdon Real Madrid TVt :) -
#509 -
#508 Szép volt! -
#507 grat -
#506 Makaay 3-at gurított...na jövőre remélem lehet varrni már a negyedik csillagot is :) -
Gabe18 #505
2004-2005-ben bajnok az FC Bayern!! -
#504 a go west zenéjére :) -
#503 csak a Trabzonról eszembejutott....Schalke-nóta: Steht auf, wenn Ihr Schalker seid