14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Buddy
    Jeremies, Zickler, Sammer, Kirsten, talán Jancker is....de játszott ott Velibor Kopunovic is :P
  • OPM
    sokan?
  • Buddy
    kis off: Dynamo Dresden végül 8. lett a másodosztályban...sokan játszottak ott :)
  • Buddy
    ha védő, akkor inkább Meira...márcsak életkor miatt is...Huth tényleg jól bírja, de semmi különleges...Metzelder sem lenne rossz, ha nem lenne állandóan sérült
  • djemba-djemba
    vagy a cristoph metzeldert tudnám még elképzelni, ha jó formában lenne
    de ő határeset...
    ja Bordon is ok, de schalkeba ment, akkor maradjon ott most már, és veszítsen...
  • OPM
    ja, Bordon is ide sorolható. De Liza is lőtt már hatalmas gólokat :)
  • Taranov
    Hát Lucio a világ egyik legjobb játékosa ezen a poszton, ez biztos.
    Azért Huth gyengébb hátvéd szerintem. Nekem nem szimpi, de tény, hogy nem rossz.
  • djemba-djemba
    vége a "csak jó védő" játékos korszaknak
  • djemba-djemba
    szerintem a világ legjobb játékosai, ezek a "multiplayer" hátvédek
  • djemba-djemba
    tehát játszani is tudó hátvéd kéne, aki technikás, magas, fel tud lépni a támadásokkal, benne van a gólveszély...
  • djemba-djemba
    ja huth se lenne rossz, de én ezt a lucio vonalat vinném tovább
  • OPM
    Meg az a Huth se lenne semmi. Komolyan mondom az az ember egy robot :D Kőkemény és semmi érzelmet nem mutat a pályán.
  • djemba-djemba
    fernando meira is szóba került
  • djemba-djemba
    azt mondta Rummenigge, hogy egy klasszis innenverteidigert akarnak venni csak
    én Juan-t, Edmilson-t(lehetetlen kívánság), Ismaelt is szívesen látnám Lucio mellett
  • OPM
    jaja, ezt olvastam én is
    már szinte megegyeztek Ballack-al, hog távozik, de az EB "megmentette" :)
  • Taranov
    Azért remélem jó játékosok jönnek :)
    Az iráni gólkirályon és Lahmon kívül tudni már, hogy ki érkezik?
  • Buddy
    sport1.de-n van egy jó kis cikk/interjú - Ballack, Eb....satöbbi....az jól leszűrhető, hogy nem költekezik hülyére a csapat...megszámolnak minden eurot....így helyes

csak ilyen 6-7-miot akarnak költeni idén nyáron
  • Buddy
    öngól nekem is rémlik :)
  • OPM
    jaja, nekem most így hirtelen a fantom gólja meg egy iszonyat nagy öngólja rémlik, talán a BL-ben és talán a Bröndby ellen, de ez nem biztos :)
  • Buddy
    Helmer is jól tolta anno
  • OPM
    Häßler, Max, Winkler -imádtam a játékukat! Suker már kilóg egy picit szvsz a sorból :D
  • Buddy
    persze nem mindet :)
  • Buddy
    találtam ismerős neveket...nem is keveset
  • Taranov
    Én sajnos nem ismerem őket :( Fiatal vagyok még :)
  • OPM
    tele volt érdekes nevekkel a 2 csapat, érdemes végigolvasni a felállásokat! :)
  • Taranov
    Nagyon szuper :)
    Rudi Völlert és Matthaust ismertem fel :)
  • OPM

Lejátszották az első mérkőzést az új stadionban! :)

FC Bayern - TSV 1860 München 1:3 (0:2)

FC Bayern: Dreher - Weiß, Helmer, Pflügler, Brehme - Flick, Roth, Matthäus, Kögl - K.-H. Rummenigge, M. Rummenigge

Ersatz: Hillringhaus, Grahammer, Schupp, Janzon, Labbadia (fliegender Wechsel)

TSV 1860 München: Hoffmann - Greilich, Trares, Miller, Hinterberger - Störzenhofecker, Kneißl, Häßler, Pacult - Völler, Max

Ersatz: Sirch, Imhof, Fischer, Winkler, Bründl, Higl, Waas, Suker, Schmitz, Schmidbauer, Schwabl (fliegender Wechsel)

Schiedsrichter: Buchart (Pfaffenhofen)

Zuschauer: 30.000

Tore: 0:1 Pacult (7.), 0:2 Max (13.), 0:3 Winkler (60.), 1:3 Kögl (62.), 2:3 K.-H. Rummenigge (84.)

Pár érdekesebb kép:

HÁT NEM GYÖNYÖRŰ?!?
  • OPM
    ez volt az Olimpiai Stadion búcsúmeccse a Bayern számára
  • Falconer
    Nem lehetett egy unalmas meccs. Jó, hogy már nincs vesztenivalójuk, és mégis vannak sok gólos meccsek
  • grebber
    FC Bayern - 1. FC Nürnberg 6:3 (5:0)

FC Bayern: Kahn - Sagnol (52. Salihamidzic), Lucio, Demichelis, Lizarazu - Deisler, Hargreaves (46. Frings), Zé Roberto, Ballack (56. Scholl) - Pizarro, Makaay

Ersatz: Rensing, Kovac, Schweinsteiger, Guerrero

1. FC Nürnberg: Schäfer - Reinhardt, hajto (46. Paulus), Nikl, Lars Müller - Banovic, Wagefeld, Lagerblom (46. Slowak), Sven Müller - Mintal - Schroth (68. Kießling)

Schiedsrichter: Fröhlich (Berlin)

Zuschauer: 63.000 (ausverkauft)

Tore: 1:0 Pizarro (8.), 2:0 Ballack (24.), 3:0 Makaay (31.), 4:0 Makaay (41.), 5:0 Deisler (44.), 5:1 Demichelis (52./Eigentor), 6:1 Deisler (78.), 6:2 Slowak (80.), 6:3 Slowak (83.)

Gelbe Karten: Pizarro / Mintal, Lagerblom
  • Zolcsi01
    Priskin Tamást figyeli a Bayern!

Talán Lothar Matthäus szövetségi kapitány ajánlotta, de az is lehet, hogy a Bayern Münchennek remek kémei vannak. Mindenesetre tény: a bajor sztárcsapat élénken érdeklõdik Priskin Tamás után.

Lehetne ez most afféle szenzációhajhász hírecske is, csakhogy ennél jóval konkrétabb az ügy. Olyannyira, hogy a mai Vasas-Gyõr meccsre a "nemzet bombázója", Gerd Müller jelezte érkezését, ám az utolsó pillanatban változott a program, és a müncheni kém vélhetõen a jövõ héten teszi tiszteletét Magyarországon. Mindezt Vörösbaranyi József menedzser mondta el lapunknak, márpedig õ osztrák üzlettársával szinte mindenkit ismer az európai futballban.

Priskin Tamásról köztudott, hogy roppant tehetséges fiatalember, nem véletlen, hogy már Lothar Matthäus is számol vele. A kapitány éppen a lapunknak adott interjújában mondta el, hogy a Debrecenben futballozó Ronald Habi mellett a szlovákiai születésû Priskin Tamás pályázik jó eséllyel a kerettagságra. Mint ismeretes, mindkét labdarúgó beadta már az állampolgársági kérelmét, amelyet hamarosan megkaphatnak, így nem lehet akadálya a nemzeti csapatban való szereplésüknek.

Az 1986-os születésû Priskin Tamás a gyõri csapat egyik legnagyobb értéke, így az ETO aligha szeretne lemondani róla, ám ha valakit a Bayern München figyeltet és esetleg hív, azt bizony nehéz visszatartani. Hát még ha egy 19 éves fiatalemberrõl van szó, akinek persze az az álma, hogy híres külföldi csapatban futballozhasson.

• OPM
    egyetértek
  • Buddy
    Kuffour nem rossz játékos, kár, hogy nem marad...Kovac mehet, Linke meg sajnos kiöregedett
  • Taranov
    Meg remélem marad Zé Roberto.
  • Taranov
    Alig játszott. Én Kuffourt sajnálom inkább, Robert Kovac a Chelsea ellen sokat hibázott, bár szinte egyedül ő volt Drogbán.
  • Falconer
    A Baldé az nem lenne rossz. A Linke az meg hogyhogy a Salzburghoz megy?
  • Csesza
    A Bayern szemmel tartja Baldét

München, május 5., 12.35 Védőket akar igazolni az újdonsült bajnok.

Az idén 19. bajnoki címét begyűjtő, Bayern München csapata szeretné megerősíteni a védelmét. Több jelölt is van a Bőrnadrágosok kívánságlistáján, a legújabb a Celtic guineai bekkje, Dianbobo Balde.
    A játékossal kapcsolatban már napvilágra kerültek olyan hírek, amelyek a Bayern érdeklődéséről szóltak, de ezeket utána tagadta Uli Hoeness, a bajorok menedzsere. A legújabb információk szerint viszont mégis számításba veszik a skót csapat védőjét.
    Ami tény, a vörös-kékek a védelemből elveszítik Robert Kovacot és a ghánai Samuel Kuffourt, valamint a keveset foglalkoztatott Thomas Linkét.
  • Taranov
    Hát azért van is pénze a Bayernnek, meg a távozó játékosokért gondolom fizetnek.
    Vagy lejárt a szerződésük?
  • Buddy
    nem lehet mindig csak venni :)
    így legalább előkerülhetnek jó játékosok...persze, időbe tellik, de hát Istenem
  • Taranov
    Nagyjából egyetértek azzal, amit mondanak, bár szerintem csatár nem nagyon kell már.
    Linke sokkal rosszabb csapathoz megy, mint a Bayern.
    Schweinsteiger tényleg nagyon jó, de azért jobban bíznék a Lucio féle klasszis játékosokban, mint az új tehetségekben.