14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • OPM

Bemutatták az új otthoni mezt!!

• Buddy
    nagyon ott van a srác :)
    és minden évben jó teljesítményt nyújt
  • OPM
    lol, a 2. képen már el is szakadt az érem nyakbaakasztója :D
  • OPM

• Buddy
    akkor megfejtettük a kérdést :)
  • Taranov
    Az a BL mezen oldalt van az ujján. 4 van az idei mezemen.
  • Buddy
    korábban még gondoltam arra is, hogy bl-győzelmek száma, de ez nem jött ki
  • Buddy
    elméletileg a németeknél minden 5 megnyert bajnokság után ragasztanak/varrnak egyet

érdekes, olaszoknál ugye 10 után
  • Taranov
    Mit jelentenek a csillagok a mezen? Ezt nem tudtam eddig :-/
  • Buddy
    hamarosan lehet varrogatni a 4. csillagot a mezre
  • Buddy
    ennek ellenére ahogy nézem, abszolválták a meccset a fiúk
  • Taranov
    Annak én is külön örülök.
    Tényleg botrányos bírói ítéletek voltak, egy lesgólt + egy 11-est meg kellett volna adni a Bayernnek, illetve az ellenfél 11-ese is jogtalan volt.
  • Buddy
    nem láttam a meccset, csak a végeredményt láttam, de örülök, hogy Salihamidzic lőtte az idény uccsó gólját :P
  • Taranov
    Hát a 14. percben ez a Kahn-jelenet nagyon nagy volt :DDD
    Hogy magyarázott már Lincolnnak :D Színésznek is elmenne :D
  • Taranov
    Már csak a BL győzelem hiányzik :D
  • Gabe18
    Botrányos játékvezetés melett,de teljessen megérdemelten nyertünk.Nem csak ezzel a lesgóllal voltunk ma jobbak a Schalkenál.
    Bajnoki cím,kupagyőzelem,ligakupagyőzelem,BL negyeddöntő.Azért ez is egy jó év volt...
  • Zolcsi01
    A hatodik helyezett Leverkusen.
  • Rudee
    És melyik német csapat indul a kupagyőztes címén az UEFA kupában?
  • OPM
    Magath: ,,a játékosaim tanultak a bajnokság utáni ünneplésből... most többet isznak...'' :DDD
  • OPM
    ,,GOTT IST MEINE KRAFT!!''
    Lucio
  • Taranov
    Lényeg, hogy nyertünk!
    Ma láttam, hogy Zé Roberto elmegy, ez rossz hír, viszont a győzelem jó, főleg, hogy Salihamidzic lőtte az egyik gólt :)
  • Taranov
    Akkor már meg sem nézem :-/
  • Zolcsi01
    A sport 2-n! 2-1-re nyertünk Salihamidzic góljával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444
    Felix Magath! Felix Magath! .....
  • Taranov
    Na mi a téma?
    Hol nézitek a kupadöntőt? Én csak a sport1-en tudom sajnos :(
  • JackDaniels #599
    Nah alakul, itt is a sporit szidják.:))
    LOL!!:))
  • OPM
    jaja!

ezt simán nyerni kell, schalkenak nemsok köze van a játékhoz
  • Zolcsi01
    3 ekkora hibát!
  • Zolcsi01
    A kurvA ANNYÁT A csaló geci birónak!
  • OPM
    nb1.hu

Bréma, május 26., 10.25 A Bayern franciára cserélte Robert Kovacot.

Valérien Ismael, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Werder Bremen francia középhátvédje a Bayern Münchenhez szerződik.
    A 29 éves futballistának Robert Kovacot kell pótolnia a bajnokcsapatnál, miután a horvát játékos valószínűleg a Juventusban folytatja pályafutását.
  • Gabe18
    Hát legalább valaki olyat vettünk aki már letette a névjegyét valahol.Ő talán bejöhet.

A védelmet szerintem még mindig erősiteni kéne,a középpálya jó ha nagyjából mindenki játékra kész,de Makaay mellé nem ártan még egy épkézláb csatár,mert Pizarró van,ő aránylag jó.Guerreró még rutintalan,Santa Cruz lehet elmegy,Zickler,Hasemian meg már tuti...
  • OPM
    Der Wechsel von Valerien Ismael von Werder Bremen zum Deutschen Meister Bayern München wird immer wahrscheinlicher.

Zwar wollte am Mittwoch keiner der beiden Vereine ein offizielles Angebot bestätigen, aber offenbar geht es nur noch um den Preis.

• OPM
    Ismael vor Wechsel zu den Bayern

Der Rekordmeister scheint Werder seinen Abwehrchef wegzuschnappen. "Ich will zu den Bayern", so der Franzose. Die Bayern müssten dafür aber tief in die Tasche greifen...
  • Buddy
    nem lenne rossz Roque, csak nem kap lehetőséget...amikor úgymond stabil kezdő volt, jól játszott és rúgdosta a gólokat is
  • Buddy
    inkább vmi fiatalabb kellene....mondjuk ez meg nekem mániám....életkorral baszakodás :)
  • OPM
    aztán lehet hogy ez is olyan pletyka mint volt Petrovval... már őt is szinte leigazolta a Bayern :) de kiváncsian várom a fejleményeket!
  • OPM
    Állítólag Roque tárgyal a Herhával. Az ő érdekében mondom, lehet jól járna ha eligazolna...
  • djemba-djemba
    In der Münchner Abendzeitung geht es um die Suche des FC Bayern nach einem Nachfolger für Robert Kovac. „Wie die AZ erfuhr, wechselt Valérien Ismael im Sommer von Werder Bremen zum FC Bayern“, schreibt das Blatt, „den Bayern imponiert, wie sich der 29-Jährige bei Werder durchgesetzt hat und zum Wortführer aufgestiegen ist.“
  • Buddy
    jaaa....és még Kapic is nyomta a Dynamo Dr.-ben :P
  • Buddy
    igen-igen, a Karlsruhe is odatette a játékosokjat :)
  • OPM
    hát régebben a Karlsruhe is sok játékossal szolgált a Bayernnak, az utóbbi pár évből pedig a Leverkusent tudnám kiemelni, mint játékosforrás...