14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#743 Ezek közül csak Juventus méltó ellenfél. -
Rudee #742 BL, A csoport: Bayern M., Juventus, C. Brugge, Rapid W. -
#741 Michael Ballack, a német válogatott és a Bayern München ásza kijelentette, hogy őszig van ideje a csapatának, hogy megfelelő szerződésajánlattal álljon elő. Ezt alátámasztotta Uli Hoeness elnök is, és elmondta, hogy nincs miért pánikba esnie a gárda szimpatizánsainak, mert már közel a megegyezés. A 28 éves futballistát a Real Madrid, az Inter és legutóbb a Manchester United is megkörnyékezte, de ő eddig minden ajánlatot elutasított. Ballack szíve szerint maradna a rekordbajnoknál, de ha nem kapja meg a kívánt fizetésemelést, akkor elgondolkozik a távozáson.
- Belőle csak egy van, pótolhatatlan számunkra - mondta Uli Hoeness. -
OPM #740 Lucio feje mindent visz :DDDd -
Rudee #739 Makaay örül, Ballack harcol, aztán hármasban örülnek. Nemsokkal később már négyen, eközben Santa Cruz fejel. -
#738 Leverkusen - Bayern 1:5 -
#737 Pontosan! Jaj de várom már a holnapot :-D -
#736 Végülis a legtöbbet a játékuk láttán fogjuk megtudni. -
#735 Karimi Ázsi legjobb választáson lett első.....
Ottl az ifiktől jöt fel, Drehert meg már mondták -
#734 Dreher már ezer éve Bayernes csak mostanában kapusedzősködött és nem focizott! (szóval már elég öreg)
-
#733 Egy ismeretlen arc is sok.
Egyébként én nem foglalkozom olyan rég a focival, szóval Ottl, Dreher, illetve Karimi teljesen ismeretlen. -
OPM #732 olyan sok ismeretlen arcot látsz? :O
idén nem költekezte túl magát a vezetés... :) -
#731 A weboldalra felrakhatnák az új játékosok "névjegyét", mert így nehéz lesz megismerni őket :-( -
OPM #730 -
Rudee #729 Friss csapatkép. -
Rudee #728 Ballack -
#727 Ez igaz, ha Beckham nem lenne jó játékos, nem jutott volna idáig. -
#726 dezsávű:
Beckham - Man.Utd kapcsolat. Beckham-et is csak egy médiagyereknek tartották pedig jól játszott akárki akármennyire szidja. Ballack-kal is ugyanez szerintem: sokaknak nem szimpi, de nagyon megéreznétek a hiányát! Eldől... -
OPM #725 Prinz Poldit szépen leigazoljuk a szezon végén, Schweini átveszi a karmester szerepet és nagyon durva lesz a csapat :) -
#724 Schweinsteiger pár éven belül simán eléri Ballack szintjét, de addig tényleg jó lenne megtartani. -
OPM #723 inkább legyünk gyengék, minthogy ez a nagyképű-színész maradjon... (szvsz) -
#722 nem akarok beleszólni mint Man Utd-fan, de Ballack nélkül elég gyérek lennétek. létfontosság hogy megtartsátok. Ballack a német válogatottban is bizonyítja hogy klasszis itt nincs vita! -
#721 Ha fotózzák, akkor játszik jól :)
Egyébként ilyen játékost nem nagyon tudna venni a Bayern a Ballackért kapott pénzből (ha eladják, persze). -
Gabe18 #720 Hát szerintem meg ne menjen,hanem inkább irjon alá új szerződést.Ha eladjuk,ilyen szintű játékost mi ugyse tudunk venni,mert a Bundesliga nem túl népszerű a sztárjátékosok között.
Ballack igazi hangulatjátékos,ha jó napja van,bármire képes,ha rossz,már az első percben akár le is lehet cserélni.Abba bizzunk hogy sokszor lesz jó napja. -
Rudee #719 Már rég vége, 3-1 lett. -
#718 19.00-kor kezdődött a Jubilo elleni meccs ügye?
Tudja valaki mennyi az állás? Bayern hivatalos oldalán már valami 3-1-et látok, de nem vágom mi az. Help plz! -
Rudee #717 Madridba szerencsére már jött helyette más. -
#716 Ballack jobb lenne, ha elmenne, jó adag lóvét kapnának érte (nem beszélve arról, milyen elvárásai vannak) -
Rudee #715 Ballackot nem kímélték a tokióiak -
#714 A sztárokat általában én sem, de most, hogy Makaayra nem lehetett támaszkodni a Stuttgart ellen, azért szükségét éreztem Ballacknak.
Persze a favoritom Scholl, Salihamidzic és Zé Roberto, de minden meccset ők sem tudnak megnyerni :( -
OPM #713 Ballack menjen csak szépen, én nem bírom... -
#712 Ha Ballack is elmegy, nem tudom mi lesz a Bayernnel.
A Stuttgart ellen nagyon gyenge volt. -
#711 Nem találta el a labdát!
-
Rudee #710 Bayern-Stuttgart, Makaay lő -
#709 Hihehetetlen volt ez a meccs. Makaay a negatív hős. -
#708 akkor nem érvényes az átigazolás -
#707 Tudja valaki a most a Romahoz ment játékosokkal mivan? pl Samy
Mert ugye most az a helyzet, hgy a Roma fellebbezését is elutasították, és a leendő két átigazolási időszakban le vannak tiltva. -
#706 jó van na egy picit lemaradtam :DDDDDD -
#705 :D -
#704 Ismael a Bayernben???