14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Gabe18
    Na sikerült végre egy magabiztosabb győzelmet aratni a Wolfsburg ellen.

1-0

2-0
  • OPM
    Lieber OPM,

der FC Bayern wünscht Ihnen als Mitglied der T-Com Fankurve alles Gute zum
    19. Geburtstag. Wir würden uns freuen, wenn Sie uns auch in Ihrer ganz
    persönlichen nächsten Saison bei bester Gesundheit die Treue halten und viel
    Spaß an Ihrem Lieblingsklub haben.

Herzlichst,
    Ihr FC Bayern München
    Uli Hoeneß

• Gabe18
    Atya isten,tegnap már megint milyen gólal nyertün...
    Szöglet,Ismael röplabdás módjára beleüt (amugy láthatóan azt se tudja mi van),majd Demichelis mindenkin átörve a kapuba döngölte a labdát.

Gól...
  • Gabe18
    Hát a tegnapi produkciónk megmutatta hogy egy épkézláb csapat ellen máris mire elég a jelenlegi formánk és játékunk.Azthiszem ezt büntetés volt végignézni minden Bayern szurkolónak...
    És ez a Hamburg azért nem valami világklasszis csapat,bár egy jól szervezett erős alakulat,de semmi különleges.Sajnos tegnap igy is magassan fölénk nőttek...
    Mostmár remélem abbahagyjuk a rekordok kergetését,meg a közben felvett nagy mellényből is leadunk,és ujra alázattal,a csapat tudásához méltóan fogunk játszani.
  • Buddy
    a Hamburg meg jól jáccott és megérdemelten nyert
  • Buddy
    várható volt, hogy nem nyernek egymás után 246 meccset...szarul is játszottak és végül is lekerült a teher...nem kell ezzel a rekorddal foglalkozniuk (mint ahogy gondolom járkált a fejekben)

készülni kell és meg kell verni a Brugget
  • Taranov
    Nem szép ez az eredmény.
  • Rudee
    Van der Vaart góljával vezet a Hamburg.
  • Gabe18
    E.Frankfurt-Bayern 0-1

Gól:Guerrero KATT
  • Gabe18
    Itt a gól .

Nem csinálok már gif-et belőle mert annyi lesz már az oldalon hogy az egyik moderátor megharagszik már érte.
  • Sheva
    hát körülbelül
  • Gabe18
    Ez a teljesitmény ma egy nagy nulla volt.A 3 pontnak lehet örülni,de semmi másnak...
  • Sheva
    hátj ah de legalább vezetnek
  • Gabe18
    Nem mondanám hogy szétesnek a játékosok a hajtástól a félidőig...
  • Sheva
    kezdett a meccs a Hannover ellen

1:0
  • Gabe18
    Hát nem mondanám hogy Guerreró ezen megmozdulása bekerül majd a nagykönyvek "hogyan rúgjuk be a labdát 2 méterről az üres kapuba" cimű fejezetébe...
    Azért 3 pontot ért!

• Gabe18
    Játszani játszik.Aztán ki tudja 100%-os állapotban van-e.
  • Taranov
    Bízzunk benne.
    Makaay felépült már?
  • Gabe18
    Remélem ma is fejel egyet...
  • R9
    persze hogy jó player ;-)
  • Sheva
    röviden ennyi
  • Taranov
    Nem kell annyira rászállni Ballackra, igaz, hogy akkor játszik jól, ha kamerázzák, de azért jó játékos.
  • Sheva
    fejjel szerzi a több gólt de lábbal se gyenge
  • Taranov
    Nem baj az, ha fejelget, legalább tud gólt szerezni.
  • OPM
    akkor nézz csak utána góljainak hány %-át szerezte per kopf...
  • Sheva
    nem hinném
  • OPM
    lol, tipik hogy ballacknak csak fejjel megy :)
  • Sheva
    hát a ballacké télleg les volt
  • Gabe18
    Ellenfél gólt nem akartam berakni,de hát szerencsétlen Kahn már megint mit csinált?Én nem is tudom...
    Sajna nem látszik nagyon,de hát mint akit agyonlőttek a landával.

• Gabe18
    Guerrero 1-1

Ballack 2-1 (hát ez les...)

• Gabe18
    Nürnberg-Bayern : 1-2

Eddig nagyon megyünk.Ha most nem is volt gólzápor,de értékes idegenbeli 3 pont.
  • Sheva
    Der Bomber: Bring Podolski To Bayern
    8/29/2005 7:41:00 PM
    Legendary Bayern Munich striker Gerd Müller believes that the Bavarian club should sign Köln's Lukas Podolski to ensure the 20-year-old benefits from the expertise of Dutchman Roy Makaay.

In a weekend newspaper interview with Bild am Sonntag, Müller, perhaps the greatest goalscorer of all-time, suggested that Bayern and the German national team would benefit if the next big thing in German football was paired with Makaay - a man who has already scored six times in three Bundesliga outings this season.

The interview, held jointly with Makaay, saw Müller speculating on the repurcussions of taking the Köln star to Munich. He told the Dutcman: "You’d train him up, and then once you quit, he’ll be the finished product."

Müller, known worldwide as "Der Bomber", also believes his 33-year Bundesliga scoring record will be broken by the prolific Makaay this season. With the former Deportivo La Coruna frontman netting six times already, the man who top-scored at the 1970 World Cup said: "I honestly believe he’ll get more than that this term." Muller scored 40 times for Bayern in the 1973 season.

Makaay, for his part, was less certain, telling Bild: "There’s no way I’ll be able to keep it up. There will come a period where I don’t score." The Dutchman has scored 45 times in his first two Bundesliga seasons. Müller rates only Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, and Adriano as the equal of Makaay, saying: "There are maybe three or four equally good finishers in the whole world."

Kaiserslautern's Halil Altintop has also scored six goals in three Bundesliga matches this season. Podolski got off the mark against Altintop's side on Saturday.
  • Rudee
    Bundesliga összefoglalókat szoktak felrakni, abba benne vannak.
  • Gabe18
    Igen,ez is onnan volt,csak nem tudom milyen rendszeressen kerülnek oda fel pont Bayern gólok.
  • Rudee
    Majd itt keresd.
  • Gabe18
    Nem rajtam múlik,ennek a meccsnek a góljait megtaláltam a neten és le tudtam tölteni.Ha találok máskor is akkor a gif-et elvileg meg tudom csinálni.
  • Buddy
    az a 3. az már profi szintű :)
  • OPM
    uhh, ISTEN VAGY
    nem voltam sajna itthon
    3. gól

egy ilyet tudsz csinálni minden bayern meccs után?
  • Gabe18
    1-0 Ballack

2-0 Scholl

3-0 Makaay

• Rudee
    Ballack is gólt lőtt a Herthának.