14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Falconer
    a cselzi az a világ köcsöge
  • Taranov
    És a Bayern? :)
  • miccoli002
    A Juve a világ teteje??
    Akkor a Chelsea mi barátom??????
  • djemba-djemba
    a juvenak momentuma nem volt, márpedig a juve jelenleg a világ teteje...
    Szép győzelem, jó játék, de a végén felbasztam magam!

• Falconer
    Jaja, ez ász meccs volt. Másnap volt a suliban vagy 3gyerek talpig Bayernba öltözve, sállal meg ilyesmikkel :D
  • 9csöves9
    Gratula tényleg sokkal jobbak voltatok

majd Torinoban visszavágunk:)
  • neménvoltam
    jaja de ha ez a kieséses rendszerben lett volna akkor ez az egy gól sokat számított volna
  • Gabe18
    Na ez az izgalom nem hiányzott a végére,de ma kitűnően játszottunk,és a világ egyik legjobb csapata ellen sikerült jó játékal nyernünk.
    Szép volt!
  • Taranov
    Akkor jó, hogy nincs Sport2-m :)
  • neménvoltam
    én nem láttam, úgyhogy nem izgulok
  • Gabe18
    Ha nem láttam volna a Schalke elleni 2. félidőt azt mondanám itt már nem igen lehet baj,még egy jelentősebb Juventus feljavulás mellett sem.

De láttam...

• Sheva
    a cselszki elleni nagyon jó volt
  • Taranov
    Tavaly a Chelsea és az Arsenal ellen.
    Egyébként baromi jó meccs, ezen kéne kint lenni.
  • Sheva
    most jóak télleg
  • neménvoltam
    már jórég láttam így játszani a Bayernt
  • Sheva
    de már 2:0
  • Gabe18
    Ketőőő!
    Demichelis!
  • neménvoltam
    mégegy! 2:0
  • Sheva
    1:0
  • neménvoltam
    jeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gabe18
    Semmi szerencsénk nincs.Most a szabadrúgásnál is 3 embernek centiken mulott hogy elérje a labdát ls akkor az már szinte gól...

De most góóóól!
  • Taranov
    Ez nem kérdéses.
  • Sheva
    de kéne :P

Palack ma betalál szvsz
  • Breki33
    dehogy kell
  • Sheva
    nyernetek kell ma
  • neménvoltam
    azaz mára, sry
  • neménvoltam
    remélem holnapra összekapják magukat
  • Falconer
    Nem pont ide tartozik, csak a helyszín, de szerintem qrva jó kép, ugyhogy berakom:
  • Buddy
    nyugi...lesz jobb is...ebből lehet tanulni...ha nyertek volna, meg lennének elégedve és észre sem vennék magukat...talán így...
  • Gabe18
    Ezt annyira megérdemeltük hogy az el se tudom mondani.Ekkora szánalmas egy szar semmit amit a 2. félidőban csináltunk én még a büdös életben nem láttam.Mintha a Real-Chelsea-Juventus szuperválogatott ellen játszottunk volna.Minden labdát átrugdostunk a semmibe mint valami 10. osztáylú amatőr szar semmi csapat,aki ki akarja húzni a világválogatott ellen az 1-0-át.Már a 65. percben teljessen jogos lett volna a Schalkénak a 11-es,amit a végén szintén jogossan megkaptak.A Karimit meg ne is emlegessük,ekkora egy suta nyomorultat hogy ilyen szituációban nem passzol mint a hajrában,hanem belevezeti a kapusba,hát elmehet ez is a francba.Azt meg már csak mellékessen kérdezném meg hogy ha nem sérülés miatt,akkor a Magath mi az anyámért cserélte le a félidőban a Ze Robertót,akin egyértelműen látszott hogy ma ő a nyerő emberünk...

Ez egyszerűen hihetetlen számomra amit ma megint a 2. félidőben csináltunk.

• Zolcsi01
    Meghosszabbította a szerződését Owen Hargreaves (képünkön), a Bayern München labdarúgója.

"A vezetők mindig hittek a bennem, ezért nagyon nem is kellett gondolkoznom, hogy aláírjam-e az új kontraktust"- nyilatkozta a 2010-ig hosszabbító középpályás.

A 24 éves játékos, egyébként szeptember közepe óta nem lépett pályára, mert hátsérüléssel bajlódik.
  • djemba-djemba
    ez a faszi nem küszködik, azzal a magyar népbetegséggel, hogy az emberek nagyobb része nem mer megszólalni idegen nyelven...
    Trap nagyon gyér németül, de nem szégyenli...
  • djemba-djemba
    erre már régóta kiváncsi vagyok! Ez Trap elhíresült mondása

Nagyon királyság, hogy bemásoltad!
  • OPM
    lol

Giovanni Trappatoni

Flasche leer, oder muss ich noch mehr sagen.

Es gibt im Moment in diese Mannschaft, oh, einige Spieler vergessen ihnen Profi was sie sind. Ich lese nicht sehr viele Zeitungen, aber ich habe gehört viele Situationen:
    1. Wir haben nicht offensiv gespielt. Es gibt keine deutsche Mannschaft spielt offensiv und die Namen offensiv wie Bayern. Letzte Spiel hatten wir in Platz drei Spitzen: Elber, Jancker und dann Zickler. Wir mussen nicht vergessen Zickler. Zickler ist eine Spitzen mehr Mehmet e mehr Basler. Ist klar diese Wörter, ist möglich verstehen, was ich hab' gesagt? Danke. Offensiv, offensiv ist wie machen in Platz.
    2. Ich habe erklärt mit diese zwei Spieler: Nach Dortmund brauchen vielleicht Halbzeit Pause. Ich habe auch andere Mannschaften gesehen in Europa nach diese Mittwoch. Ich habe gesehen auch zwei Tage de Training. Ein Trainer ist nicht ein Idiot! Ein Trainer sehen was passieren in Platz. In diese Spiel es waren zwei, drei oder vier Spieler, die waren schwach wie eine Flasche leer!
    Haben Sie gesehen Mittwoch, welche Mannschaft hat gespielt Mittwoch? Hat gespielt Mehmet, oder gespielt Basler, oder gespielt Trapattoni? Diese Spieler beklagen mehr als spielen! Wissen Sie, warum die Italien-Mannschaften kaufen nicht diese Spieler? Weil wir haben gesehen viele Male solche Spiel. Haben gesagt, sind nicht Spieler für die italienische Meisters.
    Strunz! Strunz ist zwei Jahre hier, hat gespielt zehn Spiele, ist immer verletzt. Was erlauben Strunz? Letzte Jahre Meister geworden mit Hamann eh... Nerlinger. Diese Spieler waren Spieler und waren Meister geworden. Ist immer verletzt! Hat gespielt 25 Spiele in diese Mannschaft, in diesem Verein! Muss respektieren die andere Kollegen! Haben viel nette Kollegen, stellen sie die Kollegen in Frage! Haben keinen Mut an Worten, aber ich weiss, was denken über diese Spieler!
    Mussen zeigen jetzt, ich will, Samstag, diese Spieler mussen zeigen mich e seine Fans, mussen allein die Spiel gewinnen. Ich bin müde jetzt Vater diese Spieler, eh, verteidige immer diese Spieler! Ich habe immer die Schulde über diese Spieler. Einer ist Mario, einer, ein anderer ist Mehmet! Strunz dagegen egal, hat nur gespielt 25 Prozent diese Spiel!
    Ich habe fertig.

Die Rede von Trapp zum Download (.mp3 File / 186kb)
    trapprede.mp3
  • OPM
    danke sehr
  • djemba-djemba
    Alles Gute zum Geburtstag!
  • Falconer
    Grat:)
  • B0B0
    Nincs valakinek egy Bayern posztere nagy felbontásban???
  • Buddy
    és természetesen boldog bajorkockás szülinapot innen belülről is :)
  • Buddy
    Hova vagy Te feljelentkezve, hogy ilyeneket kapsz? :P

Én is akarok ilyeneket...mit kell tenni? hmm, hmm???? :)