14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Nem nem! Arról a Chelsea a Real és a Milan a leghíresebb. De nem baj! Idén mindet lezúzzuk. Valami azt súgja, idén kijön a lépés :)
  • Taranov
    Arról a Real híres. A Chelseanek eredményei vannak. Tudnak együtt játszani, és nem a legnagyobb sztárokat veszik meg, akik futni is lusták.
  • 5w0rdf15h
    pontosan, jól mondod
  • B0B0
    Na a Chelsea pont nem a csapatépítésről híres, hanem az "összevásárlom a jó játékosokat és majd lesz valami"-ről
  • 5w0rdf15h
    Én azé írtam oda meg tudtam h igazam van... :)
  • Falconer
    Ugyvan. Én a szmájlit lehagytam volna a végéröl.
  • 5w0rdf15h
    Akkor is egy köcsög, rohadék, szemét csapat a Chelsea (mindenki utálja őket) :D
  • Taranov
    Az elsővel nem értek egyet, a másodikkal igen.
    Nonszensz Mourinho stílusa, szinte hihetetlen, hogy ezt megengedheti magának. Míg más csapatok az ellenfelet dícsérik, ő saját magát.
    Más részről viszont nagyon jól össze van rakva a Chelsea, jól tudnak egymással dolgozni a játékosok.
  • Falconer
    Én ezen nem vagyok annyira meglepődve. Annyira egy mű csapat, nagyképű geci kapitánnyal nem sok van.
  • Buddy
    én is a Barcának szurkolok odaát (persze nálam is alap a söröskorsó-tologatók) :) érdekes, hogy mennyien nem bírják azt a cselzit :)
  • Sheva
    jaja a Barca meg most nagyon jó formába van remélem februárig nem kerülnek gödörba
  • Taranov
    Tavaly a Chelsea nyert, szerintem ez megfordul. Jó csapat a Chelsea, de a motiváltságuk már kisebb.
  • Sheva
    Barca kiejti majd meglátod
  • Falconer
    Mit nem adnák érte, hogy ha a cselzit kiejtenék... Nem bírnám a pofájukat végig az elődöntőig.
  • Sheva
  • B0B0
    Szerintem idény megint kijön a lépés nekünk. Megint ugyan olyan motivált a csapat, mint 2001-ben. Kérdés mi lesz a Chelsea-Barca ág vége. Szeretem a Barcát, de azért mégis Bayern az első! :)
  • Sheva
    érdekes párosítás már nagyon várom az összecsapásokat
  • djemba-djemba
    Így viszont mind a 2 német továbbmegy...
  • B0B0
    Na jah! Nem törték össze magukat :( Jobb is lenne a Brémával meccselni
  • Taranov
    A csapatszellem jó dolog, pl. tavaly a Chelsea elleni visszavágón haszna is volt, de pl. a Juve elleni szándékos vereség miatt kicsit kiábrándultam a csapatból.
    Viszont mivel otthon kezdünk, nehéz lesz megszerezni a kellő előnyt. (bár tavaly az Arsenal ellen sikerült, de a Milan erősebb)
  • B0B0
    A Milan egy összevásárolt csürhe! Nem csoda, hogy ott vannak a bajnokságba ahol vannak! Majd meglátod, hogy a csapatszellem erősebb!
  • 5w0rdf15h
    Hát ha elakar menni sztem akkor most kifogják rakni, nem fognak milliókat veszteni rajta....
  • Gabe18
    Hát az szomorú,de most megy télen?Mert akkor tudtommal még kapnánk érte pénzt.Nyáron meg már semmi...Na az a nagyobb gáz.
  • 5w0rdf15h
    Sztem már bajnokot is avathatunk :DD
    Csak sajnos súlyos veszteséget szenvedünk majd, mostmár szinte 100as h Ballack elmegy :(((
  • Buddy
    no, itt mi újság? a dortmundot is leverték a srácok
  • Taranov
    A lényeg, hogy a 3 pont megvan.
  • djemba-djemba
    hoppácska siegrekord...
    2-1 Dortmundban
  • Falconer
    Jaja, igy elég szar lenne.
  • Sheva
    kemény küzdelem lesz
  • Taranov
    Oda autóval kéne inkább menni 4-5 napra.
  • Taranov
    Én is így gondoltam tavaly az Arsenal előtt.
  • Falconer
    Ja, febr. 21. Erre indult már a szervezés. 30k asszem bussszal, fél nap városnézés, a meccs az allianzban meg több nap busz :) Mondtam havernak, h asszem kihagyom.
  • Falconer
    Szoval mikor is lesz?
  • DJ Bee18
    értelmes vita, a meccsen nem ér rá kiderülni?? :DD
  • Falconer
    Jaja. Ez lesz febr vége felé?
  • DONGUBA
    jo meddo vita majd meglatjuk
  • Falconer
    Nem a *szt nem.
  • DONGUBA
    de nemmentek tul
  • neménvoltam
    nos... jah... de van egy olyan érzésem, hogyha a Milanon továbbmegyünk akkor nagyon nagy esély van a bl győzelemre
  • djemba-djemba
    Az még nem is a fő baj, hogy Milan! A gáz, hogy itthon kezdünk...