14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#903 Nem nem! Arról a Chelsea a Real és a Milan a leghíresebb. De nem baj! Idén mindet lezúzzuk. Valami azt súgja, idén kijön a lépés :) -
#902 Arról a Real híres. A Chelseanek eredményei vannak. Tudnak együtt játszani, és nem a legnagyobb sztárokat veszik meg, akik futni is lusták. -
#901 pontosan, jól mondod -
#900 Na a Chelsea pont nem a csapatépítésről híres, hanem az "összevásárlom a jó játékosokat és majd lesz valami"-ről -
#899 Én azé írtam oda meg tudtam h igazam van... :) -
#898 Ugyvan. Én a szmájlit lehagytam volna a végéröl. -
#897 Akkor is egy köcsög, rohadék, szemét csapat a Chelsea (mindenki utálja őket) :D -
#896 Az elsővel nem értek egyet, a másodikkal igen.
Nonszensz Mourinho stílusa, szinte hihetetlen, hogy ezt megengedheti magának. Míg más csapatok az ellenfelet dícsérik, ő saját magát.
Más részről viszont nagyon jól össze van rakva a Chelsea, jól tudnak egymással dolgozni a játékosok. -
#895 Én ezen nem vagyok annyira meglepődve. Annyira egy mű csapat, nagyképű geci kapitánnyal nem sok van. -
#894 én is a Barcának szurkolok odaát (persze nálam is alap a söröskorsó-tologatók) :) érdekes, hogy mennyien nem bírják azt a cselzit :) -
#893 jaja a Barca meg most nagyon jó formába van remélem februárig nem kerülnek gödörba -
#892 Tavaly a Chelsea nyert, szerintem ez megfordul. Jó csapat a Chelsea, de a motiváltságuk már kisebb. -
#891 Barca kiejti majd meglátod -
#890 Mit nem adnák érte, hogy ha a cselzit kiejtenék... Nem bírnám a pofájukat végig az elődöntőig. -
#889 -
#888 Szerintem idény megint kijön a lépés nekünk. Megint ugyan olyan motivált a csapat, mint 2001-ben. Kérdés mi lesz a Chelsea-Barca ág vége. Szeretem a Barcát, de azért mégis Bayern az első! :) -
#887 érdekes párosítás már nagyon várom az összecsapásokat -
#886 Így viszont mind a 2 német továbbmegy... -
#885 Na jah! Nem törték össze magukat :( Jobb is lenne a Brémával meccselni -
#884 A csapatszellem jó dolog, pl. tavaly a Chelsea elleni visszavágón haszna is volt, de pl. a Juve elleni szándékos vereség miatt kicsit kiábrándultam a csapatból.
Viszont mivel otthon kezdünk, nehéz lesz megszerezni a kellő előnyt. (bár tavaly az Arsenal ellen sikerült, de a Milan erősebb) -
#883 A Milan egy összevásárolt csürhe! Nem csoda, hogy ott vannak a bajnokságba ahol vannak! Majd meglátod, hogy a csapatszellem erősebb! -
#882 Hát ha elakar menni sztem akkor most kifogják rakni, nem fognak milliókat veszteni rajta.... -
Gabe18 #881 Hát az szomorú,de most megy télen?Mert akkor tudtommal még kapnánk érte pénzt.Nyáron meg már semmi...Na az a nagyobb gáz. -
#880 Sztem már bajnokot is avathatunk :DD
Csak sajnos súlyos veszteséget szenvedünk majd, mostmár szinte 100as h Ballack elmegy :((( -
#879 no, itt mi újság? a dortmundot is leverték a srácok -
#878 A lényeg, hogy a 3 pont megvan. -
#877 hoppácska siegrekord...
2-1 Dortmundban -
#876 Jaja, igy elég szar lenne. -
#875 kemény küzdelem lesz -
#874 Oda autóval kéne inkább menni 4-5 napra. -
#873 Én is így gondoltam tavaly az Arsenal előtt. -
#872 Ja, febr. 21. Erre indult már a szervezés. 30k asszem bussszal, fél nap városnézés, a meccs az allianzban meg több nap busz :) Mondtam havernak, h asszem kihagyom. -
#871 Szoval mikor is lesz? -
#870 értelmes vita, a meccsen nem ér rá kiderülni?? :DD -
#869 Jaja. Ez lesz febr vége felé? -
#868 jo meddo vita majd meglatjuk -
#867 Nem a *szt nem. -
#866 de nemmentek tul -
neménvoltam #865 nos... jah... de van egy olyan érzésem, hogyha a Milanon továbbmegyünk akkor nagyon nagy esély van a bl győzelemre -
#864 Az még nem is a fő baj, hogy Milan! A gáz, hogy itthon kezdünk...