14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#943 Azért mondom én is, hogy Ballackot nehéz lenne pótolni! Dos Santos-t csikkzsebből kivágta a Bayern, és Kariminek nagy konkurencia! A középpályán óriási harc lesz!
Viszont Borowskiról azt gondolom, hogy Bayern-szintű játékos!
Karimi viszont elég sokat játszik!
-
#942 Deco amúgy sem egy nagy szám...pláne amit művelt az EB-n...szánalmas volt.
Csak nehogy ezek az új, érdekes igazolások megint szart se érjenek...Karimi sem nagyon játszik, Hashemian sem vált be... -
#941 Egy paraguayi tehetséget (Dos Santos(?)) már leigazoltak, de őt nem Ballack pótlására hozták! Asszem ez az új gyerek csak szimplán támadóközép!
Beckenbauer mondta aszzem, hogy Borowski talán megfelelő lenne!
Az én személyes véleményem, hogy azon a poszton még egy olyan ember nincs a világon, mint Ballack! Viszont Borowski felnőhet mellé! Deco-ról is szó volt, de őt most kivásárolni a Barca-ból lhetetlen! Amellett, hogy el se jönne szerintem! -
#940 Tudja valaki, hogy Ballack helyett kit akarnak? Volt szó valami dél-amerikai szivarról -
#939 Szerintem is elég volt mááán -
#938 Du solltest die Sprache deiner Lieblingsmannschaft benutzen :) Völlige Übereinstimmung :P -
#937 Elég legyen mostmá, nem németo.ba vagytok, ez magyar fórum, ne kelljen moderátort hívnom -
R9 #936 Deutschland, Deutschland über alles
zwei Kartoffeln das ist alles ^^ -
OPM #935 ich muss sie auf der Uni benutzen, weil ich dort nämlich Germanistik studiere
(Weihnachten ist schon vorbei... :P )
Ich habe fertig. -
#934 :) Üben, üben, nicht schlecht...obwohl ich jetzt (zum Glück) auch bei der Arbeit DIE Sprache benutzen kann (oder besser gesagt: soll)
Von mir aus kann die Sache auf deutsch weitergeh'n :)
Nur natürlich, wenn die Anderen dabei sind :)
(Es ist noch Weihnachten...noch 4 Min. lang) -
#933 :) Ach Mensch du bist echt gut drauf!
Wir können na klar auf Deutsch fortsetzen, wenn die anderen auch einverstanden sind! Wir könnten mal diese schöne Sprache so regelmässig üben!
Mahlzeit zum Essen! -
#932 Nézzzétek meg!!!! -
#931 Wie ich sehe, es kann hier ruhig deutsch gesprochen werden :)
Als ich meine Sommerzeit verbracht habe, hab' ich eine Bayern-Fahne gekauft (vertikale Stil)...sieht Spitze aus :)
Wer nicht hüpft, ist scheiß Neupester
Ok, ich geh' mal in die Küche, um etwas zu futtern.
MfG -
#930 Elirtam b*meg, sry. Tudom én is :) -
#929 Hosen nagy betű!! :) -
#928 Zwo, zwö???? :DDDD -
#927 Sprache natürlich und nicht Schprache! :)
Aber die bayerische Dialekt klingt noch besser, als das Hochdeutsch oder? -
#926 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
első két szót értem :D:DD -
lord nihilus #925 Scheisse !!!! Asch-loch, meine hosen ist toten!!
Ja, wohl!!! -
#924 Das stimmt! :DD -
#923 Das Deutsch ist die menschlicheste Schprache in der Welt. -
#922 Na mostmá emberi nyelven beszéljetek :DD -
#921 Nein!! -
R9 #920 Vielleicht nach Inter -
#919 Danke schön! :)) -
#918 Stimmt. -
OPM #917 ne :) -
#916 In allem Wettkampf ist Bayern die besser!
So gut? -
#915 Besser? Die beste! -
#914 Angenehmes Weihnachtsfest für alle, schöne Ferien und erholsame Tage...mit FC
Bayern, Stern des Südens :) -
#913 Fröhliche Weihnachten!
Alles Gute!
Tschüss&Ciao -
#912 Ich wünsche euch schöne Weihnachten! Bayern ist die besser! -
#911 BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek, csak aztán így tovább jövőre is, Milant széjjel verni és megnyerni a BLt is a bajnokság meg a kupa mellé :DD -
#910 ázáz :DDDD már csak azé megérte elmenni Győrbe :DDD -
#909 Ha megfizethető lesz a jegy én is bizti ott leszkek :) -
OPM #908 énis, ajándékmez rulez -
#907 Húúúú ez kurvajó hír, még1szer láthatom őket :DD én voltam tavaly Győrbe, marhajó volt -
OPM #906 Pestre jönne a Bayern München
A bajor sztárgárda tavaly nyáron a szponzor magyarországi gyárának meghívására volt villámlátogatáson Gyõrött. Jövõre budapesti tornán láthatjuk a világhírû német futballcsapatot.
Lothar Matthäus, a müncheniek 150-szeres német válogatott játékosa, a magyar együttes szövetségi kapitánya kedd este, szinte mellékes információként jegyezte meg, hogy 2006 nyarára "bejelentkezett" a Bajnokok Ligája egyik elitalakulata, a német bajnokságot már félidõben is toronymagasan vezetõ Bayern München.
- Kaptam ugyanis egy levelet a klub vezetõitõl, amelyben arra kérnek, hogy jövõ nyárra szervezzek meg egy háromcsapatos villámtornát Magyarországra. Ezen a Bayern München, a magyar ligaválogatott és egy késõbb kijelölendõ külföldi együttes venne részt. -
#905 Sztem a cselzi és a milán is ésszel vásárol, míg a real ész nélkül! A különbség ennyi! De utálom a cselzit, mer tényleg egy műcsapat! -
#904 Reméljük :)