14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#983 Sokért -
#982 Mennyiért lehetne eladni egy Adidas - Oliver Kahn aláirásával ellátott kapuskesztyűt? -
#981 Tipikus. A két legnagyobb sztár elkényelmesedett. Így nagy bajok lesznek a Milan ellen -
#980 Makaayt nem lesz nehéz kiszorítani.
Egyébként Ballack és Makaay kivételével mindenki jó volt szerintem. -
#979 Okés! Már olvastam. 3:2. Nincs meg a gól valakinek? -
neménvoltam #978 nekem úgy tűnt mintha Makaay a pályán se lenne :( -
#977 Mi történt? Volt meccs??? -
#976 huh...mekkora meccs volt ez a Mainz ellen!!!
Pizza akkora gólt vágott, mint a ház...
Guerrero meg lassan tényleg kiszorítja Makaayt! -
#975 Én is csodálkoztam, hogy le akar lépni, hisz egy kurva jó csapaptban van egy kurva jó védőtárssal. Asszem az nso.hu-n olvastam, valamikor novemberben. De remélem nektek lesz igazatok és marad! :) -
#974 Tuti kacsa hát csak most jött és mindig azt mondta h jól érzi magát itt :) -
#973 Hol hallottad egyébként? Remélem csak vmi kacsa, mert nem lenne fasza ha lelépne! -
#972 Nem az egyik, hanem a legjobb ;) -
#971 Úgy tudom Izmael elmegy nyáron :( -
#970 Sztem az egyik legjobb védőpáros Európában! Két magas, atletikus, jól fejelő, rendkívül jó szerelő készséggel emellett támadásban is bármelyikük betud segíteni!
Sztem nagyon jók! -
#969 Miért hullik szét?
-
#968 Mindenesetre úgy gondolom, Andersson sokkal jobb védő volt mint Kovac. Most ez a Lucio-Izmael páros sem rossz. Kár, hogy az idény végén széthullik :( -
OPM #967 jaaa, tényleg
rosszul láttam -
#966 Akkor még nem volt nálunk Kovac. Amúgy egy elírás tényleg van. Az lap alján az írás szerint otthon a Manchester vert meg minket 2:1-re (ugyebár fordítva volt) -
OPM #965 kár hogy rossz a képaláírás, a földön robert kovac fekszik, nem? :D -
#964 Még egy kis remember:
itten
meg itten -
#963 Köcce -
#962 január 27.én -
#961 Mikor indul a bajnokság?? -
#960 Pöpec. -
#959 Éljen. -
#958 Zsiráf :) -
#957 Szuper. -
#956 Nem mondod! Ez kurva jóóóóóóó :))
Hehe! -
#955 Willy Sagnol korábbi döntését megváltoztatva mégsem igazol a Juventushoz, hanem négy évvel meghosszabbítja az idény végén lejáró szerződését a Bayern Münchennél – jelentette be Uli Hoeness, a jelenleg Dubaiban edzőtáborozó német klub menedzsere.
-
#954 köcce király vagy! -
#953 Effenberg profibb volt szerintem -
#952 Meg se tudunk szólalni! :)
Szép emlék!
Na Effenberg egy Ballack kaliber volt pl.! Szerintem! -
#951 Ennyire nem ajzott fel senkit? -
#950 Egy kis ajándék az új évre:
asszem erre mindenki szívesen emlékszik vissza :) -
#949 Egy irányító, akin a csapat meccsei múlnak, csak ne tétmeccseken fejlődjön. Én is egyetértek, hogy kevés ideje van rá. Meccslehetőséget nem kap amíg Ballack itt van, az a nyári 1-2 hónap meg kevés rá meccstelenséggel -
#948 jó, ez rendben van...de én meg türelmetlen vagyok :) -
#947 Hát azért az idény elején Ballack utódjaként emlegették. Inkább azon dől el a sorsa szerintem, hogy tud-e fejlődni. -
#946 hülye de legalább lassú :)
én is ezt mondom, ide nem kell -
#945 nekem valahogy nem tűnt fel annyiszor Karimi a pályán....épp ezért mondom, nem alkot maradandót, amire emlékezhetnék -
#944 Jaaj neeeee! Decot neeee! Az a lassú kis hülyegyereket?