14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1023 Ja megvan beszélve hogy csak 1 góllal lehet nyerni az első fordulóbann hogy izgalmas legyen a visszavágó!!!Eezt a baromságot meg honnan vetted???? -
#1022 Nem a Milanra kell dühösnek lenni, hanem a Bayernre. Más hónapok óta ezt csinálják, hogy az 1-0-ra ráülnek, és ezért döntetlent játszanak. A támadójátékunk sem túl jó, erre legjobb példa Makaay. A Juventus elleni kétszeres 2-1 pedig egyszerűen nevetséges volt, bárki levágta róla, hogy meg volt beszélve, még a kommentátor is említette. -
#1021 Talán nincs eldöntve előre, hogy kijut tovább, de az teljesen biztos, hogy törekednek rá a csapatok, hogy ne legyen túl nagy gólkülönbség. Akár meg van beszélve, akár nincs. A Real - Arsenal meccsen is meg lehetett ezt figyelni, ahol az Arsenal még 2-3 gólt lőhetett volna.
Egyébként a Milan sem egy nagy szám, de a Bayern is rossz sajnos. Ezek a felívelések már nagyon idegesítenek, egyszerűen a talajon való adogatás után nem bírunk eljutni a kapuig. Az Arsenal sokkal jobb volt tegnap. -
#1020 De milyen dolog már otthon döntetlent játszani? Azért az idegenbeli gól sokat érhet. Gondoljatok a tavalyi Arsenal elleni meccsre, elvertük őket az első fordulóban, a visszavágón pedig 1 gólon múlott, hogy nem ők jutottak tovább. -
#1019 Van valakinek videója az összefoglalóról? -
#1018 Szinte sejtettem, hogy a bírók megint azt a kurva Milan nyomják majd. Faszom kivan ezekkel az összevásárolt genny csapatokkal. Tavaly is megcsinálták, hogy a Chelsea óriási szerencsével lépjen tovább... -
Gabe18 #1017 Most hogy ha a Milan-nak kell továbbjutni akkor mondják meg előre nyugodtan.Csak mert akkor ezt a komédiát nem ülök le megnézni.
Ez a 11-es egyszerüen szánalmas volt,ennyi erővel Ballack felökése a másik 16-oson belül is lehetett volna 11-es+piros lap. (már ha kabarét csinálunk akkor csináljunk nagyot alapon,mert az se volt az csak hát akkor miért ne)
Ma is szarul játszottunk mondjuk (a Milan is csak nekik ez bőven elég),Ballack megint fontos gólt lőtt (bár már nem sokat fog számitani).
Igy nagyjából ennyi,igazából igy nincs mit értékelni rajta.
A BL-nek ezzel nagyjából vége,2 hét mulva ha nem megyünk nekik akkor szépen lepereg az a meccs is mint ez és a 0-0-al is kiesünk,ha nekikmegyünk akkor ma is láthattuk kontából hogy mennek el,gyakorlatilag az egyetlen helyzetük abból volt amit az ukrán kihagyott a második félidőben.Igy az 1-1-ről valami elképesztő bravúr lenne továbbmenni,amit most egyáltalán nem érzek a csapatban.
-
#1016 ja pontosan... -
#1015 1-1, de sztem semmi sincs veszve...ajándék tizi, faszom
ez a milan nagyon hurka! Van egy sevcsenkojuk, ennyi... -
#1014 simán, bízd ide :) -
#1013 megverni ám a Milánt -
#1012 ha sikerülne nyerni 2 góllal meglenne a továbbjutás (szerintem :) ) -
#1011 sok szerencsét -
#1010 a Milan se combos mostanában -
#1009 Hát igen -
#1008 Nem nagy szám a Milan, nem erről van szó, csak annak ellenére, hogy Capello szerint a Bayern az esélyes a BL-győzelemre, szerintem a mostani, "1-0-nál megállunk" taktikánál simán kieshetünk. -
#1007 Ettől félek én is :(( Bár a Milán nem a gólzáporos meccsekről híres. Én azért bízom Lúcióban és Ismaelben ;) -
#1006 Arra nincs nagy esély, hogy kikapunk, de mondjuk egy 1-0-ás győzelmet simán ledolgoznak a visszavágón. -
#1005 Van valakinek ORF1-e? Közvetíthetne -
#1004 -
#1003 és még Kahn is lesérült :( -
#1002 Az 1:1 nem a legjobb. Ettől tartottam, hogy a Milan elleni meccsre a Bayern elér az idénybeli legrosszabb formáját. -
#1001 ja néha-néha Pizarro is bevág 1-2 gólt :) -
#1000 nem -
#999 Ballack és Makaay-on kivül azért más is szokott gólt rugni? :D -
#998 Egy Bayernos haverom mondta. De örülök neki, hogy ti nem hallottatok róla! :)
Mellesleg tegnap, meg a Rónai Egon mondta azt a SPORT1-en, hogy Ballack marad. Úgyhogy a franc tudja mi a fene van itt... -
#997 Én nem hallottam...Honnan olvasod te mindig ezeket a rémhíreket.
Remélem Zé marad. Egyébként tényleg keménydió volt a Nürnberg. A bundesliga majdnem uccsója szarrá alázná az egész kiba NB1-et... Ez is elgondolkodtató. -
#996 Ja :)
Mellesleg, javítsatok ki, lehet, hogy tévedek, de igaz, hogy zé Roberto is menni akar?? -
#995 Úgy tűnik, hogy megint a két sztár nyeri meg a meccset :) -
#994 A Forca BARCA topicból ollóztam át:
"PáRATLAN GóLLöVő STATISZTIKáK
Gólerősségben már Európa élén
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------
Sokan hangoztatják jelenleg, hogy támadójátékban jelenleg mindenféleképpen a Barcelona a legfélelmetesebb Európában, s most ennek alátámasztására készültek aktuális statisztikák, hogy mely gárda rendelkezik a legjobb góllövési mutatókkal. A számok végül megerősítették a "látványt", s a Barca szintjén jelenleg egy más európai csapat sincs.
Ez persze még nem garantál év végi sikereket a klubnak, mert védekezésben kétségkívül elmarad a legszűkebb elittől a gárda, de szigorúan a góllövésre összpontosítva, nincs ok az aggodalomra Barcelonában. A csapat 21 forduló után 52 gólt lőtt a Primera Divisionban, s ez 2.47-es gólátlagot jelent. Ettől azért jelentősen elmarad a többi Bajnokok Ligája győzelemre törő elitcsapat, így a bajnoki listavezetők, a Juventus, a Bayern München vagy a Chelsea.
A Barca BL ellenfelének 2.13-as lőtt gól átlaga van, pont ugyanilyen teljesítménnyel bír ebben a pillanatban a Juventus, s alig marad el ettől a Bayern München a 2.11-el. Bár ezek egyébként nem rossz adatok, a Juve és a Chelsea igazi ereje a védekezésben rejlik, ami kétségkívül bizonytalanabb lábakon áll a Barcelonánál. A Chelsea 23 bajnoki mérkőzésen eddig 12 gólt kapott, a Juventus 22 találkozón 13-at, a Barcelona ezzel szemben 21 mérkőzésen 16-ot. A Bayern München ugyan csak 13 gólt kapott eleddig, viszont Németországban még csak a 18. forduló után járnak." -
#993 pont még írni akartam, hogy azé ne írjuk le őket...
Jó lesz ez!!! -
#992 Nem szóltam! Ők ketten hozták a mostani meccset:
Gladbach - Bayern 1:3
G: Makaay (2), Ballack -
#991 Eh dekár pedig Kahn az egyik kedvencem régen kapusnak is készültem :(
Na mind1 de azér nagyon vigyázz rá mer ha télleg ő írta alá akkor annak hatalmas eszmei értéke van :) -
#990 Ha valaki tud Bayern posztert (mondjuk a BL-győztest) akkor szóljon, mert beszkennelném -
#989 Átgondoltam nem adom el.Nincs ilyen minden embernek ez egy erekje.:D Megtartom. -
Gabe18 #988 Hát meg most aki megveszi,az honnan tudja hogy valóban Ő irta alá,és nem valami ügyes hamisitvány.Mert ha valaki magának aláiratja,akkor az tudja hogy igazi,de más vagy elhiszi vagy nem.
Ez most nem gyanusitás akar ám lenni,csak mondom. -
Rudee #987 Az ilyen dolgoknak csak azeszmei értéke nagy, nehéz olyan madarat találni aki nagyobb összeget ki is adna érte. -
#986 Mennyit kérsz érte? :) -
#985 Van valami magyar Bayern site mert feldobnám ott a témát elakarom adni?! -
#984 Most olvastam az nso-n, hogy Magath mindhárom trófeát (Bundesliga, BL, Ligakupa) be akarja söpörni. Egy ilyen Makaayjal és Ballackkal nehéz lesz...