14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#12893 pffffffffffff
istenem de gyűlölöm....komolyan ez a legnagítívabb a Pep korszakba, hogy újra megtalálta ezt a Rafinhát...
-
#12892 Rafinhát meghívták a válogatottba :) -
#12891 shakiri eggyre inkább tűnik nekem zsákutcának, szerintem nem egészen a mi szintünk...
El lehetne passzolni szerintem.
-
#12890 Diagnózis: Franck Ribéry ezen a hétvégén kezdheti el a mozgási terápiát, jövő hét végén pedig a futóedzéseket, így az Arsenel elleni első BL mérkőzést biztosan kihagyni kényszerül.
Ribéry hátsójáról egy ideget nyomó vérrögöt kellett egy vasárnapi műtét során eltávolítani. Pályára való visszatérése március elejére tehető.
:( -
Dean Winchester #12889 -
#12888 :(
csak nehogy vmi daganat legyen belőle... -
#12887 hogyaza................
Rossz hírrel kezdődött a mai sajtótájékoztató. Franck Riberyt egy betegség miatt csütörtök este meg kellett műteni.
Nem futballsérülést, hanem egy betegséget állapítottak meg Riberynél. Egy zúzódás elkezdte nyomni az idegeit, az ún. rekesz-szindróma jelei mutatkoztak meg, amelyek gyors beavatkozást igényelnek.
A rossz hírben némi vigasz, hogy Ribery állapota nem súlyos, Pep Guardiola szerint akár már a londoni BL-meccsen is pályára léphet, ám egyelőre semmi sem biztos. Legközelebb vasárnap vizsgálják meg az állapotát. -
#12886 ÓRIÁSI....
-
#12885 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#12884 és pont ez a teher lehet a csapat végzete.
de remélem ismét bizonyítja a csapat h van benne tartás és azért is történelmet írnak, már csak az ezüst labda fiaskó miatt is:D -
#12883 Germániát eddig is uraltuk, elnézést, ha nem tudok elámulni attól, hogy egy buli kieső jelölt csapatot hogy és mennyire verünk, egyébként örülök h így játszott a csapat csak ez pl a stuttgart ellen nagyon máshogy volt.
Most hogy egy jóval gyengébb ellenefel így emgvertünk még nem óldodnak fel azok a probléműák amik fennálhatnak a szezon, elsősorban a bl-ben.
2010-óta elképesztő sikereket élhettem át a csapat által,de úgy h előtte még a nyolcaddöntőket is örömittasan élten át sokszor, én akkor lettem Bayern szurkoló teljes szinten mikor a hazai ligát egyedül állóan uraltuk,sorra jöttek a címek, de a bl-be semmi.
valszeg ide vezethető vissza, hogy nem sokra tartom a hazai vitézkedéseket, azok inkább amolyan kötelező parádékat vár az ember jellegűek nekem. -
#12882 én is ezt érzem,hogy ha idén se lesz meg a a BL történelem első címvédése,akkor nem tudom mikor,minden egyben van a Bayernnél,jelenleg maximum saját maguk ellenfelei -
#12881 Kell előre a klasszikus 9-es, ezt Pepnek is muszáj belátnia.
A legjobb forgatókönyv az lenne, ha maradna Mandzu, mellé pedig jönne Lewa. Abszolút belefér a rotáció. Pizza valószínűleg év végén elmegy, 2 csatár pedig cserélgethető.
Mandzuval egyébként Sammerék hosszabbítani akarnak. -
#12880 Tényleg szerintetek mi lesz Mandzukic-csal, hogy érkezik Lewandowski? Na és Pep hova teszi a lengyelt, ha ennyire nem szeret csatárral játszani? -
#12879 Lehet, hogy idén először lesz duplázás a BL-ben? Durva ez a Bayern... -
#12878 köszönöm hogy összefoglaltad, nekem nincs idegzetem leírogatni neki a bullshitek után :) -
#12877 Egyetertek. A 99-01 es Bayern volt ami akkoriban utokepes csapat volt de kozel sem ennyire dominalo. Ez most egy "csoda", hogy ezt szurkolokent megelhetjuk. En nagyjabol 15 eve kovetem a focit es drukkolok a munchennek. Azota lattam sok jobb es sok igen gyenge szezont. De ez az idoszak ez mas. Ezt sose fogom elfelejteni de tudom, nem tart orokke... -
Gabe18 #12876 És ha netalán nem 9-1-es összesítéssel jutunk tovább, hanem 5-3-al, akkor megint leírhatod mennyire szar az egész.
Az ilyenek mint te elképesztő módon nem tudják értékelni ezt az időszakot amit élünk. Amire se az ezt megelőző évtizedekben, és valószínű az ezt követőekben se igen lesz példa.
Láthatod amint ez a csapat uralja az országa, és a világ labdarúgását. De olyan elképesztő módon amire más csapat szurkolója egy életen át vár hiába. Ez egy korszakos csapat, mint a kilencvenes évek Milan-ja, vagy a kétezres évek Barcelonája, amiről 50 év múlva is beszélni fognak akik majd akkor a focit szeretik. És nektek akkor se jó semmi.
Pedig igazolások ide, jó felépítés oda, ez nem fog sokáig tartani. Ha szerencsénk van nekünk is megadatik 3-4 év ezen a szinten mint a Barcelonának volt, aztán fog jönni egy jobb, egy lelkesebb, egy sikerre éhesebb. Ez egyszerűen törvényszerű. De ahelyett kiélveznétek ezeket az éveket, sokan most is csak siránkoznak. -
#12875 valahogy a city elleni zakó után megcsappant a bizalmam a csaptaban etéren, ott is tök sima volt amíg le nem eresztett a csapat...meg a bajnokság már kb jutalomjáték a csapatnak, akkora az előnyünk.
és azért még itt sem ez a tendencia amit tegnap a csapat játszott, mert pl előtte a stutgart ellen elég meleg volt a pite.
már nagyon várom, hogy az arsenal ellen egy iskola játékkal kiköszörüljük a csorbát ami a bl-ben ért. -
#12874 oké
nyilván ez más csapatnál is így van :D
hihetetlen, hogy egy tök sima meccsből, ahol kurva jók voltunk, te ki tudod hozni a negatívumot, ráadásul a bullshitebbik fajtából -
#12873 szarok nem voltunk, csak ez a frankfurt nem mérvadó szerintem.
egyébként tényleg jobb lenne olyan ellenfelek ellen akik nem az esélytelenek nyugalmával jönnek.
Jobban tűzbe tartaná a csapatot. -
#12872 akkor szarok voltunk, kár hogy nem minden héten a ManCity ellen játszunk -
#12871 Mondjuk ez ellen a Frankfurt ellen azért ne zengjünk ódákat.
egyébként szép gólok voltak,jó játék
-
#12870 brutálisak vagyunk :)
Mandzu gólja nagyon szép volt...Robben visszatér: gól-gólpassz :) -
Gabe18 #12869 Mondhatni nagyszerű félidő volt. Mindkét oldalunk jól játszik, Ribery szokás szerint, Shaqiri meg végre. Középen Thiago osztogat, Götze gólt lő, mi kell még?
Ha kötözködni akarok akkor megint a középső védelembe lehet belekötni. A Frankfurt kb. nulla helyzetéből is sikerült engedni nekik 2-3 olyan kapu elé érkezést amiből baj lehetett volna. Mint pl. mikor Boateng állva várja hogy odaessen a labda, és felugorva megelőzik. Ma még belefér...
Hajdú B-től meg olyanokat tudok meg, hogy a hajam égnek áll. Pl. tavaly Ottmar Hitzfeldel lettünk bajnokok a Frankfurt elleni meccsen, most meg a sérültek között Van Bommel még nem áll rendelkezésre. -
#12868 Nagyon jól játszunk, és azt be kell látni, hogy klasszikus 9-es nélkül nincs meg a kellő gyilkos ösztön a direktpasszos játékunkhoz. Mandzu 2x fejelt le labdát, ebből 2 gól született, ennyi. Szegény egyébként ez után a mccs után tuti megelőlegezte magának öreg korára a Parkinson-kórt :/ :D
Thiago most kifejezetten jól mozog ebben a mélységi irányító szerepben, az elmúlt meccsekkel ellentétben végre felvette a Bayern-ritmust. Remélem megtartja!
Tényleg élvezet a mérkőzés, és nincs Schweini, Martinez, Robben, Müller, Kroos stb... hát, kellemes gondok.
Hajdúbé valszeg jó kemény spanglit lőtt a meccs előtt, az alábbi kijelentések ezt bizonyítják:
-Tavaly Hitzfelddel lettünk bajnokok a 23. fordulóban
-Az 1:0-ás eredmény a slágeredmény a Bayern-Hamburg(wtf?) meccseken
-A cserepadon Van Bommel ül -
#12867 És Thiago gólja fantasztikus volt!
Ettől függetlenül muszáj lesz felgyorsulnia fejben, és mozgásban. Rengetegszer el van késve egy ütemmel. Lehet ez az iram elég volt Spanyolországban a Granada ellen, de itt még a 90. percben az Augsburg is megpróbál menni, mint a bulldózer. -
#12866 Teljesen egyetértek. Ha nincs elől klasszikus kilences, egész egyszerűen nem tudunk folyamatosan pengét tartani az ellen nyakához! És ez a nagyobb meccseken megbosszulhatja magát... -
Gabe18 #12865 Hát ez év gólja gyanús megmozdulás volt.
Nekem ettől Thiago nem lesz kedveltebb játékos, de tagadhatatlan hogy technikailag zseniális dolgokra is képes.
Mondjuk összességében nem biztos hogy megérdemeltük a 3 pontot, mert amúgy sokáig kritikán aluli volt a játék. Valóban Guardiolának el kellene gondolkodnia ezen a csatár nélküli dolgon. Egyszerűen ez a csapat jobb elöl ha van egy igazi befejező. -
#12864 Thiago atyaisten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#12863 Pizza! -
HUmanHunter #12862 vezet a stuttgart hmm -
#12861 Tegnapi is sima volt.
Meg lehet az a veretlen bajnoki cím idén:) -
#12860 hát igen, részben
másik részben meg a közvetítési engedélyeket közvetlen a spanyol klubok adják ki. így lehet az, hogy a közvetítési díjak 90%-át a Real-Barca kettős söpri be
kb minden más bajnokságban a szövetség kezeli az engedélyeket, és a lehető legsportszerűbben osztják el -
#12859 a 2 spanyol gigász-t egyébként állami pénzből tolták, -
#12858 Basszus, azért én eljátszogattam amgamban azzal a perverz gondolattal, hogy leigazoljuk Matát:D
Tudom nulla alapja, meg értelme lett volna, de én tuti leigazoltam volna, csak hogy gyengítsük a rivális európai nagyklubbokatXD -
#12857 http://fcbayernmunchen.hu/tartalom/focus/item/10090-uzleti-teren-is-szarnyal-a-bayern.html -
hát, mi vagyunk azok a szerencsétlenek, akiknek el kell tűrnie a csapatukban.... :) -
#12855 nagyon jó :DD -
#12854 you make my day :))))))