14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1063 Hol hallottad az a Santa Cruzos őrültséget? :DDD -
Gabe18 #1062 Ha megy megy,azzal már nem tudunk mit csinálni,akkor ettől a pillanattól kezdve az a kérdés kit igazolunk a helyére.
Azt a hülyeséget hogy Santa Cruzt "átnevelik" a helyére remélem már az is elfelejtette aki kitalálta,és arról sem akarok hallani hogy valami "Északi Sark Legjobbja" szinvonalú "tehetséget" idehoznak.
Egyszerüen nem igaz hogy 2-3 évenként nem tudunk 1-2 igazi meghatározó játékost igazolni. -
#1061 egyetértek -
#1060 Azért azt ne felejtsd, hogy a Chelseat és a Barcelonát mondják most a legjobb csapatoknak. Én már eleve azt nem értem, hogy miért megy el. Ha ígyis-úgyis elmegy, akkor nem csodálkozom, hogy a Chelseabe. -
Gabe18 #1059 Hát ja,mert a Inter vagy Juve még csak-csak,sőt bár a Real akit mindenek felett gyűlölök de ha oda megy még azt is megértem valahol,mert a Real mégis csak Real,de hogy a Chelsea-be... -
#1058 Ez sztem fék, remélem is h az, mer hatalmasat csalódnék Ballackban ha pont a köcsög cselszkibe szerződne
Ballack aláírt a Chelsea-hez?? -
#1057 Hát igen. Sajna mi általában nagyképűen megyünk ki a pályára. Ez sajna a kissé gyengébb bajnokság miatt van -
#1056 A Bayern és Werder között annyi a különbség, hogy a Werderben sokkal kevesebb a potenciál, mint a Bayernben, viszont ők mindig a maximumot hozzák ki magukból. Mindig magas fordulaton pörögnek! -
Gabe18 #1055 Nyilván benne van ez a pakliban erősen,de a Werder előnyel megy,arra lehet épiteni,aztán hogy sikerül-e vagy sem,az már más kérdés. -
#1054 Nem tudok ezzel vitatkozni sajna :( -
#1053 A Bayern ugyanezt csinálja újabban :( -
#1052 Félre ne értsd. Kifejezetten nem szeretem a Juvét, és örülnék, ha a Bréma jutna tovább, csak szerintem a Juve egy olyan tipikus 1:0-ás meccset fog játszani amivel továbbjut. És pont emiatt utálom őket. Rúgnak egy gólt és szétvédekezik magukat... -
#1051 A Bayern egy kicsit stabilabb csapat, bár hiányolom a gólokat és a küzdést, de mi a Milan ellen egy 1-0-t el tudunk érni, ha felszívjuk magunkat, a Brémát meg könnyebben lealázza a Juve. Persze én drukkolok a Werdernek, és szégyenkezem a Bayern BL szereplése miatt. -
#1050 Ki az a Makaay? :) -
Gabe18 #1049 Egy döntetlenel simán megvannak,olyat még senki se játszott torinóban?
Szerintem a Werdernél kisebb csapatoknak is sikerült már a történelem folyamán. -
#1048 ha Guerrero hoz még 1-2 ilyen meccset, akkor Makaay jobb, ha csomagol... -
OPM #1047 mellette van 3 rúgott, sazl mégiscsak előnnyel fordulnak
de nemtom mit kell vitatkozni egy még le sem játszott meccsen?! majd eldől... -
#1046 Méghogy a juvén túljuthatnak :DDD Lol
Szerinted 2 otthon kapott gólall milyen esélyük van???? -
#1045 21' [1 - 0] J.P. Guerrero
32' [1 - 1] C. Preuss
33' [2 - 1] M. Ballack
42' [3 - 1] J.P. Guerrero
48' J. Jones
62' [4 - 1] M. Ballack
84' [4 - 2] A. Meier
85' [5 - 2] C. Pizarro
-
#1044 legyen 3-1 guerrero -
#1043 Legyen inkább 2:1!!Ballack -
#1042 1-1 -
Gabe18 #1041 Talán ezért?
1-0 21.perc (Guerrero) -
#1040 Makaay csak csere!!!!De mér??????? -
Gabe18 #1039 Hát ha ök tuti kiestek,akkor mit mindjukn mi?Én a Bayern továbbjutásra olyan 30,a Bráma továbbjutására 35% esélyt adnék. -
OPM #1038 dehogy estek... el kell ismerni hogy idén a werder a legjobb német csapat! otthon bárkit elvernek, idegenben kell még fejlődniük
az más kérdés hogy bajnokok már biztos nem lesznek, de a juvén simán túljut6nak! -
#1037 Hát ja. Mondjuk szerintem ők tuti kiestek... -
#1036 Az szomorú, hogy a Bréma mennyivel jobban hajtott, mint a Bayern. -
#1035 MAgath azt nyilatkozta, hogy BAllackot, mint játékost pótolni nem lehetetlen, viszont Ballack személyiségének (az hogy ő egy falkavezér)hiányát megérezné a csapat!
Sztem Magath más rendszert fog játszatni, ha elmegy. -
#1034 Egy gólerős irányító játékost mindenképp kéne venni Ballack helyére (ha tényleg elmegy), bár nem tudom, hogy ki lenne az, és érdemes-e egy csomó pénzt kiadni érte. -
#1033 A tizi engem is felbaszott agyilag...
Sajna nem tudunk mit csinálni. -
#1032 Jaa! Egyébként Makaayról csak annyit, hogy emlékezzetek, tavaly meg tavalyelőtt úgy féltek tőle mint a tűztől a Chelseanél meg a Realnál, most meg le se szarják. Hogy miért...? :/ -
#1031 Azért Ballack is máshogy focizik azóta, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy el akar menni...
Makaay télleg nagyon szar most. Érdekes, hogy Elbernek nem voltak ilyen hullámvölgyei!
Pizzarovan nincs gondom. Ő nem az a gólzsák csatár. Nézd meg! Mindig ő az aki előkészít ott elöl. -
#1030 Én sem temetem őket mert annak ellenére, hogy szemérmetlenül összegekből összevásárolt csapat a Milan, rendkívül szar most nemzetközi szinten.
Engem csak egy zavar: kurva szerencsések (lásd most a 11-est) -
#1029 áááh...ez nem Ballackon múlik, mit vársz még tőle? Makaay!! Neki kéne a kibaszott gólokat rúgni+Pizzaronak. Annak is örültem volna, ha Ze Roberto-tól sem pattan el feszt a labda...
Ballack más típusú játékos, mint Effenberg. Ballack gólerősebb, de nem az a brusztolós, mint Effe volt anno....vmit vmiért
Sztem Ballack sokkal jobban hajt, mint anno Hitzfeld alatt. -
#1028 Igen, én is egy 1-1-et tudok leginkább elképzelni. Remélem nem nyernek 1-0-ra. A Bayern egy gólt csak be tud préselni. -
#1027 Ballack nem hajt? Én inkább Makaayra vagyok dühös. Annak viszont nagyon örültem, hogy Salihamidzic kezdő volt, kár, hogy nem tudott jobban szerepelni. -
#1026 Nem mondom, hogy feltétlenül meg van beszélve, de az felettébb érdekes, hogy egyik csapat sem szerzett két gólt. (Bár még ma lehet erre példa) Igaz, hogy a Bayernnek a stílusához hozzá tartozik, hogy az első megszerzett gól után leállnak, de pl. az Arsenalnak nem állt volna sokból lőni még párat. -
#1025 Nemtom, de én nem vagyok ennyire elkeseredve...Én érzem az erőt bennük, mivel ez a MILAN még1x mondom harmatgyenge. Kaka pályán se volt, Gattuso lófasz, Seedorftól állandóan elpattan a labda, a védelmük Milánóban sokkal sebezhetőbb lesz. Ott nem tehetik meg, hogy beállnak. Ki fognak nyílni...Bármennyire is olasz taktika, meg catanaccio...
Pirlo és Sevcsenko kétségtelenül jó. Sztem 2-2 vagy 1-1 lesz és tizikkel szopni fognak(ha 1-1)!
Hajrá Bayern!!!
-
#1024 Az a legfőbb baj, hogy a legmeghatározóbb játékos menni akar és nem úgy játszik a csapatban ahogy kéne.
Effenberg nem volt ilyen. Az összes utolsó idényében hajtott...