14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • B0B0
    Hol hallottad az a Santa Cruzos őrültséget? :DDD
  • Gabe18
    Ha megy megy,azzal már nem tudunk mit csinálni,akkor ettől a pillanattól kezdve az a kérdés kit igazolunk a helyére.
    Azt a hülyeséget hogy Santa Cruzt "átnevelik" a helyére remélem már az is elfelejtette aki kitalálta,és arról sem akarok hallani hogy valami "Északi Sark Legjobbja" szinvonalú "tehetséget" idehoznak.
    Egyszerüen nem igaz hogy 2-3 évenként nem tudunk 1-2 igazi meghatározó játékost igazolni.
  • B0B0
    egyetértek
  • Taranov
    Azért azt ne felejtsd, hogy a Chelseat és a Barcelonát mondják most a legjobb csapatoknak. Én már eleve azt nem értem, hogy miért megy el. Ha ígyis-úgyis elmegy, akkor nem csodálkozom, hogy a Chelseabe.
  • Gabe18
    Hát ja,mert a Inter vagy Juve még csak-csak,sőt bár a Real akit mindenek felett gyűlölök de ha oda megy még azt is megértem valahol,mert a Real mégis csak Real,de hogy a Chelsea-be...
  • 5w0rdf15h
    Ez sztem fék, remélem is h az, mer hatalmasat csalódnék Ballackban ha pont a köcsög cselszkibe szerződne
    Ballack aláírt a Chelsea-hez??
  • B0B0
    Hát igen. Sajna mi általában nagyképűen megyünk ki a pályára. Ez sajna a kissé gyengébb bajnokság miatt van
  • djemba-djemba
    A Bayern és Werder között annyi a különbség, hogy a Werderben sokkal kevesebb a potenciál, mint a Bayernben, viszont ők mindig a maximumot hozzák ki magukból. Mindig magas fordulaton pörögnek!
  • Gabe18
    Nyilván benne van ez a pakliban erősen,de a Werder előnyel megy,arra lehet épiteni,aztán hogy sikerül-e vagy sem,az már más kérdés.
  • B0B0
    Nem tudok ezzel vitatkozni sajna :(
  • Taranov
    A Bayern ugyanezt csinálja újabban :(
  • B0B0
    Félre ne értsd. Kifejezetten nem szeretem a Juvét, és örülnék, ha a Bréma jutna tovább, csak szerintem a Juve egy olyan tipikus 1:0-ás meccset fog játszani amivel továbbjut. És pont emiatt utálom őket. Rúgnak egy gólt és szétvédekezik magukat...
  • Taranov
    A Bayern egy kicsit stabilabb csapat, bár hiányolom a gólokat és a küzdést, de mi a Milan ellen egy 1-0-t el tudunk érni, ha felszívjuk magunkat, a Brémát meg könnyebben lealázza a Juve. Persze én drukkolok a Werdernek, és szégyenkezem a Bayern BL szereplése miatt.
  • Taranov
    Ki az a Makaay? :)
  • Gabe18
    Egy döntetlenel simán megvannak,olyat még senki se játszott torinóban?
    Szerintem a Werdernél kisebb csapatoknak is sikerült már a történelem folyamán.
  • djemba-djemba
    ha Guerrero hoz még 1-2 ilyen meccset, akkor Makaay jobb, ha csomagol...
  • OPM
    mellette van 3 rúgott, sazl mégiscsak előnnyel fordulnak

de nemtom mit kell vitatkozni egy még le sem játszott meccsen?! majd eldől...
  • B0B0
    Méghogy a juvén túljuthatnak :DDD Lol

Szerinted 2 otthon kapott gólall milyen esélyük van????
  • DONGUBA
    21' [1 - 0] J.P. Guerrero

32' [1 - 1] C. Preuss

33' [2 - 1] M. Ballack

42' [3 - 1] J.P. Guerrero

48' J. Jones

62' [4 - 1] M. Ballack

84' [4 - 2] A. Meier

85' [5 - 2] C. Pizarro
  • DONGUBA
    legyen 3-1 guerrero
  • REALista
    Legyen inkább 2:1!!Ballack
  • DONGUBA
    1-1
  • Gabe18
    Talán ezért?
    1-0 21.perc (Guerrero)
  • REALista
    Makaay csak csere!!!!De mér???????
  • Gabe18
    Hát ha ök tuti kiestek,akkor mit mindjukn mi?Én a Bayern továbbjutásra olyan 30,a Bráma továbbjutására 35% esélyt adnék.
  • OPM
    dehogy estek... el kell ismerni hogy idén a werder a legjobb német csapat! otthon bárkit elvernek, idegenben kell még fejlődniük

az más kérdés hogy bajnokok már biztos nem lesznek, de a juvén simán túljut6nak!
  • B0B0
    Hát ja. Mondjuk szerintem ők tuti kiestek...
  • Taranov
    Az szomorú, hogy a Bréma mennyivel jobban hajtott, mint a Bayern.
  • djemba-djemba
    MAgath azt nyilatkozta, hogy BAllackot, mint játékost pótolni nem lehetetlen, viszont Ballack személyiségének (az hogy ő egy falkavezér)hiányát megérezné a csapat!

Sztem Magath más rendszert fog játszatni, ha elmegy.
  • Taranov
    Egy gólerős irányító játékost mindenképp kéne venni Ballack helyére (ha tényleg elmegy), bár nem tudom, hogy ki lenne az, és érdemes-e egy csomó pénzt kiadni érte.
  • djemba-djemba
    A tizi engem is felbaszott agyilag...

Sajna nem tudunk mit csinálni.
  • B0B0
    Jaa! Egyébként Makaayról csak annyit, hogy emlékezzetek, tavaly meg tavalyelőtt úgy féltek tőle mint a tűztől a Chelseanél meg a Realnál, most meg le se szarják. Hogy miért...? :/
  • B0B0
    Azért Ballack is máshogy focizik azóta, hogy nyilvánvalóvá vált, hogy el akar menni...

Makaay télleg nagyon szar most. Érdekes, hogy Elbernek nem voltak ilyen hullámvölgyei!

Pizzarovan nincs gondom. Ő nem az a gólzsák csatár. Nézd meg! Mindig ő az aki előkészít ott elöl.
  • B0B0
    Én sem temetem őket mert annak ellenére, hogy szemérmetlenül összegekből összevásárolt csapat a Milan, rendkívül szar most nemzetközi szinten.

Engem csak egy zavar: kurva szerencsések (lásd most a 11-est)
  • djemba-djemba
    áááh...ez nem Ballackon múlik, mit vársz még tőle? Makaay!! Neki kéne a kibaszott gólokat rúgni+Pizzaronak. Annak is örültem volna, ha Ze Roberto-tól sem pattan el feszt a labda...

Ballack más típusú játékos, mint Effenberg. Ballack gólerősebb, de nem az a brusztolós, mint Effe volt anno....vmit vmiért

Sztem Ballack sokkal jobban hajt, mint anno Hitzfeld alatt.
  • Taranov
    Igen, én is egy 1-1-et tudok leginkább elképzelni. Remélem nem nyernek 1-0-ra. A Bayern egy gólt csak be tud préselni.
  • Taranov
    Ballack nem hajt? Én inkább Makaayra vagyok dühös. Annak viszont nagyon örültem, hogy Salihamidzic kezdő volt, kár, hogy nem tudott jobban szerepelni.
  • Taranov
    Nem mondom, hogy feltétlenül meg van beszélve, de az felettébb érdekes, hogy egyik csapat sem szerzett két gólt. (Bár még ma lehet erre példa) Igaz, hogy a Bayernnek a stílusához hozzá tartozik, hogy az első megszerzett gól után leállnak, de pl. az Arsenalnak nem állt volna sokból lőni még párat.
  • djemba-djemba
    Nemtom, de én nem vagyok ennyire elkeseredve...Én érzem az erőt bennük, mivel ez a MILAN még1x mondom harmatgyenge. Kaka pályán se volt, Gattuso lófasz, Seedorftól állandóan elpattan a labda, a védelmük Milánóban sokkal sebezhetőbb lesz. Ott nem tehetik meg, hogy beállnak. Ki fognak nyílni...Bármennyire is olasz taktika, meg catanaccio...

Pirlo és Sevcsenko kétségtelenül jó. Sztem 2-2 vagy 1-1 lesz és tizikkel szopni fognak(ha 1-1)!

Hajrá Bayern!!!

• B0B0
    Az a legfőbb baj, hogy a legmeghatározóbb játékos menni akar és nem úgy játszik a csapatban ahogy kéne.

Effenberg nem volt ilyen. Az összes utolsó idényében hajtott...