14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
A Chelseanél nagyon jól összerakták a csapatot (ami nem volt olcsó, ez tény).
A Realról ezt nem lehet elmondani, legalábbis az eredmények nem jönnek. -
mi bajod van? mikor nyilvánultam meg primitíven? csapatot sem sértegettem
Nyugi -
de nem érted, pl. a Nürnbergben is van rengeteg munka, edzés, stb., ők sem érnek el semmit. És jöhetnének verni a nyálukat, hogy bezzeg ha mi is vásárolhatnánk, mi nyernénk.
Meg a Chelseare mondanék bármit, de hogy nincs taktika, meg ésszerűtlenek... -
Úgy legyen! :) -
elvileg nem fog játszani még a hétvégén, a válogatott meccset is lemondta szal sztem még 1 hétig pihentetni fogják, nehogy aztán még vmi nagyon komoly sérülés legyen belőle -
Jó! Hagyjuk az off-ot!
Inkább arról beszéljünk m van a Bayernnel! Oli vajon mikorra épül fel? Bár ez a kis tejfeles szájú kapus nem is olyan rossz :) -
menjél már vissza a primitív real topicba pls thx -
Te nem olvasod el, hogy én mit írok!!!!! Tanulj már meg gondolkodni! Én nem azt mondtam, hogy az utálatos ha valakinek több pénze van, hanem, hogy ész nélkül összevásárolja az éppen aktuális legjobb játékosokat!!!!! A Bayernra nem éppen lehet azt mondani, hogy ész nélkül vásárol...
Értelmet a te mondandódban nem lehet találni. Nem tudsz már máshogy tiltakozni a számodra fájó igazság ellen -
na nehogy már a Real legyen a hibás mindenért, álljál le -
baszki, ugyanígy panaszkodhatna rátok az FC Köln, az 1860 München, a Nürnberg, és az összes többi európai kisebb csapat, mert ti sem vagytok csórók. Mit érne a taktikátok a Hannover költségvetésével??? Érted már miért nincs értelme annak amit mondasz?? -
Az fáj a legtöbbeknek, hogy míg általában a csapatoknál szépen lassan szedik össze a csapatot kuporgatva a pénz állandóan változtatnak a taktikán ha valaki lesérül, addig a Realnál az utóbbi 8-10 évben összevásároltak ész nélkül mindig a legjobb formában lévő játékosokból és az összevásárolt csapat gond nélkül kiütötte azokat a csapatokat ahol munka is volt benne. Ne pedig azért mert sok a pénzük. És mi lett a megoldás? Néhány csapat (Chelsea, Milan, egy időbeb a Man.U. is, és sajna mostanában a Barca is kezdi) követi őket mert ez az egyetlen esélyük. Ennek ellenére Münchenben 2000 csapatot építettek igazi világsztár nélkül és rendkívül motiváltan végig játszva megnyerték a BL-t. Nálam ez a szimpatikus, nem pedig az, hogy a temérdek pénzből összevásárolok egy halom embert... -
tisztelet a kivételnek természetesen -
"magyar szokás szerint a gazdagabbat utáljuk."
Ebben van igazság. -
engem nem érdekel, csak ezt nem szeretem, amikor magyar szokás szerint a gazdagabbat utáljuk. Pl. sokan becsületes pénzből szerzik vagyonukat, sőt az ilyenek munkát adnak rengeteg embernek is. Mert ha egy csapat sportszerűtlen, megérdemli, hogy utálják. De ilyen indokkal, hogy többet költ, ilyen alapon minden kiscsapatnak utálnia kée a Bayernt?? -
Dehogynem, tavaly a BL-ben ők ejtettek ki :) -
Ez elég nevetségesen hangzott. Főleg az ukrán maffiózó.
Szomorú, hogy vannak nálunk jóval gazdagabb emberek is, nem? -
de azért mégnem kell utálni a Chelseat, mert nekik van egy milliárdosuk. Még csak nem is játszottatok ellenük, hogy kiestetek volna :)) -
Gabe18 #1086 Jó hát jöjjön hozzánk is egy miliárdos aki mindenkit megvesz akire Magath azt mondja hogy neki kell.Majd akkor próbáljunk példát venni mi a Chelsearől.
Bár mi inkább ne adjuk el magunkat valami ukrán maffiózónak... -
meg az a helyzet, azt panaszkodtátok, hogy sokan jogtalanul nézik le a Bayernt, meg útálják. Erre a reakció: utáljuk a reált. Én meg ugyanúgy erre panaszkodtam, egy cipőben járunk. -
Csak nem értem, hogy ez miért baj, ha jól van összerakva a csapat.
A Real és a Milan jelenleg elég rossz, de a Chelsea nem. Őszíntén szólva példát vehetnénk róluk. -
ki magasztalja? már elnézést, de épp ezaz, hogy mindenki lehordta, én meg csak megérdeztem miért.
Ha láttátok volna, elismertem, hogy az igazolások nem jöttek be. Csak azt nem értem, hogy ezért miért kell utálni, ez a mi problémánk, nem, vagy ártottunk valakinek??
-
tod h ez nem a real topic????
ott magasztald a csapatodat....amúgy meg teljesen igaz h most ott közel akkora válság van mind a magyar fociba -
A Real akkora válságban van, hogy annál már csak az MLSZ van nagyobban...
Irigyli a rák őket...
Nekem az észnélküliség miatt ellenszenves a Real, emiatt most úgy szenvednek, mint bab a fazékban...
A Real nem ismeri azt a szót, hogy ésszel igazolni és posztra lehetőleg... -

És igen! Én is megkérdezhetném ilyen jogon, hogy miért utálják annyian a Bayern. De már én is beletörődtem... -
Én szeretem a német focit is bár mostanában a Bayern játéka nem annyira tetszik!A Werder mostanábban jobban odateszi magát a meccseken! -
Gabe18 #1078 Eh...tudod ki irigyli a csapatodat,mostmár lassan a "brazil válogatott" táblát is ki lehet ott akasztani.Bár a Real most egy kicsit visszaesett,de nem aggódok nyáron megint kinyilk a kassza és megint beszipkáznak pár nagy nevet."És akit a Real hiv,annak ugye menni kell." mint tudjuk.
És akkor engedtessék meg hogy ez nekem ne tetszen.
Főleg hogy én magam egy olyan klubnak szurkolok,aki ha nyer 4-0-ra egy bajnokin,akkor az átlagos vélemény a "de szar ez a Bayern,szar német foci,stb..." (megtörtént eset pár éve egy Bayern-Kaiserslautern 4-0 után)
Szóval én is megkérdezhetném az én csapatomat miért utálják,de én már beletörődtem az évek során.
-
Nem döntök én el semmit! Nekem nem az a csapat szimpatikus ahol a tömérdek világsztárra bízzák a meccseket és no takitika, hanem ahol egy-két világklasszisra építenek egy csapatot, taktikával és motívációval... -
gátlástalan, ott az igazság
Ki vagy te hogy csak így eldöntöd mi, hogy van? Lássuk csak, 10 millió Euró még nem gátlástalan, 15 már igen? Vagy hogy megy ez? Magyarul azok a csapatok, akik többet költenek, mint a Bayern, már gátlástalanak. Ez hogy történik? Beütöd a számológépbe az igazolások összegét, kijön egy magasabb összeg, hoppá ezek is gátlástalanok. Tudom nem így megy, de azt nem tudom a megérteni, ha egy csapatnál magas a bevétel, meg a kiadások, akkor mitől lenne bármivel is gátlástalanabb, meg szemetebb, amikor a mai foci erről is szól, az üzletről. (sajnos)
[az Allianz Aréna is csak úgy kinőtt a földből biztos :DDD] -
nem értem mi az ellenszenves ebben?? Ha megtehetik vegyék. Az más kérdés, hogy a csapatnak nem tett jót. Ja már megvan, kulsszó az irigység. Oké így már értem :DDD -
Ott az igazság. Nem kéne összehasonlítani a Bayern vásárlási szokásait egy Reallal meg egy Chelseavel vagy Milannal! Ballack volt a legdrágább vétel és az ő ára is csak töredéke volt Beckhamének Figóénak Zidaneénak Roberto Carlosénak Ronaldoénak... és még sorolhatnám, mert télleg gátlástalan a lista -
Gabe18 #1073 Gyakorlatilag erről van szó.Kissé ellenszenves volt hogy néhány éve csak aranylabdásokat vásároltak.
Ez a "megveszünk bármikor bárkit,bármibe kerül is" nézőpontjuk volt ami extra ellenszenvessé tette őket.
Ugyanakkor az elvitathatatlan hogy a világ egyik legnagyobb klubja,nagy eredményekel,óriási múltal,stb...Ezért is mondtam hogy Ballack oda ment volna,még valahol meg is értem.Persze a Chelsea sem "érthetetlen" ,de róluk tudtomal eddig nem volt szó. -
-
A Real drukkerek unalmasak, amikor nem bírják ezt elviselni... -
De unalmas már!A többi csapat barátságból állt össze biztos! -
Erről már beszéltünk régebben, hogy a Chelsea nem az a tipikus összevásárolt csapat. Nem a legnagyobb sztárokból áll, csak nagyon jó játékosokból. Olyasmi, mint a Bayern csak több pénzzel. -
Szerintem csak egyszerűen útálja z összevásárolt csapatokat -
mi bajod van a Reallal??? -
Gabe18 #1066 És egyik sem igazi irányitó (bár mostanában Ballack se ezen tevékenység közben tündököl).
Scweinsteiger majd lehetne,de ahhoz még sok rutin,tapasztalat kéne neki. -
Én Ali Karimiről hallottam, hogy helyettesítené Ballackot.
Egyébként sok jó játékosunk van, Zé Roberto, Karimi, Schweinsteiger, Salihamidzic, Deisler, Hargreaves, de egyik sem annyira gólerős, mint Ballack. -
Gabe18 #1064 Hát még valamelyik közvetités alkalmával idézte a riporter az egyik vezetőnktől,de már nem tudom kitől pontossan.De kétszer is elhangzott,ugyhogy ezt valaki tényleg kitalálta.