14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Gabe18 #1143 Scholl az isten!!! 1-1!!! -
#1142 hóesés, szar pálya, szar foci, szar minden! -
#1141 hát ezt rossz nézni...
brazzo nulla, pizarro meg olyan, mint aki be van baszva!
ez lófasz... -
neménvoltam #1140 mondhatom jól indítunk :( -
#1139 0:1 -
Gabe18 #1138 Pedig a Milan meccs előtt én nem számitok valami fergeteges produkcióra.De ne igy legyen... -
#1137 Szerintem nincs már riválisunk, de dühös lennék, ha megint X-et játszanánk kevés góllal. -
Gabe18 #1136 Ennek talán az az alapja hogy ma Magyarországon tisztességes úton nem lehet meggazdagodni...Sőt hát meggazdagodni,az már eleve egy tulzás,még jelentősen előrelépni sem.Persze akkor ezt eleve ott kéne elkezdeni,hogy hol kezdődik a gazdagság.Mert ami az Abramovicsnak van,az már azon is túlmutat az átlagember szemével nézve.Na de ez ide teljessen off,ugyhogy talán hagyjuk is.Meg ezt a Chelsea-Real témát is lehetne már felejteni szerintem,de hát elvitázhattok még itt itélet napig.
Ha ma a Hamburg ellen csk egy x-et játszunk,akkor asszem a HSV-t végleg lerázzuk,mert az ugy megmaradó 11 pontos különbséget nem hiszem hogy el tudjuk szórakozni.Akkor a Werder maradna az egyetlen számitásba vehető rivális. -
#1135 Igen, Scholl a tavalyi, Chelsea elleni BL-visszavágóra visszanyerte régi önmagát. -
#1134 Én se bánnám h jönne 1-2 nagyobb név, de igazából nem sztárokra van szüksége a csapatnak hanem olyan játékosokra mint Effenberg és Scholl volt néhány éve, akik szivüket/lelküket beletették a csapatba. -
#1133 Guerrero, Makaay, Santa Cruz, Pizarro.
Általában Makaay és Pizarro a kezdő. -
#1132 Nem tudja valaki a Bayern kezdő csatársorát??? -
OPM #1131 kek -
#1130 1950 valamennyibe 1 bajnoki cím:o
Én is osztom, mert a cselszi nem maga halmozta fel a vagyonát ahogy pl. a Juve a Barca vagy a Bayern. Ez a hírtelen pénzfeltöltés teszi ellenszenvessé a cselszit sok embernek. -
#1129 Az igaz, hogy Abramovics nyomta bele a pénzt, de ettől még nem maffiózó. Magyarország specialitása, hogy a gazdagokat lemaffiózózzák. -
#1128 Javaslom neked a Chelsea topic-ot!Egyébknt nem tudom mit zavar téged hogy a Chelsea-ből nagy csapat lett! -
#1127 nem kamu, én cnn-en bbc-n hallottam nem magyar híradókból.....azok csak hülyeségeket mondanak
amúgy meg hol volt a chelsea mielőtt az a fasz megvette????? sehol, szinte semmit nem nyert, talán 1 hazai kupát szal egyértelmű mi miatt lettek azok amik... -
#1126 Ez az ukrán meg orosz maffiózó duma különösen nagy hülyeség. -
#1125 na ne fényezd annyit a cselszkit, mű csapat és kész, sehol nem lenne az orosz maffiózó nélkül
ja és ez a BYERN topic, nem a real, nem a cselszki..... a Bayernről beszéljünk -
#1124 "Lelkileg fog kikészülni, ha elmegy..."
Ezzel egyetértek.
"a Bayern is nagyon gazdag klub, csak nem ilyen cigus("...van egy kis pééézem, rögtön eliszom...") üzletpolitikát folytat, mint a Real..."
A Chelsea jól kitalálta, hogy ki kell nekik, de azért értem, hogy miért nem szereted, bár én nem osztom ezt.
Azért nem bánnám, ha venne a Bayern pár embert, sztárt, és jól beépítenék őket a csapatba. Csak sajnálnám azokat a jelenlegi játékosokat, akik kikerülnek ezáltal a csapatból. Egyébként a Real ellentéte talán az Ajax, akik marha jó játékosokat nevelnek ki, aztán eladják őket. Több példa volt már erre az Ajaxnál. -
#1123 Igen ez így van! De érted, hogy én miért nem szeretem őket?
A műbráner hasonlattól jobb nem jut eszembe...az leírja, hogy mit gondolok róluk: nagy, szép, tökéletes, csak éppen semmi eredetiség nincs benne...
Én a pénz miatt soha nem irigykednék más csapatra, mert a Bayern is nagyon gazdag klub, csak nem ilyen cigus("...van egy kis pééézem, rögtön eliszom...") üzletpolitikát folytat, mint a Real...---> néhány éve még a csőd közelében voltak...(mármint real)
Abban nemtom mi az érdekes, hogy van egy sztár, de nem a posztján szerepel, sőt lehet bele sem illik a csapatba és emiatt szarul játszik...--> ez nem érdekes, hanem egyértelmű!
Megvették Owent is....de minek? Hisz ott voltak már Ronaldoék...csaknem gondolták , hogy egy Owen kaliber majd leül a padra...
Ugyanez lesz Ballackkal, ha elmegy a cselzibe...nem lesz kezdő, mert lampard és makalele mellett nem fér be! Le kell majd ülnie a padra, ettől ő meg be fog sokalni! Lelkileg fog kikészülni, ha elmegy... -
#1122 Igaza van Real-drukker barátunknak, az nem szégyen, ha sok pénze van egy csapatnak. A Bayern sem egy szegény csapat. A Real esetében érdekes, hogy a legnagyobb sztárokat veszik meg, mégis elég rossz a csapat, viszont ezt a Chelsearől nem lehet elmondani. -
#1121 ?? -
#1120 Amíg ilyen jók az eredményeik, akkor tisztelni kell őket, nem leszólni. -
#1119 Van Bommellel semmi bajom, de Ballackhoz képest, szóval izé... -
#1118 Nem azért írta, mert azt hitte, hogy tegnap alakult a klub, hanem, hogy szarrá vásárolják magukat kreativítás nélkül. A legjobb játékosaikon kívül minden poszton cserélődnek az emberek fél vagy 1 évente... -
#1117 Még nem biztos hogy oda megy... -
#1116 Sebaj. Azé a Milant még útálom, de télleg nem olyan méretekbek költ mint a Chelsea vagy a Real de észnélküliség ott is van -
#1115 Pedig az is ~100 éves klub :) -
#1114 A cselzi jól igazol, de nem szimpatikusak, mert semmi eredetiség nincs bennük...majd száz év múlva talán... -
Monoton #1113 ez igy igaz :D -
#1112 És a Chelsea sem a legnagyobb sztárokat igazolja le, főleg nem ész nélkül. -
#1111 A cselzi viszont olyan, mint egy méretes műfasz...MŰ az egész, nulla hagyomány...
Ballack nemtom miért megy oda? Van már egy Lampardjuk, Makalele meg kell oda...Akkkor??? -
#1110 Sztem a Barca ésszel igazolt, és fog is remélem. A Barca olyan embereket gyűjtött össze, akik még nem nyertek semmi komolyabb trófeát, tehát ki vannak éhezve, emellett minden poszton jobbak, mint pl. a Real!
A Real számomra kommersz csapat! Csak egy szimpla üzleti vállakozás...a foci kezd háttérbe szoulni.
A tradicionalitásukat és eredményeiket viszont tisztelni fogom mindig. De mint mondtam nekem az nem tetszik, hogy kommersz és emellett a legtöbb divatdrukkerrel rendelkezik. (ezt nem realistára vagy djbee-re mondom)
Ja és sztem a milan sem sztárokat igazol, tehát ezzel nem értünk egyet Bobo -
neménvoltam #1109 A Barcelona klasszisa pótolhatja Ballackot -
#1108 Valami ilyesmit vártam!
Egyébként nézi valaki a 1999-es BL döntőt a Sport2-őn??? -
Monoton #1107 HALA MADRID!!! :PP -
#1106 Ezt pont te mondod -
Gabe18 #1105 Hát az tényleg szomorú...
Közbe látom teljessen átmentünk Real téritő fórumba,még 1-2 nap itt is már csak Real szurkolok lesznek.
-
#1104 Boboval kár vitatkozni nem foglalkozik azzal hogy mit ír a másik csak mondja a magáét!!!