14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
Persze, hogy lőtt, de a teljesítménye (mostanában) meg se közelíti azt amit elvárnánk tőle. -
R9 #1182 szóval gólt :D:D:D:D -
R9 #1181 azért lőtt pár gólat -
Makaay volt az egyik legrosszabb vétel a Bayern számára. Pedig elötte a Deportivoban ígéretes játékos(aranycipős) volt. Kéne valami gólerős csatár. -
Makaayt el kéne adni év végén, bár most nem adnának érte sokat.
Emellett Ballack megtartása létkérdés lenne, de ha nem sikerül, nagyon a zsebükbe kell nyúlniuk a tulajdonosoknak, hogy gólerősebbé tegyék a csapatot. -
Majdnem 2-2 lett -
Kahnnak hiányoztak a góloknál a bravúrjai
-
JESSZ
SZOPATNI A ROMÁNOKAT!!!333333 -
YEYEYEEEE
Felébredtünk:D:D -
R9 #1174 GÓÓÓL! -
Na erről beszélek. :)) -
Egy Ballack szóló és szép összjáték segítségével összejöhet még 2 gól. -
Mit csinál a Bayern?
Egyébként tök olyan volt, mintha direkt hagyta volna Shevchenko a 11-est. -
Ohh, ne!Ez a 2. nagyon nem kellett volna....
Itt bizony elkél majd a német mentalitás
HAJRÁ BAYERN! -
gyerünk már börnacisok!!!4444444444 -
R9 #1168 Gyerünk BAYERN!!!!!!! -
Köcce! :) -
hát nagyon szeretném ha ma este megszopatnátok a bilánt :)
szal mindent bele ;) -
OPM #1165 jaja... porto, monaco...
amúgy hiheteltenül sajnálom a werdert :'( már-már jobban szurkolok nekik mint a bayernnek...
(pletyka: ballack 4 évre igent mondott a chelseanek) -
Már 0-1-es Bréma vezetésnél is tudtam, hogy a Juve megy tovább, másként ez egyszerűen nem történhetett volna. Nincs olyan a BL-ben, hogy a jobb csapat esik ki, nincsenek meglepetések. -
Valami azt súgja nekem, hogy nem azért fogunk kiesni, mert rosszabbak leszünk, hanem, mert a bíró vagy egy megpattanó labda segít...
Na de nem festem az ördögöt a falra. HAJRÁ BAYERN!!!!! -
Gabe18 #1162 Ilyen egyszerüen nincs ahogy a Bréma kiesett ez ellen a szemét olasz köcsögbanda ellen.
De igy fogunk kiesni mi is holnap,nem simán,nem.Valami istencsapás jön nekünk is ahogy a Chelsea ellen mult évben a védőkön össze vissza pattogó labdák,vagy idén a Milan kamu 11-ese ami már megvolt.De valami lesz.
A német csapatok egyszerüen el vannak átkozva az elmúlt években...
-
Komoly??? :))))) -
Gabe18 #1160 Szerdán a Viasat a mi meccsünket adja élőben! -
Jóval kevesebb, mert az egyszerű, de jövedelmező dolgokra lecsaptak már a cégek. -
Jaja. Azért lehetöség most is van, csak kevesebb. -
Ez tény, de azért tisztességesen sem volt lehetetlen meggazdagodni, ha valaki olyanban utazott, ami még nem volt elterjedve. Gondolok itt a benzinkutasokra, McDonald's üzemeltetőkre, autókereskedőkre stb. -
Mondjuk ugy, hogy rendszerváltás után közvetlenül könnyü volt a pártembereknek és azok gyerekeinek meggazdagondni, és nem tisztességesen. -
Mondjuk úgy, hogy a rendszerváltás után közvetlenül szinte könnyű volt tisztességesen meggazdagodni, ma már jóval nehezebb. Talán úgy mondanám, hogy egy rendes kereset elérhető, de meggazdagodni (mint pl. Abramovics) nem nagyon lehet. Ahhoz Magyarország nem elég. -
Gabe18 #1154 Sok sikert hozzá... -
egyébként sztem Magath-tal nincs semmi probléma, meg lehet nézni, amint elhagyta a Stuttgartot, azóta csak vergődnek. -
Ennek talán az az alapja hogy ma Magyarországon tisztességes úton nem lehet meggazdagodni...
Na ez a gondolkodás jellemző a magyarokra. Több van valakinek, és egyből megy a kombinálás, hogy biztos csal stb. Miért ne lehetne? Attól, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy lehet ennyit szerezni, attól még lehet.
[tudom OFF, csak ezt szerettem volna elmondani] -
Így van!
Hitzfeld jó edző, az is bizonyítja, hogy a Bayernnel mindent elért amit csak lehetett. De egy idő után váltani kell, mert kiismerik és kiég a taktika. Magath-ot nem tartom olyan nagy edzőnek, mint őt, annyi az erénye, hogy kemény, de ez ma már nem elég... -
Sztem Hitzfeldnél a 3-4-3 idején nagyon jó Bayern volt...azóta se volt olyan! Viszont a vége felé már olyan volt a csapat, mint egy nyugdíjasklub! Mindegyik játékos max. 5 métert futott minden meccsen, semmi tűz nem volt bennük...bezzeg mikor jött Magath. Sztem egyértelműen Magath-tal érhetjük el sikereinket!
Effenbergnek születni kell... -
neménvoltam #1149 Ha Effengberg még mindig játszana, sztem nem sok csapat lenne aki megállítaná a Bayernt... igazi vezéregyéniség, aki magával a személyével hatalmas morált adott a csapatnak. Hiába hasonlítják hozzá Schweinsteigert, nem ugyanaz. A másik, akit én igazán hiányolok, az Hitzfeld. Nem tudom megmagyarázni hogy miért, de számomra ő jelentette és jelenti A Bayern Edzőjét. -
Tökmindegy! Így is mi leszünk a bajnokok. Azt mondta Makaay az interújban ma, hogy tavaly is megvert minket a Shalke mindkétszer, mégis bajnokok lettünk :) -
Ott a pont. Emiatt lett anno a Bayern a kedvenc külföldi csapatom -
neménvoltam #1146 Ha jól emléxem anno egyszer Scholl is megcsinálta :D -
Gabe18 #1145 Ott van,jól ráb...unk.
De azért Lucio is elmehet valahova hogy az egyenlités után neki az alapvonalról kapura kell lőni amikor ketten érkeztek középen. -
Csesza #1144 1-2 :)