14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Bercy #1183
    Persze, hogy lőtt, de a teljesítménye (mostanában) meg se közelíti azt amit elvárnánk tőle.
  • R9
    szóval gólt :D:D:D:D
  • R9
    azért lőtt pár gólat
  • Bercy #1180
    Makaay volt az egyik legrosszabb vétel a Bayern számára. Pedig elötte a Deportivoban ígéretes játékos(aranycipős) volt. Kéne valami gólerős csatár.
  • Taranov
    Makaayt el kéne adni év végén, bár most nem adnának érte sokat.
    Emellett Ballack megtartása létkérdés lenne, de ha nem sikerül, nagyon a zsebükbe kell nyúlniuk a tulajdonosoknak, hogy gólerősebbé tegyék a csapatot.
  • Tojesz
    Majdnem 2-2 lett
  • Tojesz
    Kahnnak hiányoztak a góloknál a bravúrjai
  • báttyó02
    JESSZ
    SZOPATNI A ROMÁNOKAT!!!333333
  • Tojesz
    YEYEYEEEE
    Felébredtünk:D:D
  • R9
    GÓÓÓL!
  • Taranov
    Na erről beszélek. :))
  • Taranov
    Egy Ballack szóló és szép összjáték segítségével összejöhet még 2 gól.
  • Taranov
    Mit csinál a Bayern?
    Egyébként tök olyan volt, mintha direkt hagyta volna Shevchenko a 11-est.
  • Tojesz
    Ohh, ne!Ez a 2. nagyon nem kellett volna....
    Itt bizony elkél majd a német mentalitás
    HAJRÁ BAYERN!
  • gabber_saviola
    gyerünk már börnacisok!!!4444444444
  • R9
    Gyerünk BAYERN!!!!!!!
  • B0B0
    Köcce! :)
  • báttyó02
    hát nagyon szeretném ha ma este megszopatnátok a bilánt :)
    szal mindent bele ;)
  • OPM
    jaja... porto, monaco...

amúgy hiheteltenül sajnálom a werdert :'( már-már jobban szurkolok nekik mint a bayernnek...

(pletyka: ballack 4 évre igent mondott a chelseanek)
  • Taranov
    Már 0-1-es Bréma vezetésnél is tudtam, hogy a Juve megy tovább, másként ez egyszerűen nem történhetett volna. Nincs olyan a BL-ben, hogy a jobb csapat esik ki, nincsenek meglepetések.
  • B0B0

Valami azt súgja nekem, hogy nem azért fogunk kiesni, mert rosszabbak leszünk, hanem, mert a bíró vagy egy megpattanó labda segít...

Na de nem festem az ördögöt a falra. HAJRÁ BAYERN!!!!!
  • Gabe18
    Ilyen egyszerüen nincs ahogy a Bréma kiesett ez ellen a szemét olasz köcsögbanda ellen.

De igy fogunk kiesni mi is holnap,nem simán,nem.Valami istencsapás jön nekünk is ahogy a Chelsea ellen mult évben a védőkön össze vissza pattogó labdák,vagy idén a Milan kamu 11-ese ami már megvolt.De valami lesz.

A német csapatok egyszerüen el vannak átkozva az elmúlt években...
  • B0B0
    Komoly??? :)))))
  • Gabe18
    Szerdán a Viasat a mi meccsünket adja élőben!
  • Taranov
    Jóval kevesebb, mert az egyszerű, de jövedelmező dolgokra lecsaptak már a cégek.
  • Falconer
    Jaja. Azért lehetöség most is van, csak kevesebb.
  • Taranov
    Ez tény, de azért tisztességesen sem volt lehetetlen meggazdagodni, ha valaki olyanban utazott, ami még nem volt elterjedve. Gondolok itt a benzinkutasokra, McDonald's üzemeltetőkre, autókereskedőkre stb.
  • Falconer
    Mondjuk ugy, hogy rendszerváltás után közvetlenül könnyü volt a pártembereknek és azok gyerekeinek meggazdagondni, és nem tisztességesen.
  • Taranov
    Mondjuk úgy, hogy a rendszerváltás után közvetlenül szinte könnyű volt tisztességesen meggazdagodni, ma már jóval nehezebb. Talán úgy mondanám, hogy egy rendes kereset elérhető, de meggazdagodni (mint pl. Abramovics) nem nagyon lehet. Ahhoz Magyarország nem elég.
  • Gabe18
    Sok sikert hozzá...
  • DJ Bee18
    egyébként sztem Magath-tal nincs semmi probléma, meg lehet nézni, amint elhagyta a Stuttgartot, azóta csak vergődnek.
  • DJ Bee18
    Ennek talán az az alapja hogy ma Magyarországon tisztességes úton nem lehet meggazdagodni...

Na ez a gondolkodás jellemző a magyarokra. Több van valakinek, és egyből megy a kombinálás, hogy biztos csal stb. Miért ne lehetne? Attól, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy lehet ennyit szerezni, attól még lehet.

[tudom OFF, csak ezt szerettem volna elmondani]
  • B0B0
    Így van!

Hitzfeld jó edző, az is bizonyítja, hogy a Bayernnel mindent elért amit csak lehetett. De egy idő után váltani kell, mert kiismerik és kiég a taktika. Magath-ot nem tartom olyan nagy edzőnek, mint őt, annyi az erénye, hogy kemény, de ez ma már nem elég...
  • djemba-djemba
    Sztem Hitzfeldnél a 3-4-3 idején nagyon jó Bayern volt...azóta se volt olyan! Viszont a vége felé már olyan volt a csapat, mint egy nyugdíjasklub! Mindegyik játékos max. 5 métert futott minden meccsen, semmi tűz nem volt bennük...bezzeg mikor jött Magath. Sztem egyértelműen Magath-tal érhetjük el sikereinket!

Effenbergnek születni kell...
  • neménvoltam
    Ha Effengberg még mindig játszana, sztem nem sok csapat lenne aki megállítaná a Bayernt... igazi vezéregyéniség, aki magával a személyével hatalmas morált adott a csapatnak. Hiába hasonlítják hozzá Schweinsteigert, nem ugyanaz. A másik, akit én igazán hiányolok, az Hitzfeld. Nem tudom megmagyarázni hogy miért, de számomra ő jelentette és jelenti A Bayern Edzőjét.
  • B0B0
    Tökmindegy! Így is mi leszünk a bajnokok. Azt mondta Makaay az interújban ma, hogy tavaly is megvert minket a Shalke mindkétszer, mégis bajnokok lettünk :)
  • B0B0
    Ott a pont. Emiatt lett anno a Bayern a kedvenc külföldi csapatom
  • neménvoltam
    Ha jól emléxem anno egyszer Scholl is megcsinálta :D
  • Gabe18
    Ott van,jól ráb...unk.
    De azért Lucio is elmehet valahova hogy az egyenlités után neki az alapvonalról kapura kell lőni amikor ketten érkeztek középen.
  • Csesza
    1-2 :)