14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1223 Túl nagy hatással van rád az exMatthäus topic [csak viccel] -
#1222 :) -
#1221 Schweini fiatal, de ez csak az oka a formahanyatlásának, a tényen nem változtat. Sagnol már a Hamburg ellen is gyenge volt. A Milan ellen is csinált 1-2 hülyeséget , de ő összeségében rendben van. Zé Roberto-tól a müncheni meccsen méterekre pattant a labda...gólt meg már nem is várok tőle, hisz csak középpályás. Pizzaro legyen kiszolgáló, és jól is csinálja, csak az a baj, hogy ez ezen a szinten kevés.
Mind1 messze menő következtetéseket talán nem érdemes levonni ebből a meccsből! Ne legyünk túlságosan magyarok, akik egy győzelem után vb győztesnek könyvelik el a válogatottat, egy fiaskó után meg leváltanák még a masszőrt is... -
#1220 Sagnollal és Zé Ribertoval nem tudom mi a gondod. Schweinsteiger még fiatal, ő ilyen. Talán 1-2 év és megkomolyodik. Pizzaro sosem volt gólcsatár, inkább kiszolgáló -
Gabe18 #1219 El tudom képzelni Juventus szurkolóként mennyire sajnáltad...
Amugy szerintem se Wiese kell a Bayernbe.Kapusgond van itt a legkevésbé. -
#1218 #1209 -
#1217 Nem kell Wiese, van Rensing! -
#1216 Én a helyetekre a lassan kiöregedő Khan helyére leigazolnám Wieset.
NAgyon sajnáltam szegény kapust mert a 88. percig istenkirály volt. -
#1215 Nekem sem tetszik annyira, mert kis gólkülönbséggel is megelégszik, és ráül az 1-0-ákra. -
#1214 Ki is az a 7? -
#1213 A Milan azért nem olyan gyenge! Sőt! -
#1212 7 embernél van formahanyatlás. Ha egy csapatban 7 ember nem azt hozza, amit tud, akkor ott nagyon acélos kispadnak kell lenni. -
#1211 Egy csapatnál ne legyen már váltság, ha 2-3 ember formán kívül van!! Igazoltasson Makaay mellé még egy vérbeli gólerős csatárt. Az edző dolga elsősorban eldönteni, hogy kis hozzanak. Itt a hiba Magathnál. -
#1210 Jó lenne ha Palack eldöntené , hogy megy vagy marad, mert a káosz az látszik mindenki játékán, a harmatgyönge Milan ellen csak a zavarodottság látszódott semmi más, a digók 6-szor lőttek kapura ---> 4gól , Bayern 16-szor--->1gól -
#1209 Hát azé Magath lesz olyan edző, mint Hitzfeld! Ez az én véleményem...
Én nem Magath-ban látom a hibát! Csak hasonlítsd már össze a 2 csapat játékoskeretét, és ami fontosabb a 2 csapat formáját...na ott ég és föld a különbség! Sztem ez a meccs azon ment el, mert a Bayernben formán kívül játszik Ismael, Deisler, Makaay! Rajtuk kívül formaingadozás Demichelisnél, Sagnolnál, Schweini, Zé! Pizarro akármennyire csapatember, nem igazi csatr!
Illene már a zsebébe nyúlnia Hoenessnek! Faszomat kell it skótoskodni, majd egy német, BAJOR, tradicionális klub már ne tudjon akárkit megvenni...
Na ezt nem hiszem el! BAzmeg ezek kikilóznák a Milánt! -
#1208 Elképzelés nélküli játék amely kizárólag Ballackra és Schollra épül... -
#1207 Látom ez a taktika a mániád!Azért mert egy csapat kikap az még nem azt jelenti hogy nem volt taktikája!!!Magath-tal meg nincs semmi gond!Jó edző legalábbis szerintem! -
#1206 Magath rossz edző. Nem minden a küzdés, valami taktika is kellene! A Császár kéne ide... -
#1205 Na de ilyet
zavarnám haza a sok franciát Sagnol kivételével...ismael qrva gyenge
Schweini pedig pozitív meglepetés...ezen a meccsen annyi önbizalmat gyűjthetett, ami kitart neki a bajnokság végéig minimum!
Ez a meccs már müncsenben elment, mivel magath eltaktikázta magát...
-
#1204 Hát igen, a Juventus egy jó csapat.
Sajnos a Werder inkább csak középszerű, de legalább van bennük küzdés. Ezzel a küzdéssel jobban játszanak, mint a Bayern, aki gazdagabb csapat jobb (?) kerettel. -
#1203 Csak azért kérdeztem, mert nem rúgtak le senkit, nem is igazságtalanul jutottak előnyhöz, sőt a bíró még ellenük is fújt. -
Gabe18 #1202 Mert a Werder kiesése utáni percekben mikor irtam ezt éreztem.Utólag nézve valóban erős megfogalmazás,mert az ellenfél nyilt szidása nem old meg semmit.Ettől viszont még le lett irva és kész,nem tudok vele mit csinálni,meg nem is akarok. -
#1201 Így van! Mi a fasz akar ez a Makaay??? Fél éve nem képes gólt rúgni. Mellesleg Izmael ma este kijátszotta magátegy időre, mert az első három gól mind az övé volt (a negyediket már nem láttam). Ha Ballack elmegy, akkor a bajnokságban is gondjaink lesznek. Ezt a német bajnokság gyengül kijelentést meg nem tudom preferálni, hisz itt mondtátok, hogy a Werder lefocizta a Juvét és csak egy nagy pechhel esett ki... -
#1200 Miért is szemét köcsög?! -
#1199 -
#1198 részvétem -
#1197 hát ezzel teljesen egyetértek sajnos ezek a tények :((((( bundesligában nincs ellenfél, de európai kupákoz ez kevés, észrevehetnék már -
#1196 basszus....részvétem
kurva bilan :\ -
#1195 ez mind így van
a német bajnokság is kezdi fényét veszíteni, sztem a francia is erősebb már
A Bayern meg ezt a német bajnokságot simán tudja hozni, míg a Milannak, vagy egy angol, spanyol csapatnak minden héten meg kell küzdenie
Valami radikális váltás kellene itt, a 30 év felettieket elküldeni, fiatalokat beépíteni, vagy gólerős befejező csatárt idehozni
Pl.:Ronaldo jó lenne, de ő úgyis az Interhez megy(mondjátok biztos, hogy már kiégett, de sztem még mindig ő a világ legjobb csatárja, egy kis megújulás csak jót tehetne neki:))
Tényleg azt a Dos Santost idehozták a télen?Ő irányító, nem? -
Gabe18 #1194 Erről a gyalázatos valamiről amit mi ma csináltunk,nem nagyon tudok írni.
De tőlem a védelemből Sagnol kivételeével az összeset ott hagyhatják Milánóban,a középpályáról Ballackot meg Schweisteigert hozzuk haza,a többi esetleg gyalog hazavánszoroghat.Támadósor mint olyan nincs,tehát azokat is nyugodtan ott hagyhatjuk.Szerencsétlen Kahn is hazajöhet,neki elég szenvedés hogy emögött a védelemnek nevezett nem tudom mi mögött kell állnia.
Egyvalamit nyugodtan elfelejthetünk,nekünk már SEMMI küzünk nincs az európai élvonalhoz.Mig tegnap a Werder kiesése a kapus hibájával együtt egy tragádia volt,addig amit mi csináltunk a 3. gól elött,és összességében az egész meccsen az egy szánalmas komédiának ment el.Mult évben a Chelsea ellen emelt fővel estünk ki,addig idén a klub egyik legszégyenteljesebb eredményét produkáltuk.
Lehet hogy anyagilag a Bayern európa 10 leggazdagabb klubja közt van,de játékosállomány tekintetében maximum az erős középmezőny.
-
#1193 Rossz volt ránézni a kispadra, ahogy most mutatták őket -
#1192 Nem a bilannal van a baj :( -
#1191 Asszem ennek vége van -
#1190 Az a vicces, hogy a Milanra nem is mondanám rá hogy jobban játszik
Csak ez a védelem szerencsétlenkedik...... -
#1189 Ez a védelem.....ez hihetetlen.......... -
R9 #1188 kurva bilan -
#1187 Na most futok falnak, hát milyen gól volt ez... -
#1186 Makaay nem is jött vissza a második félidőre! -
#1185 Vagy Vierit. De egyébként annyi jó csatár van, csak azt kell eldönteni, hogy egy sztár legyen, vagy inkább egy olcsóbb, de ígéretes játékos. -
#1184 Vehettük volna Cassanot, nemrég volt rá lehetőség :-)