14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Kaplan
    Már nem. De azért ez a BM nagyon instabil.
  • Gabe18
    Már nem,Salihamidzic egyenlitett.És ami ami fontos a Hamburg is döntetlenre áll...
  • Kaplan
    Szop a Bayern megint..:S
  • djemba-djemba
    Igen.
  • Falconer
    Igen, az két külöbözö ember. Sztilian még a Celticben van ugye?
  • gabber_saviola
    Podolskival iszonyat jól járnátok
  • djemba-djemba
    Nem az a Petrov, hanem a másik: Sztilian Petrov. Sztilian Petrov játszik irányítót! A másik (asszem Martin) balszélső!
  • OPM
    én imádom petrovot, hatalmas bal lába van, öröm volt nézni amiket a wolfsburgban művelt
  • B0B0
    Aki olyan szinten tud, mint Ballack, nem jön el onnan ahol éppen van sajna :((
  • Taranov
    Tottira már én is gondoltam, de nem hiszem, hogy eljönne a Romától.
  • Taranov
    Mindkét általad említett játékos jó.
  • Gabe18
    Jó hát ezek már tényleg lehetetlen nevek nekünk,még akkor is azok lennének ha nem élő szerződésük lenne,hanem szabadon igazolhatóak lennének,ugy sem jönnének a Bayern-be.Igazából nagyon kényes poszt ez,hiszen az egész támadójáték ennek a játékosnak a kezében van.Ha jó labdákat osztogat,jól szervez,a csatárok is egyből könyebb helyzetben vannak.Igazából Makaayt is szidom én is,de nincs könnyű dolga mostanában,mert az egész játékunk átalakult erre a felivelés-beadás rendszerre,nincs,vagy csak ritkán egy jó kiugratás,passz,összjáték,amiből a csatár igazi helyzetbe tudna kerülni.
    Hát szóval nem tudom kit kéne venni.Ezt a Petrovot csak névről ismerem,de hogy mit tud?
  • B0B0
    Azaz! Stefan lehet, hogy még most is lezúzná a pályát! :)
  • djemba-djemba
    +van!!!

Gerazolit a Bayernbe!!!!!!!!!
  • djemba-djemba
    sesley, hát persze, hogy wesley...

vegyük meg tottit

sztem Hleb is jól nyomja, de hát ő rá is nulla az esélyünk...

szóljunk az öreg effenbergnek, hogy kezdje újra :)
  • B0B0
    Sneijder tényleg jó játékos, már a VB-n is feligyeltem rá, de közelébe nem ér Ballacknak. Aki jelenleg Ballack szintű aktív irányító az szerintem:
    Zidane
    Ronaldinho
    Lampard
    Gerrard
    Nedved (bár most nincs túl jó formában)

Egyiket sem lehet kivásárolni. Csak egy felfedezésre váró zseniben bízhatunk dehát az meg lutri. Talán Schweinsteiger nő fel a feladathoz, de ahhoz még kell 2-3 év
  • djemba-djemba
    Tény, hogy egy cselzivel nem versenyezhetünk, de sztem is lehetne egy évben 1x vkit igazolni, aki nem ilyen hasemian szintű...

Egyébként ti mit gondoltok Ballack pótlásáról, kit kellene hozni? Matthäus biztos hallottátok, hogy Petrovot ajánlotta.

Én az ajaxos Sesley Sneijder is jó játékosnak tartom!
  • Taranov
    Annyira talán nem gazdag, hogy Shevchenkora 70 millió eurós ajánlatot adjon, mint a Chelsea, de nem lennénk rászorulva az iráni és dél-amerikai tehetségkutatásra. Valószínűleg a klub tulajdonosai nem akarnak minden bevételt a csapatra költeni. Az Ajaxra emlékeztet ez a módszer.
  • B0B0
    Azt hiszitek mint a sok Realos meg Chelseas! Kurvára nem olyan gazdag a Bayern mint ahogy gondoljátok!!!!

Lució felhozása nem egy rossz ötlet, de nem hiszem, hogy Magath bevállalná. Hitzfeld van annyira jó edző, hogy bepróbálta volna
  • 5w0rdf15h
    van bajorországban pénz dögivel csak nem akarják játékosokra költeni
  • Bercy #1243
    Énis így látom valahogy a dolgokat. A bayern elég nagy klubb ahhoz, hogy ha kéne tudna venni akár 1- "sztár" játékost is.
  • Gabe18
    Ez már kényszermegoldás,mintha nem tudnánk egy normális irányitót venni.Luciónak inkább pont azt kéne megmagyarázni hogy védőként nem kell minden második támadásnál az ellenfél őt és feleséig felnyomulnia...
    Amig ilyen Van Buyten szintű játékosokat veszünk,addig csak a fokozatos gyengülést tudom elképzelni.
    Én nem tudom,mi tényleg csak arra vagyunk képesek hogy a Bundesliga más,egy-egy évre felvillanó csapataiból aki kulcsembernek tűnik azt megvegyük?Akik aztán nálunk már korántsem remekelnek ugy mint előző csapatukban.
    Ja nem elfelejetettem,Iránba már haza járnak a játékosmegfigyelőink...
  • djemba-djemba
    Podolski most nagyon nics formában, de már bebizonyította, hogy nagy tehetség!
    Ballack helyére én Lucio-t vinném fel. Van Buyten - Ismael kettős lenne hátul! Ezt most komolyan mondom. Egyszerűen vétek Luciot hátul játszatni. Sztem sokkal nagyob mezőnymunkát végezhetne középpályán. Gólerős, jól lő, jól cselez, lát a pályán, jól fejel, nagyon jó szerelési készség...

Sztem ki kéne próbálni. Edmilson is védőként kezdte és a középpályán kötött ki a Barca-ban.
  • 5w0rdf15h
    lehet, csak az a baj h Makaay már idős :( de azér Podolski jó pléya, csak hát még nem játszott nagy csapatban h igazán megmutathassa h mit tud, ha leigzolják remélem beválik
  • B0B0
    Egyik sem vetekszik Ballack vagy egy jó formában lévő Makaay szintjével szerintem
  • 5w0rdf15h
    Podolski és Van Buyten érkezhet
  • B0B0
    :DDD
  • Taranov
    Nem tud meglenni nélkülük :D
  • OPM
    szereted a gyógyszereket? :D
  • LeBronjózska
    Éljen a bayer éljen örökké
  • B0B0
    Lehangoló, hogy mi megy ott is
  • OPM
    végén kizárják a németek saját maguk a vb-ről :Ð
  • Gabe18
    NB1.hu
    München, március 16., 18.30 A válogatott futballistát kihallgatták az újabb bundabotránnyal kapcsolatban.

Egy müncheni napilap, a tz értesülései szerint Bastian Schweinsteigert, a Bayern München fiatal középpályását kihallgatták a rendőrségen, a nemrégiben kirobbant újabb fogadási botrány kapcsán. Szerdán a müncheni ügyészség bejelentette, hogy valószínűleg egy válogatott futballista is érintett az elsőre kisebb volumenűnek tartott ügyben. Franz Beckenbauer szerint ez katasztrófa lenne a német labdarúgás számára...
    A lap értesülései szerint a kisebbik müncheni csapat, az 1860 labdarúgói közül kettőt, Quido Landzaatot és Paul Agostinót hallgatták ki.

Ha ez igaz és bebizonyosodik...
  • djemba-djemba
    hát most kicsit felidegesített Magath...

az fcbayern.de-n azt nyilatkozta, hogy a wolfsburg ellen azok játszanak, akik a milan ellen nem játszottak és talán lelkileg is stabilabbak, emellett tele vannak bizonyítási vággyal...

ehelyett...
  • djemba-djemba
    Tudom, hogy vicceltél.
  • B0B0
    Csak vicceltem teee
  • djemba-djemba
    de mé? hát nem, ilyen a magyarkodás?
  • Taranov
    Nem Rüstüt akartál mondani?
  • Kit--Kat
    Magát az embert sajnálhatom külön nem? Ez kellett, de ettől még lehet sajnálni.
  • miccoli002
    REKLÁM:

ÚJ TÉMA:"Klinsmann és a Nationalelf"
    látogassatok el ide is!!!!!!
    Nagy szügség van a Bayor fanokra!!!!!!