14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Taranov
    Ezt nem értem. Kifejtenéd?
    Kahn meg fogja verni Lehmannt az öltözőben? :)
  • neménvoltam
    ez picit megnyugtató... bár Kahn vérmérsékletét ismerve sztem senki se lenne szívesen Lehmann helyében
  • B0B0
    Hmmm
  • OPM
    Kahn vállalja a VB-t! :O respect!
  • B0B0
    Én nem azt mondtam, hogy ő a hibás mindenért, de már nem úgy véd, ahogy egy európai sztárcsapatnál kell. Ez már kevés ide amit ő nyújt.
  • Gabe18
    Nyilván,de nem azért mert most beszedett egy potyát.
    Viszont 2008-ig szerződése van,nem hiszem hogy most abbahagyná.Az viszont valószinűnek tartom hogy a VB-n nem ül le a padra,és asszem igaza is van ha Klinsmann kitart Lehmann mellett.
  • DJ Bee18
    de már nem fiatal, előbb-utóbb abba kell hagynia...
  • Gabe18
    Hát a Köln elleni meccsen benne volt a 2. gólban.Alapossan.De ettől még nem kéne bűnbaknak kikiáltani a teljessen formán kivül lévő,tudásához és nevéhez méltatlanul szereplő csapatunkon belül.Régebben ez a meccs 5-2 lett volna Kahn hibája után...
    Hétvégén pedig az Ő bravurja tartotta 0-0-t a werder meccs elején.Arról nem tehet hogy Schweinsteiger is a saját kapuja ellen játszik,vagy hogy 5 ziccerből egyet se tudnak elöl belőni.
    Kahn semmivel se rosszabb most mint jópár társa saját posztján.
  • djemba-djemba
    Ja, lassan ideje lenne Kahn-t leépíteni és Rensinget beépíteni.
  • B0B0
    Asszem Kahnnak lassan el kellenne gondolkodnia a visszavonuláson. A köln elleni meccs is miatta ment el...
  • 5w0rdf15h
    Huntelaart figyeli a Bayern
  • OPM
    szegény olli :'('''
  • Gabe18
    Ha a 60. percben 4-1 ide,senki se szólhatott volna egy szót sem,de ma asszem ha a gólvonalról lőttünk volna az is mellé megy...
  • 5w0rdf15h
    na bázz ekkora öngólt :S
  • Taranov
    Ez tragédia.
  • REALista
    Bremen-Bayern 3:0 Ha nyer holnap a Hamburg akkor 4 pontra csökken az előny 5 fordulóval a vége előtt!
  • B0B0
    Ez igaz

Amellett a Villareal valóban csak egy porszem a Bayernhoz képes
  • Csesza
    mind1 majd elválik de sztem jobb helye lenne spanyolországba és erősödni ott is megtud, lásd a többi játékost
  • djemba-djemba
    Nem csóró+jó csapat is, de a Bayern pénztárcája azért néhány 10millió euróval vastagabb...

A Bayern azért jobb csapat, mint a Vilareal, annak ellenére mondom, hogy a Villa még versenyben van. Ha a kis argentín fizikailag is meg akar erősödni, akkor sztem ne ESP-ba menjen.
  • Csesza
    nemhiszem ezek a 17éves játékosok még nem kérnek annyit és a bayern se fog egekig érő fizut adni neki és ezt az alacsonyabb fizetést a villareal is megtudja fizatni, a vreal se egy csóró klubb és egyre jobb lesz
  • djemba-djemba
    Az anyagiakra gondoltam.

Tény, hogy otthonosabb neki egy spanyol liga, mint egy német és emellett színvonalasabb is egy spanyol bajnokság, viszont a Bayern az Bayern és nem egy csapat a sok közül.

A Bayern valószínű többet is fizetne neki, mint a Villareal.
  • Csesza
    nem lehet kihívás???

sztem egy dél-amerikai játékos inkább választana egy bl/uefa kupa résztvevő Spanyol csapatot mint egy bl résztvevő német klubbot

sokkal othonosabb neki egy spanyol liga mint egy német

egyébként B.München - Köln 2-2 50.perc
  • djemba-djemba
    Ajánlatot tettünk independientének, konkrétan 15.7M euró!!!

A Villareal a másik kérő, aki még konkrét ajánlatot tett: 14M euró

A Villareal számunkra nem lehet kihívás...
  • B0B0
    na akkor annak annyi
  • 9csöves9
    hát egy próbát megér,de sztem sem választaná a Bayernt

a Juveval már eléggé előrehaladott tárgyalások folytak,kb fél éve kereste meg a vezetőség előszőr
  • Gabe18
    Ebben az esetben nekünk teljessen felesleges próbálkozni vele...
  • djemba-djemba
    http://www.independiente.com/pages/swf_htm/home.htm
  • djemba-djemba
    Bobo nevében is kösz az infót!
  • 9csöves9
    Sergio Agüero szerintem

a fél világ akarja már...
  • B0B0
    Az a baj, hogyha idehoznak egy technikás dél-amerikai játékost annak legalább 1 év kell ahhoz, hogy hozzáedződjön a kemény európai focihoz
  • djemba-djemba
    Azt még titokban tartják :(

Szétnéztem az independiente honlapján, de elképzelésem sincs, hogy kit hozhatnak, mert egyik indep. játékost se ismerem....talán a Carizzo rémlik vhonnan! LEhet ő lesz
  • B0B0
    Nevét tudod?
  • djemba-djemba
    Argentínában nézelődik Uli Hoeness! Az Independiente egyik középpályását figyeli, akit csatárként is be lehet vetni. (forrás: sat1)
  • B0B0
    Makaay nem ártana ha nyáron csapat után nézne, mi meg hozhatnánk egy normális csatárt akinek nincsenek fél éves hullámvölgyei
  • Taranov
    45 alatt még fiatal az ember :)
  • OPM
    minden idők legidősebb bayernkezdőcsapata lépett ma pályára... 30,6 év volt asszem az átlagéletkoruk...
  • Taranov
    Makaay már nem szimpi nekem.
    A másik csapat ellen egyébként sosem drukkolok, annyire még egyik csapatnak sem szurkoltam.
    Salihamidzic viszont nagyon szimpatikus, örülök, hogy végre a kezdőben van.
  • Gabe18
    Éljen,meg Makaay,meg Pizarro.
    Meg az üldözők hogy leikszeltek.
  • Taranov
    Éljen Samihamidzic!
  • Kaplan
    Már vezettek. Grat.