14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1303 Ezt nem értem. Kifejtenéd?
Kahn meg fogja verni Lehmannt az öltözőben? :) -
neménvoltam #1302 ez picit megnyugtató... bár Kahn vérmérsékletét ismerve sztem senki se lenne szívesen Lehmann helyében -
#1301 Hmmm -
OPM #1300 Kahn vállalja a VB-t! :O respect! -
#1299 Én nem azt mondtam, hogy ő a hibás mindenért, de már nem úgy véd, ahogy egy európai sztárcsapatnál kell. Ez már kevés ide amit ő nyújt. -
Gabe18 #1298 Nyilván,de nem azért mert most beszedett egy potyát.
Viszont 2008-ig szerződése van,nem hiszem hogy most abbahagyná.Az viszont valószinűnek tartom hogy a VB-n nem ül le a padra,és asszem igaza is van ha Klinsmann kitart Lehmann mellett. -
#1297 de már nem fiatal, előbb-utóbb abba kell hagynia... -
Gabe18 #1296 Hát a Köln elleni meccsen benne volt a 2. gólban.Alapossan.De ettől még nem kéne bűnbaknak kikiáltani a teljessen formán kivül lévő,tudásához és nevéhez méltatlanul szereplő csapatunkon belül.Régebben ez a meccs 5-2 lett volna Kahn hibája után...
Hétvégén pedig az Ő bravurja tartotta 0-0-t a werder meccs elején.Arról nem tehet hogy Schweinsteiger is a saját kapuja ellen játszik,vagy hogy 5 ziccerből egyet se tudnak elöl belőni.
Kahn semmivel se rosszabb most mint jópár társa saját posztján. -
#1295 Ja, lassan ideje lenne Kahn-t leépíteni és Rensinget beépíteni. -
#1294 Asszem Kahnnak lassan el kellenne gondolkodnia a visszavonuláson. A köln elleni meccs is miatta ment el... -
#1293 Huntelaart figyeli a Bayern -
OPM #1292 szegény olli :'(''' -
Gabe18 #1291 Ha a 60. percben 4-1 ide,senki se szólhatott volna egy szót sem,de ma asszem ha a gólvonalról lőttünk volna az is mellé megy... -
#1290 na bázz ekkora öngólt :S -
#1289 Ez tragédia. -
#1288 Bremen-Bayern 3:0 Ha nyer holnap a Hamburg akkor 4 pontra csökken az előny 5 fordulóval a vége előtt! -
#1287 Ez igaz
Amellett a Villareal valóban csak egy porszem a Bayernhoz képes -
Csesza #1286 mind1 majd elválik de sztem jobb helye lenne spanyolországba és erősödni ott is megtud, lásd a többi játékost -
#1285 Nem csóró+jó csapat is, de a Bayern pénztárcája azért néhány 10millió euróval vastagabb...
A Bayern azért jobb csapat, mint a Vilareal, annak ellenére mondom, hogy a Villa még versenyben van. Ha a kis argentín fizikailag is meg akar erősödni, akkor sztem ne ESP-ba menjen. -
Csesza #1284 nemhiszem ezek a 17éves játékosok még nem kérnek annyit és a bayern se fog egekig érő fizut adni neki és ezt az alacsonyabb fizetést a villareal is megtudja fizatni, a vreal se egy csóró klubb és egyre jobb lesz -
#1283 Az anyagiakra gondoltam.
Tény, hogy otthonosabb neki egy spanyol liga, mint egy német és emellett színvonalasabb is egy spanyol bajnokság, viszont a Bayern az Bayern és nem egy csapat a sok közül.
A Bayern valószínű többet is fizetne neki, mint a Villareal. -
Csesza #1282 nem lehet kihívás???
sztem egy dél-amerikai játékos inkább választana egy bl/uefa kupa résztvevő Spanyol csapatot mint egy bl résztvevő német klubbot
sokkal othonosabb neki egy spanyol liga mint egy német
egyébként B.München - Köln 2-2 50.perc -
#1281 Ajánlatot tettünk independientének, konkrétan 15.7M euró!!!
A Villareal a másik kérő, aki még konkrét ajánlatot tett: 14M euró
A Villareal számunkra nem lehet kihívás... -
#1280 na akkor annak annyi -
#1279 hát egy próbát megér,de sztem sem választaná a Bayernt
a Juveval már eléggé előrehaladott tárgyalások folytak,kb fél éve kereste meg a vezetőség előszőr -
Gabe18 #1278 Ebben az esetben nekünk teljessen felesleges próbálkozni vele... -
#1277 http://www.independiente.com/pages/swf_htm/home.htm -
#1276 Bobo nevében is kösz az infót! -
#1275 Sergio Agüero szerintem
a fél világ akarja már... -
#1274 Az a baj, hogyha idehoznak egy technikás dél-amerikai játékost annak legalább 1 év kell ahhoz, hogy hozzáedződjön a kemény európai focihoz -
#1273 Azt még titokban tartják :(
Szétnéztem az independiente honlapján, de elképzelésem sincs, hogy kit hozhatnak, mert egyik indep. játékost se ismerem....talán a Carizzo rémlik vhonnan! LEhet ő lesz -
#1272 Nevét tudod? -
#1271 Argentínában nézelődik Uli Hoeness! Az Independiente egyik középpályását figyeli, akit csatárként is be lehet vetni. (forrás: sat1) -
#1270 Makaay nem ártana ha nyáron csapat után nézne, mi meg hozhatnánk egy normális csatárt akinek nincsenek fél éves hullámvölgyei -
#1269 45 alatt még fiatal az ember :) -
OPM #1268 minden idők legidősebb bayernkezdőcsapata lépett ma pályára... 30,6 év volt asszem az átlagéletkoruk... -
#1267 Makaay már nem szimpi nekem.
A másik csapat ellen egyébként sosem drukkolok, annyire még egyik csapatnak sem szurkoltam.
Salihamidzic viszont nagyon szimpatikus, örülök, hogy végre a kezdőben van. -
Gabe18 #1266 Éljen,meg Makaay,meg Pizarro.
Meg az üldözők hogy leikszeltek. -
#1265 Éljen Samihamidzic! -
#1264 Már vezettek. Grat.