14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1343 hát pont ez a gond, mer németországba ücsörögnek a sok lóvén miközbe szenved a csapat, jövőre meg ha nem vesznek egy jó irányítót meg csatárt a bundesliga se lesz meg az tuti.. -
#1342 Én is csodálkoztam nyáron, de az angol csapatokban az igazolási politika is más, mint a Bayernnél, középszerű csapatok simán vesznek sztárokat, pl. a Villa Barost vagy a Newcastle Owent. -
#1341 Érdekes. -
#1340 Nem hiszem, mert az Aston Villa megvette a 'Pooltól.
Az meg nem annyira gazdag csapat, mint a Bayern. -
#1339 Az nem lenne egy rossz húzás :) De gondolom a tavalyi BL az nagyon felvitte az árát a srácnak. -
lord nihilus #1338 én Baros-t szívesen szerződtetném -
lord nihilus #1337 igazad van de sajna a Makaay-ügyből okulva azt lehet mondani h nem fognak eszeveszetten költekezni, pedig azért nem ártana egy-két meghatározó embert venni -
#1336 Szerintem is Kahn visszavonulhatna, Ballack helyett egy olyan Effenberg-féle irányítót kéne hozni, aki nem csak jól játszik, hanem hajtja és tüzeli a csapatot. Azonkívül kell egy olyan csatár, aki folyamatosan jó teljesítményt nyújt és nincsenek féléves hullámvölgyei, na ilyen volt mondjuk Elber.
Akárhogy is nézem a 1999-es vagy a 2001-es csapat újkori mintáját kéne felépíteni -
#1335 Nehéz ügy ez, mert nem tudjuk, hogy tízmillió eurókért kéne sztárokat venni, vagy egy középszerű, de összehangolt csapatot kell alkotni olyan játékosokkal, mint Karimi, Schweinsteiger, Dos Santos stb. -
#1334 Sztem új impulzusok kellenek, egy új irányító(mozgékonyabb, többet mozgó játékos, mint ballack), egy új kapus (rensing), és egy csatár sem ártana!
Szerencse sincs sokszor mellettünk! Össze kell még érnie a védősornak is, mert Lahm+Ismael is új! Pl. a Milan ellen ott betliztünk, hogy itthon nem volt egy olyan csatárunk, aki egymaga képes eldönteni a meccset. Idegenben meg Ismael faszságai miatt szoptunk!
-
#1333 Valami nem jó a csapattal, de nem tudom hirtelen, hogy hol a probléma. -
#1332 Az a baj, hogy szerintem már kissé unalmas, hogy 4 éve csak egy otthoni kupát viszünk haza, a BL-ben meg semmi :( -
#1331 suxx -
#1330 2-2 -
#1329 Mi lett a vége? -
#1328 2:2 még hátra van 5 perc! -
#1327 *lőtt -
#1326 Már 2-1, Makaay szépített a 29. percben. :)
Edit: 2-2 Makaay 37. percben tizenegyesével
Hát nem sokáig örülhetett a Mainz, bár még bármi megtörténhet. -
#1325 -
#1324 23'Mainz 2-0 Bayern Munich -
Gabe18 #1323 Ki is kaptak.Ha holnap nyernénk... -
#1322 vezet a Leverkusen a Hamburg ellen szal ez a lehető legjobb dolog :) -
#1321 Meglesz! ;) -
#1320 még 4 forduló van, Mainz, Stuttgart, Kaiserslautern és Dortmund ebből 3 meccset kéne nyerni és akkor semmi gond a bajnoki címmel -
#1319 Éljen!!! :) -
OPM #1318 cseles gyerek ez a Rensing... lerúgja Kahn a bemelegítésnél, hogy ő védhessen :Ð -
Gabe18 #1317 2-0-ra nyertünk a Bielefeld ellen.
Az első félidőben igencsak nyögvenyelős játék volt,bár Pizarro kapufáig jutott.A 2. se indult sokkal jobban,és még 0-0-nál a vendégeknek is akadt egy óriási helyzetük.De aztán beállt Scholl,és minden helyreállt.Megkavarta a védőket,felrugták,de a 16-asról kipasszolt labdát Ballack kapufára lőtte,onnan meg a kapusról bepattant.Itt meg is zavarodott a Bielefeld,jött megint Scholl,és mostmár nem bizta senkire,maga vágta be kb 18-ról a 2. gólt.
Nem volt nagy játék,de a végére összeszedtük magunkat,és ami a legfontosabb meglett a 3 pont.
-
#1316 na ezt már nyertük 2-0 ide :)
Ballack és Scholl góljával -
Gabe18 #1315 Ez az egész Ballack ügy túl van már nagyon hajtva.
Ballacknak lejárt a szerződése,kitöltötte az idejét?Ki.Ameddig kell rendelkezésére áll a csapatnak?Igen.
Ennyi.Nem tudom mit kell ezen ennyit vergődni.Kapott ajánlatot a Bayerntől is,nem felelt meg neki,a klub nem ad neki többet,akkor menjen isten hirével.
Nem tudom mi szükség van erre oda-vissza acsarkodásra,amikor senki nem tartozik a másiknak az idény lejárta után. -
#1314 De becsülik, csak éppen ő az aki minden évben eljátsza az elvágyódó focistát -
#1313 Pont emiatt megy el, hogy itt nem becsülik.
Egyébként ez legkevésbé Mourinho hibája, inkább hibáztatnám Hoenesst, a szurkolókat és magát Ballackot.
De tényleg mindegy, menjen, bár hiányozni fog a csapatból. -
#1312 Ilyen játékos menjen csak el! Ha ilyen mehetnékje van semmi értelme visszatartani, hogy kedvtelenül lötyögjön a meccseken. Húzzon csak el!!! Túléljük!! -
OPM #1311 mert? -
#1310 a faszom fúj köcsög mourinho -
#1309 jah :DDDDddddd -
OPM #1308 szal az eintracht indulhat az uefában :O -
#1307 hát a vége elég sima lett :)
St. Pauli 0-3 Bayern München
'15 Hargreaves
'84 Pizarro
'89 Pizarro
Tehát így a Bayern a másik német kupa döntős az Eintracht Frankfurt mellett! -
#1306 Német kupa meccs:
St. Pauli 0-1 Bayern (félidő)
gól: '15 Hargreaves -
#1305 Az az igazság, hogy Kahn még így is jobb mint Lehmann, hisz Lehmann csak azért nem kapott olyan sok gólt mostanában, mert az Arsenal védelme kurva jó. Csak meg kell nézni egy olyan meccset, ahol az ellenfél orba-szájba támad és Lehmann borzasztó dolgokat művel (lásd MU) -
neménvoltam #1304 nem egészen... gondolj bele, elég nagy nyomás nehezedik rá azzal, hogy egy olyan kapust szorított ki, aki nemrég még a világ legjobbjának volt kikiáltva. Nem fog tudni csak az adott meccsre koncentrálni, mert benne van az, hogy meg kell felelnie. Persze ott van a másik lehetőség is, hogy felspannolja a bizonyítási vágy, és rohadt jól fog védeni. Nem ismerem Lehmann természetét, nem tudom hogy fogja lereagálni a helyzetet. Így kb. érthető mire gondolok?:)