14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • 5w0rdf15h
    nagyon fasza lett ezer hála :) pláne h ilyen hamar meg is csináltad :) köfiiii
  • B0B0
    mindegy
  • gabber_saviola
    nem -.-

ezek a jók:

• B0B0
    pofás :)
  • B0B0
    Hát igen. Sajnos a gyenge bundesliga miatt vagyunk ott ahol vagyunk :(
  • gabber_saviola
    szevasztok bőrgatyások -.-

• OPM
    Persze ez nem csak a csapaton múlik.
    Biztos én is sokat változtam és az összefoglalóknak közelsincs olyan feelingje, mint a SAT1-en a RAN-nak anno, nálam az egész Bundesliga folyamatos süllyedésben van...

A werder és néha a hsv tartja bennem a lelket hogy van még remény...
  • B0B0
    Sorstársad vagyok
  • OPM
    ok.

szal én semmi nagy előrelépést nem érzek tavalyhoz képest, sőt...
    kb 2002-03 óta már nincs bennem az a kellemes izgalom ami miatt mindenképp minden meccset végig szeretnék nézni
  • B0B0
    Bocs. Tavalyelőtt
  • OPM
    miért, tavaly ki nyerte a bajnokságot ill. a kupát?
  • B0B0
    Sokkal jobban szerettem volna örülni ennek a bajnoki címnek, de lassan már unalmas, hogy az utóbbi időkben "csak" ez jut nekünk. Persze a tavalyi évhez képest jócskán továbbléptünk, hisz akkor sem kupa sem bajnokság nem termett a számunkra. És persze mindemellett gratulálni kell Oli-nak aki az egyetlen 5-szörös Német-Kupa győztes.

Bármilyen szót szaporítva még: BRAVÓ A BAJNOKNAK!
  • 5w0rdf15h
    jaja nyertünk :) sztem már nem kérdéses ki lesz a bajnok megint :P
  • OPM
    Claudio Pizarro 43
    Bastian Schweinsteiger 46

• 5w0rdf15h
    20' Bayern Munich [1 - 1] Stuttgart

6' [0 - 1] D. Ljuboja

11' [1 - 1] R.S. Cruz
  • OPM
    itt a teljes nyilatkozat:

"Ich habe manchmal gedacht: Spielt Ballack mit oder spielt er nicht mit?' Aber das ist sein Erscheinungsbild der letzten Monate. Ich glaube, dass er sich schon Kräfte spart für Chelsea. Ich muss das so sagen, denn er bemüht sich überhaupt nicht mehr. Ich habe eigentlich darauf gewartet, dass er ausgewechselt wird. Wenn man so über das Feld trabt wie er, hat das mit Fußball wenig zu tun."
  • lord nihilus
    Kahn védése a 2002 VB-s énjét idézte
    Grat a csapatnak, külön örülök h Hargreaves jáccott.
  • OPM

Kaiser Franz war not amused ("Er spart seine Kräfte für Chelsea") - Michael Ballack selbst schien die Kritik egal zu sein
  • OPM
    sztem a man of the match:

• OPM
    én jobban szeretem német adókon nézni a bundesliga+kupameccseket, most is magyar volt a kommentátor: Réthy Béla

HATTALMAS ARC EZ AZ EMBER! :Ð Utánakerestem pár aranyköpésének:

"Jetzt kommt der Mann, dessen Name hervorragend zum Wedau-Stadion passt: Marcus Wedau."
    "Nowotny - für mich einer von vieren, die gesetzt sind. Außer ihm noch Kahn, Bierhoff, Kirsten und Matthäus."
    "Das da vorn, was aussieht wie eine Klobürste, ist Valderrama."
    "Pinto fordert den Ball, aber Soldo entschließt sich zu einem Fehlpass."
    "Liverpool schlägt Alaves durch Golden Eigentor mit 5:4."
  • Gabe18
    Bár talán túlzás ennyire Ballackot kiemelni,mert nem volt kirívóan rossz,de valóban semmi extra nem volt tőle.
  • OPM
    Hihetetlenül lehordta. Semmit nem csinált az egész meccsen, nem is érti Magath miért nem cserélte le, ennek semmi köze a focihoz megmár biztos a Chelseare tartogatja az energiáját, nem is baj hogy szerdán eltiltás miatt nem játszhat meg ilyesmik. De olyan természetességgel mondta hogy csak pupilláztam...

Aztán jött a ráadás, interjú az önfeledten ünneplő Ballackal és a szemébemondták, amiket a Kaiser pár perccel előtte pofázott. Ballack köpni-nyelni nem tudott, próbálta terelni a témát... de nem sikerült neki, aztán az uccsó mondata: "hát ha ezt a Beckenbauer mondja akkor hehehehehe" és kínos mosoly... gyorsan el is nyomták a képet.
  • Gabe18

• Gabe18
    Na de mit?
  • OPM
    aztaqrva... nézte valaki a ZDF-et? Beckenbauer nyilatkozata Ballackról
  • Falconer
    Grat nekik.
    De azért a Deutcher Pokal-on kívül is kéne már valamit alakítani.
  • Gabe18
    A Sport tv meg elmehet abba a tetves ....... ......... ........ édes ..... ....... -ba hogy a kupa átadását nem mutatják . Ilyen még az életbe nem láttam.Nem tudom mi lett volna ha 5 perc csúszásal mutatják azt a másik köcsög mérkőzést...

Ja hát persze Barcelóna....
  • Gabe18
    Megvan!!!!!

OLIVER KAHN!!!!

Ilyen nagy,és még nagyobb betűkel kell leirni ennek az embernek a nevét!Megint megnyerte nekünk!

Nem volt egy fantasztikus meccs,de jó volt az iram,és a végeredmény is csodás!
  • neménvoltam
    hát nem tudom hogy Lehmann védte-e volna ezt. Köszönjük Olli!
  • neménvoltam
    szép volt fiúk!!!!!!!!!
  • 5w0rdf15h
    megvaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NÉMET KUPA GYŐZTES A BAYERN MÜNCHEN!!!! 13. KUPA GYŐZELEM! :P
  • 5w0rdf15h
    na azé csak vezetünk Pizarro ('59.) góljával ;) sokkal jobb a 2. félidő, irányítjuk a meccset, most meg h a frankfurt edzője kiállt sztem meglesz :P
  • OPM
    Lucio nagyonis jólteszi ezeket az előreindulásokat! általában veszélyes szabadrúgáspozíciókat harcol ki vele...
  • Gabe18
    Kupadöntő félidő...

Hát lehetne 2-2 is,de 0-0.Jól kezdtünk,uraltuk a játékot,aztán a 20. perc után életre kelt a Frankfurt és akkor két gyors akcióval nagyokat veszélyeztettek.Kahn egy nagyot fogott.Aztán megint átvettük az irányitást Makaay 4 méterről mellé fejelése volt a legnagyobb ziccerünk,most a végén meg majdnem sikerült a védelmünknek összehozni egy Frankfurt gólt...

Nem tudom Lucio csatárszellemű előretöréseire mikor fázunk rá.De ma Sagnol se tudom mit játszik,mert védőként örökké az ellen 16-osa körül tünik fel...

• OPM
    hát ez siralmas... nagyon örülök hogy rég nem néztem végig bayern meccset...
  • djemba-djemba
    itt vmi nagyon el van baszva...Németországban 2x annyian járnak ki meccsre, mint Olaszországban, a TV előtt is ülnek jó páran sztem!

Egyszerűen nem értem, hogy a Juve, hogy akaszthat anniy pénzt a TV-s jogdíjakból...a Bayern meg szinte semmit! MEg az is gáz, hogy egy nulla Atleticó M.-dal nem tuduunk lépést tartani...

Így el fog veszni a Bayern München! Arra kevés az esély, hogy hirtelen két-tucat német tehetség tűnjön fel, hiszen a Bayern ezek szerint csak a német piacon vonzó...

Elég zavarosan fogalmaztam, de remélem értitek a lényegét...
  • OPM
    hátez érdekes...

http://www.sport1.de/de/sport/artikel_38191.html
  • B0B0
    Hát én attól a játéktól nem ájultam el. Rúgott ugyan 4 gólt, de nem volt az az életveszélyes csatár, azonkívül az erősebb ellenfelek ellen már nem nagyon ment
  • OPM
    EB ideje alatt merre jártál?
  • B0B0
    Eléggé gyenge az a krapek, és sosem láttam jól játszani, a tavalyi BL-győzelemhez pedig nem sok köze volt