14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1423 tervezik a jövőt a stratégák... -
#1422 jó igazolás lenne -
Gabe18 #1421 Nagyszerüen...
Az első félidőben a kieső jelölt ellen egy valamirevaló helyzetet tudtunk kialakitani,amikor Santa Cruz a kersztbe jövő labdát alig találta el és mellé ment.A Lautern harcolt,és egy kiugratás után vezetést szerzett.Kicsit később meg felsőkapufáig jutottak,simán lehetett volna a félidő 0-2,a kiesőjelöltel szemben...Engem teljessen felidegesitett a produkció,más Bayernes fórumokon igen erős kritikát irtam a szünetben.De egyszerüen felháboritó amit csinálunk.
A 2. félidőben a szokásos belehuzás,ellenfél kapu elé szoritás,tul sok ötlet nélküli,de támadó játék.Aztán szögletből Ottl egyenlitet, a másik meccsen a Hertha már vezetett a hamburg ellen,onnan már csak a tili-toli ment hogy vége legyen. -
#1420 Hogy volt? -
Gabe18 #1419 A mai újabb kritikán aluli produkció ellenére is 2006 német bajnoka a Bayern München!
-
#1418 A Real Madrid jellenleg akkor is szánalmas. -
#1417 mégis te lovagolsz rajta annyira -
#1416 nem én hoztam föl 3 éves témát... -
#1415 Haljál már bele ebbe! -
#1414 baszki 2003-ban írta, hogy jelenleg. Nem most, attól hogy te látod... NEM AKTUÁLIS
Akkor igaza volt, 2003-ban BL elődöntősek voltunk és bajnokságot nyertünk, előző évben BL-t nyertünk. Úgyhogy formánk jobb volt... -
#1413 Palack? :DDDDD -
OPM #1412 ja mindenhol dícsérték SantaClaust
Lincoln meg egy zseni, nagyon örülnék neki Palack helyett!! -
#1411 Santa Cruz? -
#1410 Sztem azért Lincoln nem egy rossz játékos, sőt!
Amúgy meg Roque játszott most Ballack helyén a Stuttgart ellen! Láttátok?
Én nem láttam, de azt olvastam, hogy nagyon jól megoldotta a feladatát! -
#1409 Ahonnan és amilyen játékost akarnak venni, az szánalmas -
#1408 Miért szánalmas? -
#1407 Ismét egy szánalmas hír:
"Németország: Lincolnra hajt a Bayern
A Bayern München a nyáron szeretné megszerezni Lincolnt, a Schalke brazil futballistáját. Karl-Heinz Rummenigge, a klubot működtető gazdasági társaság vezetője kijelentette, a Chelsea-hez távozó Michael Ballack utódját látja a 27 éves középpályásban. Lincoln szerződése 2008 nyarán jár le a gelsenkirchenieknél, akik feltétlenül meg akarják tartani." -
#1406 Ő egy fasza srác! :) -
#1405 Tilos régi hsz-ekre reagálni? Mert akkor szólj, hogy átírjuk a szabályzatot!! -
#1404 Ez az egyik Sport1-es kommentátor beszólása. -
#1403 de vannak énis az vok :P -
#1402 a döntőset? -
#1401 hát jelenleg a Madridnak megy jobban
a kulcs jelenleg, 2003-ban... Bajod mi neked? Gyógyszerhez odaférsz? :DDD -
#1400 Palermo drukker létedre nem vagy olyan rossz ember :-)
Bár nem tudom, hogy vannak-e Magyarországon Palermo drukkerek :D -
#1399 Eddig sem volt az :) -
#1398 Hajrá! Én megválasztottalak! :) -
#1397 Nem. Csak zaki stílusa nem jött be -
#1396 Durcás vagy Bobi??? -
#1395 dobd a mélt -
#1394 elvállalnám eztis ha lehet :) persze ha többiek is beleegyeznek :) -
#1393 valaki válalja el a topik házigazdaságát -
#1392 Ez azért nem semmi. Kiváncsi voltam ki ez a Zoltanoo, soha nem láttam, aztán visszamegyek a topic kezdetére és látom valami realo állattal való vitatkozása miatt született meg a topic. Komoly -
#1391 Biza köcce a bannert!!! :) -
#1390 Én is ezt választottam volna :) -
#1389 :DDDDDDDDDDDddddddddddddd na ne offoljunk pls :) inkább gyönyörködjetek az új bannerban :P -
#1388 -
#1387 Azóta csak egyszersem lettem BL győztesek. A gyökér Realod elmehet a francba, hogy ilyen szemérmetlenül összevásárolt csapattal ennyire képes!! Drukkoljon a franc az ilyen műklubnak. Csapatépítés NULLA!!!! -
#1386 jaja :)
gabber hát szem legyen az első a #1381 ből és még1szer nagyon szépen köszönöm minden Bayern drukker nevében :P -
#1385 Te vagy a megrendelő? :) -
#1384 oks akkor válassz -.-