14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Zsolti9014
    amúgy készül az első juve-bayern közös szurkolói oldal. Kb. 1 hónap és jó is lesz. www.juve-bayern.atw.hu
  • Zsolti9014
    a dél-amerikai akárki Lincoln lenne? pedig ő kib. jó
  • B0B0
    Hát ha télleg beérik akkor ennyiért ingyen volt :)
  • EmIn3m02
    o:
    szvsz az nem is volt olyan sok érte
  • djemba-djemba
    A sat1 txt a BIBLIA! :D

szent és sérthetetlen

egyébként már fent van a fcbayern.de-n is
  • lord nihilus
    :)
  • B0B0
    Akkor az már biztos! :)
  • djemba-djemba
    10M euró körül volt a vételára! Ma már a sat1 txt is lehozta a hírt!
  • EmIn3m02
    huhh nagyon jól jártatok podolski-val
    amugy mennyibe került?
  • B0B0
    Pedig oda igazoltuk! A legjobb döntés! Gondolj csak bele! Nagyon fiatal és ha most kezdik el játszatni ezt az irtó tehetséges srácot akkor 1-2 év alatt a világ egyik legjobbja lehet belőle
  • OPM
    érdekes hogy hivatalos hírként én még egy német lapon se olvastam
  • Taranov
    Pedig könnyen lehet, mert csatáraink vannak már. Bár ha Santa Cruzt átképezik középpályásnak, akkor elkell a csatár, de ebben az esetben Makaaynak vagy Pizarronak le kell ülnie a padra.
    És nem mellékesen gyakorlatilag három "csatárunk" lesz egyszerre a pályán, hacsaknem 1 támadóval játszik majd a csapat, ahogy ezt valamelyik BL meccsen tette Guerreroval.
  • Bercy #1451
    Hát igen ezzel én is egyetértek.
  • Gabe18
    Én meg remélem hogy Podolskit nem Ballack helyére igazoltuk...
  • B0B0
    Örülök, hogy nem egy dél-amerikai akárkit igazoltunk Palack helyére
  • DONGUBA
    Podolski a Bayern Münchenhez igazolt

Michael Ballackot Lukas Podolskival pótolják Münchenben

Ma, 14:54, Forrás: SportFórum.hu
    , módosítva: Ma, 14:53

Lukas Podolski elhagyja a Bundesliga első osztályából kiesett 1. FC Kölnt és a Bayern Münchennél folytatja a pályafutását.

A Bayern München már hónapok óta udvarolt Lukas Podolskinak, így igazából nem meglepő a szerződtetése. A 20 éves tehetség a hírek szerint 2,5 millió euró keres majd idényenként a bajoroknál. "Alig várom az új kihívásokat - mondta Podolski. - Új város, új klub, a Bayern a lehető legjobb egyesület Németországban."
    Podolski a 2004/05-ös idényt a Bundesliga második vonalában töltötte a kölniekkel, mint elmondta, nem akart még egyszer az alsóbb osztályban szerepelni.

• viktor8806
    az biztos
  • Taranov
    A TV musor sokat nem oszt vagy szoroz, gyakran tévednek.
  • Falconer
    Valamit benéztem. Nem is azt irja a TV müsor.. Lehet, hogy akkor jövö hét Pedig feszt annak nyomták az elözetesét.
  • Falconer
    RUDI VÖLLER, SZOMBAT 21.10 RTL.
    A Legyen ön is milliomosban lesz, meg fogjuk tudni, hogy valójában mit is tud a futballrol.
  • viktor8806
    de a Leverkusen a fasza csapat
  • viktor8806
    Hát sajna nem lesz a Bayern olyan jó csapat nélküle.
  • djemba-djemba
    Miamiban a bajorok!jó story
  • lord nihilus
    én is sajnálom h elmegy, hogy fog kinézni a Bayern jövőre karmester nélkül?
  • B0B0
    Én annak örülök, hogy végre eldőlt, de sajnos vele egy kaliberű játékost nem nagyon tudunk majd szerezni :(
  • R9
    n1 banner
  • Gabe18
    "Chelsea: eldőlt, jön Ballack!"

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113075

Tudom itt sokan örömtáncban törnek ki de én nagyon sajnálom.Egy újabb német játékos ment el,akit nem fogunk megfelelően pótolni...
  • Taranov
    Ja éééértem. Köszi a magyarázatot.
  • djemba-djemba
    Most nyáron 8-10et kell érte adni, vagy várni kell jövő nyárig, és akkor jöht 1 milláért. Poldi már jönne...
  • lord nihilus
    Szép képek!
    Jövőre egy teljesen más csapatot látunk...nemtom h jó ez vagy rossz
  • B0B0
    A Nemzeti Sport firkászánl reklamálj! :)
  • Taranov
    Ez az állítólag kezdetu mondat valószínuleg kacsa, mivel ha 1 milláért eljöhet, akkor miért adnának érte 8-10-et?
  • OPM
    a 3 búcsúzó:

bajnokcsapat! :)

tetszik ez az új mez (y)
  • djemba-djemba
    Először kezdő Dos Santos! Kíváncsi vagyok, hogy mit alkot!

Egyébként már 3-1 az 57. percben!
  • 5w0rdf15h
    nemá ő legjobb baloldali kp :(
  • OPM
    röviden és tömören: vsz ma játszik utoljára Zé bajor mezben
  • 5w0rdf15h
    na most magyarul is pls mer nem mindenki tud németül :)
  • OPM
    "Der Brasilianer Ze Roberto wird den Rekordchampion nach dem Erhalt der Meisterschale am Samstag wohl verlassen."
  • OPM
    A Bayern München középpályása, Jens Jeremies bejelentette visszavonulását.
  • B0B0
    "A Köln labdarúgócsapata elbúcsúzott az első osztálytól, így valószínűleg nem tudja megtartani legjobbját, Lukas Podolskit. Az ifjú válogatott támadó egy interjúban elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná.

Lukas Podolski még mindig csak húsz éves, ám már több éve alapembere a Kölnnek. Balszerencséjére a csapat nem üti meg a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek kiváló kölni együtteseinek erejét, ezúttal sem tudta kiharcolni a bentmaradást.
    Köln 2004-ben is búcsúzott az élvonaltól és Podolskit akkor is több együttessel hírbe hozták, ám a fiatal játékos akkor még nagyon ragaszkodott ahhoz a csapathoz, ahol nevet szerzett magának.
    Vezérletével vissza is jutottak az élvonalba, ahol továbbra is az ő színeikben játszott, de miután újra kiestek, váltani akar.
    „Két éve követtem a Kölnt a második ligába, még egyszer nem akarom ezt megtenni. – nyilatkozta a lengyel származású támadó. Nagyon fontos a jövőm, a válogatott karrierem szempontjából, hogy továbbra is az élvonalban szerepeljek.”
    Podolski elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná. Kölnben 2008-ig van élő szerződése, ám a kontraktusban van egy olyan pont, hogy a 2006/07-es szezon után egymillió euróért távozhat. Állítólag a Bayern 8-10 millió eurót is kifizetne a fiatal tehetségért.
    „Nagyon remélem, hogy a két csapat minél előbb megegyezik és jövőre már a Bayern színeiben játszhatok.” – fejezte be Podolski.