14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1463 amúgy készül az első juve-bayern közös szurkolói oldal. Kb. 1 hónap és jó is lesz. www.juve-bayern.atw.hu -
#1462 a dél-amerikai akárki Lincoln lenne? pedig ő kib. jó -
#1461 Hát ha télleg beérik akkor ennyiért ingyen volt :) -
#1460 o:
szvsz az nem is volt olyan sok érte -
#1459 A sat1 txt a BIBLIA! :D
szent és sérthetetlen
egyébként már fent van a fcbayern.de-n is -
lord nihilus #1458 :) -
#1457 Akkor az már biztos! :) -
#1456 10M euró körül volt a vételára! Ma már a sat1 txt is lehozta a hírt! -
#1455 huhh nagyon jól jártatok podolski-val
amugy mennyibe került? -
#1454 Pedig oda igazoltuk! A legjobb döntés! Gondolj csak bele! Nagyon fiatal és ha most kezdik el játszatni ezt az irtó tehetséges srácot akkor 1-2 év alatt a világ egyik legjobbja lehet belőle -
OPM #1453 érdekes hogy hivatalos hírként én még egy német lapon se olvastam -
#1452 Pedig könnyen lehet, mert csatáraink vannak már. Bár ha Santa Cruzt átképezik középpályásnak, akkor elkell a csatár, de ebben az esetben Makaaynak vagy Pizarronak le kell ülnie a padra.
És nem mellékesen gyakorlatilag három "csatárunk" lesz egyszerre a pályán, hacsaknem 1 támadóval játszik majd a csapat, ahogy ezt valamelyik BL meccsen tette Guerreroval. -
#1451 Hát igen ezzel én is egyetértek. -
Gabe18 #1450 Én meg remélem hogy Podolskit nem Ballack helyére igazoltuk... -
#1449 Örülök, hogy nem egy dél-amerikai akárkit igazoltunk Palack helyére -
#1448 Podolski a Bayern Münchenhez igazolt
Michael Ballackot Lukas Podolskival pótolják Münchenben
Ma, 14:54, Forrás: SportFórum.hu
, módosítva: Ma, 14:53
Lukas Podolski elhagyja a Bundesliga első osztályából kiesett 1. FC Kölnt és a Bayern Münchennél folytatja a pályafutását.
A Bayern München már hónapok óta udvarolt Lukas Podolskinak, így igazából nem meglepő a szerződtetése. A 20 éves tehetség a hírek szerint 2,5 millió euró keres majd idényenként a bajoroknál. "Alig várom az új kihívásokat - mondta Podolski. - Új város, új klub, a Bayern a lehető legjobb egyesület Németországban."
Podolski a 2004/05-ös idényt a Bundesliga második vonalában töltötte a kölniekkel, mint elmondta, nem akart még egyszer az alsóbb osztályban szerepelni.
-
viktor8806 #1447 az biztos -
#1446 A TV musor sokat nem oszt vagy szoroz, gyakran tévednek. -
#1445 Valamit benéztem. Nem is azt irja a TV müsor.. Lehet, hogy akkor jövö hét Pedig feszt annak nyomták az elözetesét. -
#1444 RUDI VÖLLER, SZOMBAT 21.10 RTL.
A Legyen ön is milliomosban lesz, meg fogjuk tudni, hogy valójában mit is tud a futballrol. -
viktor8806 #1443 de a Leverkusen a fasza csapat -
viktor8806 #1442 Hát sajna nem lesz a Bayern olyan jó csapat nélküle. -
#1441 Miamiban a bajorok!jó story -
lord nihilus #1440 én is sajnálom h elmegy, hogy fog kinézni a Bayern jövőre karmester nélkül? -
#1439 Én annak örülök, hogy végre eldőlt, de sajnos vele egy kaliberű játékost nem nagyon tudunk majd szerezni :( -
R9 #1438 n1 banner -
Gabe18 #1437 "Chelsea: eldőlt, jön Ballack!"
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113075
Tudom itt sokan örömtáncban törnek ki de én nagyon sajnálom.Egy újabb német játékos ment el,akit nem fogunk megfelelően pótolni...
-
#1436 Ja éééértem. Köszi a magyarázatot. -
#1435 Most nyáron 8-10et kell érte adni, vagy várni kell jövő nyárig, és akkor jöht 1 milláért. Poldi már jönne... -
lord nihilus #1434 Szép képek!
Jövőre egy teljesen más csapatot látunk...nemtom h jó ez vagy rossz -
#1433 A Nemzeti Sport firkászánl reklamálj! :) -
#1432 Ez az állítólag kezdetu mondat valószínuleg kacsa, mivel ha 1 milláért eljöhet, akkor miért adnának érte 8-10-et? -
OPM #1431 a 3 búcsúzó:
bajnokcsapat! :)
tetszik ez az új mez (y) -
#1430 Először kezdő Dos Santos! Kíváncsi vagyok, hogy mit alkot!
Egyébként már 3-1 az 57. percben! -
#1429 nemá ő legjobb baloldali kp :( -
OPM #1428 röviden és tömören: vsz ma játszik utoljára Zé bajor mezben -
#1427 na most magyarul is pls mer nem mindenki tud németül :) -
OPM #1426 "Der Brasilianer Ze Roberto wird den Rekordchampion nach dem Erhalt der Meisterschale am Samstag wohl verlassen." -
OPM #1425 A Bayern München középpályása, Jens Jeremies bejelentette visszavonulását. -
#1424 "A Köln labdarúgócsapata elbúcsúzott az első osztálytól, így valószínűleg nem tudja megtartani legjobbját, Lukas Podolskit. Az ifjú válogatott támadó egy interjúban elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná.
Lukas Podolski még mindig csak húsz éves, ám már több éve alapembere a Kölnnek. Balszerencséjére a csapat nem üti meg a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek kiváló kölni együtteseinek erejét, ezúttal sem tudta kiharcolni a bentmaradást.
Köln 2004-ben is búcsúzott az élvonaltól és Podolskit akkor is több együttessel hírbe hozták, ám a fiatal játékos akkor még nagyon ragaszkodott ahhoz a csapathoz, ahol nevet szerzett magának.
Vezérletével vissza is jutottak az élvonalba, ahol továbbra is az ő színeikben játszott, de miután újra kiestek, váltani akar.
„Két éve követtem a Kölnt a második ligába, még egyszer nem akarom ezt megtenni. – nyilatkozta a lengyel származású támadó. Nagyon fontos a jövőm, a válogatott karrierem szempontjából, hogy továbbra is az élvonalban szerepeljek.”
Podolski elmondta, legszívesebben a Bayern Münchenben folytatná. Kölnben 2008-ig van élő szerződése, ám a kontraktusban van egy olyan pont, hogy a 2006/07-es szezon után egymillió euróért távozhat. Állítólag a Bayern 8-10 millió eurót is kifizetne a fiatal tehetségért.
„Nagyon remélem, hogy a két csapat minél előbb megegyezik és jövőre már a Bayern színeiben játszhatok.” – fejezte be Podolski.