14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1503 Vegyünk még vagy 6 védőt...
-
Gabe18 #1502 Pedig szóba került Mellberg... -
lord nihilus #1501 kacsa sztem...korábban volt róla szó h Pepét is megveszik, aztán azóta se híre, se hamva a dolognak -
#1500 hát mer ugye megvettek van Buytent aki középső védő és ugye Mellberg is az na ezt most nem értem... -
#1499 Semmit. Én is csak néztem -
#1498 hmmm vmi érdekeset mondott Hajdú B. angol meccsen télleg megakarják venni Mellberget? hallott erről vki már? -
#1497 Tudom. Attól függetlenül. -
#1496 Na igen -
#1495 Nézd meg, hogy mit teljesített a Barcában! Az az ürge csak egy gyengébb holland bajnokságban volt jó, ezen a szinten ő már kevés -
lord nihilus #1494 talán az h egy 30 év körüli játékost nem akartak 30 évesre cserélni, amennyiben új csapatot akarnak építeni -
#1493 Vele mi volt a baj? -
#1492 Én is örülnék, sőt annak is örülök, hogy Van Bommel nem jön hozzánk, mert már abbamaradtak a tárgyalások -
#1491 Én azért örülnék egy Makaay helyett Nistelrooy dolognak.
Télleg, van Bommel-el mi van? Úgy volt, hogy őt is le akarjuk igazolni. -
#1490 Mindenesetre sokkal kiegyensúlyozottabb -
#1489 hmmm érdekes lenne bár szvsz már elég öreg ő is mind Makaay -
OPM #1488 jahogy leakarjuk igazolni van Nistelrooy-t. forrás -
#1487 Szélső -
#1486 Ja értem. Ő pontosan milyen poszton játszik?
Baloldali középpályásra és egy Ballack-utódra lenne még szükségünk, nem? -
#1485 Amikor becserélték akkor Hajdú B. mondta, hogy úgy hírlik, a Bayern München tárgyal vele -
#1484 Ezt nem értem. Hogy volt? -
#1483 Na akkor haltam ki, amikor mondta a Hajdúbé, hogy a Camoranesit hívjuk. Azt a bunkót?????????? ÁÁÁÁÁÁÁ -
#1482 Nem csak a meccs végét, a Iaquinta elleni becsúszása is nagyon durva volt.
A játék elején még a ghánaiaknak szurkoltam, de az ilyen értelmetlen agresszivitásnak nincs értelme. -
#1481 már rég nem Bayern játékos... -
#1480 Hu Sami hogy elbaszta most a meccs végét... -
#1479 kösz, bár nem hinném, hogy Magath meglépe ezt a taktikai húzást! Ha igen, akkor elmegyek edzőnek -
lord nihilus #1478 jó elképzelés, de a döntés Magath kezében van -
#1477 Gondolom tudod, de azért megemlítem, hogy Jeremies és Liza visszavonul -
#1476 Egyetértek! -
#1475 Én Ismael - Van Buyten kettőst játszatnám, és Lúciot vinném feljebb egy sorral, mondjuk a Demichelis posztjára.
Amilyen képességekkel Lúcio rendelkezik, sztem simán játszhatna kp-án, amúgy is mindig menne előre...
Lúció - Hargreaves - Schweini elég is lenne kp-án, és akkor játszhatnánk 3 csatárral...
Szerintem -
#1474 hát sztem elkéne egy klasszis csatár a keretbe, Makaay öreg nem játszik már jól, Pizarronak a formája hullámzó, Santa Cruz sztem nem Bayern szintű játékos bár sokat volt most sérült meglátjuk mit mutat majd a VBn, Guerrero tehetséges de kéne még akkor is vki aki nagyon gólveszélyes hamár Podolskit nem is csatár posztra igazolták bár nemtom majd kiderül, sztem középpályára tuti vesznek még vkit mer kellenek az eredmények így nem mehet tovább -
#1473 Csatár? Akkor már el kéne adni Makaayt. Az ezévi teljesítménye alapján ezen nem is csodálkoznék, de ez ennek ellenére elképzelhetetlen. -
#1472 Úgy tudom hívta a Lyon meg még vki nemtom h oda megy e, ami Van Buytent illeti hát nemtom h Ismael helyén fog e játszani ezt majd Magath dönti el :) de a Bayern játékosvásárlási politikáját ismerve nem szoktak a kispadra igazolni szal lehet h kezdőnek igazolták, én remélem h vesznek még vkit kéne még egy jó csatár -
#1471 Nem, nem tudok másról én sem.
Van Buyten védő. Ő vajon csere lesz vagy kezdő? Ha kezdő, 5 védővel fogunk játszani vagy valaki kikerül a kezdőből? Esetleg Ismael?
Zé Roberto egyébként hova megy? Lehet már tudni? -
#1470 hát eddig Ballack és Zé Roberto ez tény, te tudsz még vkit? -
#1469 Na de rögtön felmerül a kérdés: kik fognak elmenni a nyáron? -
#1468 szerintem is mer pl most a válogatottban is podolski hátrébb játszik tkp poszton -
#1467 Vagy maga Podolski. Talán utóbbi a valószínubb. -
#1466 Inkább Riquelmét pártolnám :)
Egyébként, ha a realitásokhoz akarok ragaszkodni, azt mondom, hogy Santa Cruz lesz Ballack "utánpótlása". -
#1465 hát ez már a 2. komoly igazolás :) Podolski után, lehet h Borowski is jön bár még most csak tárgyalások folynak -
#1464 Megvettük Van Buytent.
Lehet, hogy a BL-re tör a Bayern, legalábbis a vásárlásokból nekem úgy tunik.