14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • djemba-djemba
    Vegyünk még vagy 6 védőt...

• Gabe18
    Pedig szóba került Mellberg...
  • lord nihilus
    kacsa sztem...korábban volt róla szó h Pepét is megveszik, aztán azóta se híre, se hamva a dolognak
  • 5w0rdf15h
    hát mer ugye megvettek van Buytent aki középső védő és ugye Mellberg is az na ezt most nem értem...
  • B0B0
    Semmit. Én is csak néztem
  • 5w0rdf15h
    hmmm vmi érdekeset mondott Hajdú B. angol meccsen télleg megakarják venni Mellberget? hallott erről vki már?
  • Falconer
    Tudom. Attól függetlenül.
  • B0B0
    Na igen
  • B0B0
    Nézd meg, hogy mit teljesített a Barcában! Az az ürge csak egy gyengébb holland bajnokságban volt jó, ezen a szinten ő már kevés
  • lord nihilus
    talán az h egy 30 év körüli játékost nem akartak 30 évesre cserélni, amennyiben új csapatot akarnak építeni
  • Taranov
    Vele mi volt a baj?
  • B0B0
    Én is örülnék, sőt annak is örülök, hogy Van Bommel nem jön hozzánk, mert már abbamaradtak a tárgyalások
  • Bercy #1491
    Én azért örülnék egy Makaay helyett Nistelrooy dolognak.
    Télleg, van Bommel-el mi van? Úgy volt, hogy őt is le akarjuk igazolni.
  • B0B0
    Mindenesetre sokkal kiegyensúlyozottabb
  • 5w0rdf15h
    hmmm érdekes lenne bár szvsz már elég öreg ő is mind Makaay
  • OPM
    jahogy leakarjuk igazolni van Nistelrooy-t. forrás
  • B0B0
    Szélső
  • Taranov
    Ja értem. Ő pontosan milyen poszton játszik?
    Baloldali középpályásra és egy Ballack-utódra lenne még szükségünk, nem?
  • B0B0
    Amikor becserélték akkor Hajdú B. mondta, hogy úgy hírlik, a Bayern München tárgyal vele
  • Taranov
    Ezt nem értem. Hogy volt?
  • B0B0
    Na akkor haltam ki, amikor mondta a Hajdúbé, hogy a Camoranesit hívjuk. Azt a bunkót?????????? ÁÁÁÁÁÁÁ
  • Taranov
    Nem csak a meccs végét, a Iaquinta elleni becsúszása is nagyon durva volt.
    A játék elején még a ghánaiaknak szurkoltam, de az ilyen értelmetlen agresszivitásnak nincs értelme.
  • 5w0rdf15h
    már rég nem Bayern játékos...
  • Falconer
    Hu Sami hogy elbaszta most a meccs végét...
  • djemba-djemba
    kösz, bár nem hinném, hogy Magath meglépe ezt a taktikai húzást! Ha igen, akkor elmegyek edzőnek
  • lord nihilus
    jó elképzelés, de a döntés Magath kezében van
  • B0B0
    Gondolom tudod, de azért megemlítem, hogy Jeremies és Liza visszavonul
  • B0B0
    Egyetértek!
  • djemba-djemba
    Én Ismael - Van Buyten kettőst játszatnám, és Lúciot vinném feljebb egy sorral, mondjuk a Demichelis posztjára.

Amilyen képességekkel Lúcio rendelkezik, sztem simán játszhatna kp-án, amúgy is mindig menne előre...

Lúció - Hargreaves - Schweini elég is lenne kp-án, és akkor játszhatnánk 3 csatárral...

Szerintem
  • 5w0rdf15h
    hát sztem elkéne egy klasszis csatár a keretbe, Makaay öreg nem játszik már jól, Pizarronak a formája hullámzó, Santa Cruz sztem nem Bayern szintű játékos bár sokat volt most sérült meglátjuk mit mutat majd a VBn, Guerrero tehetséges de kéne még akkor is vki aki nagyon gólveszélyes hamár Podolskit nem is csatár posztra igazolták bár nemtom majd kiderül, sztem középpályára tuti vesznek még vkit mer kellenek az eredmények így nem mehet tovább
  • Taranov
    Csatár? Akkor már el kéne adni Makaayt. Az ezévi teljesítménye alapján ezen nem is csodálkoznék, de ez ennek ellenére elképzelhetetlen.
  • 5w0rdf15h
    Úgy tudom hívta a Lyon meg még vki nemtom h oda megy e, ami Van Buytent illeti hát nemtom h Ismael helyén fog e játszani ezt majd Magath dönti el :) de a Bayern játékosvásárlási politikáját ismerve nem szoktak a kispadra igazolni szal lehet h kezdőnek igazolták, én remélem h vesznek még vkit kéne még egy jó csatár
  • Taranov
    Nem, nem tudok másról én sem.
    Van Buyten védő. Ő vajon csere lesz vagy kezdő? Ha kezdő, 5 védővel fogunk játszani vagy valaki kikerül a kezdőből? Esetleg Ismael?

Zé Roberto egyébként hova megy? Lehet már tudni?
  • 5w0rdf15h
    hát eddig Ballack és Zé Roberto ez tény, te tudsz még vkit?
  • Taranov
    Na de rögtön felmerül a kérdés: kik fognak elmenni a nyáron?
  • 5w0rdf15h
    szerintem is mer pl most a válogatottban is podolski hátrébb játszik tkp poszton
  • Taranov
    Vagy maga Podolski. Talán utóbbi a valószínubb.
  • Taranov
    Inkább Riquelmét pártolnám :)
    Egyébként, ha a realitásokhoz akarok ragaszkodni, azt mondom, hogy Santa Cruz lesz Ballack "utánpótlása".
  • 5w0rdf15h
    hát ez már a 2. komoly igazolás :) Podolski után, lehet h Borowski is jön bár még most csak tárgyalások folynak
  • Taranov
    Megvettük Van Buytent.
    Lehet, hogy a BL-re tör a Bayern, legalábbis a vásárlásokból nekem úgy tunik.