14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#1543 Na ez az:
-
Nekem is van csak egy kicsit kicsi már ;) -
lord nihilus #1541 nekem is :D -
#1540 nekem a mostaniból van egy név nélküli :P -
#1539 Bár bevallom, nekem a '99-es Opeles mez a kedvencem (Van is egy ) -
#1538 Jah :) -
#1537 JA ja! Szerintem hasonlóan nézhet ki csak piros alapon fehér csikok az oldalán!
Hála Isten levették a logonkról azt a keretet nekem igy sokkal jobban tetszik mint ahogy tavaly volt! -
#1536 Az, de a hazairól nem találtam képet -
#1535 De ez a hazai vagy az idegenbeli?? MErt én úgy tom hogy ez az idegenbeli! -
#1534 télleg nagyon zsír bár én a tavalyit is nagyon szeretem :) -
#1533 Kijött az új mez 16 ropiért. Kurva jól néz ki!!!
___________ -
Gabe18 #1532 Ja,arra is szoktam járni. -
#1531 Lehet, de egy biztos. Be kell érniük, bármelyikük kerül oda. -
#1530 Szeintem inkább Schveni alkalmasabb arra a posztra! De mondom az lenne a legjobb ha igozolnánk még valakit a középpályára!! -
#1529 Szerintem is Podolski vagy Schweinsteiger lesz Ballck utódja. Az a jó bennük, hogymindkettő fiatal és jó -
#1528 Mi volt a neved?? -
OPM #1527 én ott egy ideig hírszerkesztő voltam :) tavaly nyáron talán -
#1526 Gabe téged ismerlek! fcbayern.hu ;) -
Gabe18 #1525 Hát Dos Santos nem csatár,hacsak nem Santa Cruz-ra gondoltál... -
#1524 Hi hi! Remélem nem mostanában veszíti el a két nyulat! -
lord nihilus #1523 Philipp Lahm édesanyja, Daniela az egyik német női magazinnak elárulta: fia naponta többször is felhívja, hogy két kisnyula, Milky Way és Brownie hogyléte felől érdeklődjék.
Ebből kiderül, hogy a 22 éves játékos felettébb kedveli a két kis jószágot, és édesanyja szerint "nem is élné túl", ha azokkal történne valami.
No, azért ennyire forrón talán mégsem eszik a kását...
lolZ!44 -
#1522 HÁt kéne szerintem, két stabil ember elhagyta a csapatot! Ball és Zé! Az az oldadl egy kicsit lyukasnak tűnik! -
#1521 Ahogy itt már írta valaki, elképzelhetőnek tartom, hogy Podolski lesz Ballack utódja. Az meg az én tippem volt, hogy esetleg Schweinsteiger. Persze az is elképzelhető, hogy veszünk még valakit. -
#1520 De király most vettem észre hogy van Bayern Topik is zsiir!
Kedvenc klub csapatom a Bayern!
A hirrel kapcsolatban az a véleményem hogy nem feltétlenül csatárt kéne vennünk!
Pl Podolski, Makaay, Piza, Dos Santi! Szerintem nem kell ide csatár akár mekkora sztár is! Az utóbbi időkben nicns valam nagy formában! Eddig igazoltunk egy védőt Buytent meg egy csatárt! Most szerintem Ballack pótlásán kéne gondolkodni! -
lord nihilus #1519 Nemrégiben felröppent a hír, hogy a Sir Alex Fergusonnal az utóbbi időben nem túlságosan jó viszonyt ápoló Ruud van Nistelrooy a Manchester Unitedtől a Bayern Münchenhez szerződik. Felix Magath, a bajorok vezetőedzője nem is cáfolta az érdeklődést, sőt, bevallotta, hogy nagyon szívesen látná csapatában a holland támadót.
- Ruud van Nistelrooy a világ egyik legjobb csatára - szögezte le Magath. - Nem mindennap adatik meg az esély egy edző számára, hogy ilyen kaliberű futballistával dolgozhasson együtt.
Korábban Lukas Podolski, a Bayern egy másik új szerzeménye csábította van Nistelrooy-t a 2005-ben és 2006-ban is duplázó együtteshez. Kérdés, hogy a németek hajlandóak lesznek-e kifizetni a Sir Alex Ferguson által kért 15 millió fontot a 30 éves támadóért? -
#1518 Ez így van, de hát Effe is 30 éves korár latt igazán nagy. ehhez képest Schweini sokkal előrébb van -
Gabe18 #1517 Persze, Schweinsteiger nagyon nagy játékos lehet,csak azért kéne neki még 2-3 év szerintem amig kellő rutint összeszed. -
#1516 Én bízom benne. Van akkora pofája mint Effének, talán kikupálódik :) -
#1515 3 csatár lesz egyszerre a pályán...tuti
majd csekkoljátok -
#1514 Én sem feltétlenül tartanám szerencsésnek. -
Gabe18 #1513 Hát nem tudom,egy ilyen fiatal játékos nyakába tenni az egész támadásszervezést... -
#1512 Lehet, hogy jön Schweinsteiger a kezdőbe? -
Gabe18 #1511 Engem meg a középpálya,mert irányitónk még mindig nincs,és szó sincs nagyon róla... -
#1510 Elsőre én sem örültem, de úgy tunik, hogy a támadásban valami nagy változás lesz. Ez mindenképp jó a BL szempontjából. Inkább a védelem alakulása izgat engem. -
OPM #1509 bázzeg :S -
Gabe18 #1508 Guerrero-t eladtuk a Hamburgnak... -
#1507 Most mondta Hajú B., hogy Nistelrooy már szinte biztos a Bayerné :) -
#1506 sztem Podolski kezdő lesz és talán az aktuális forma dönt h épp ki kezd majd vele, mer pl Pizarronak is vannak olyan hetei amikor ontja a gólokat csakhát sajnos ritkán :S Santa Cruz meg előző szezonba sokat volt sérült, Makaay meg...alibizett csak a pályán, Guerrero meg talán háttérbe szorul így majd -
Gabe18 #1505 Nem lenne rossz,bár hogy akkor Podolski,Makaay,S.Cruz,Pizarro,RVN csatárötösből ki kerül a padra,és mikor,és miért,azt nem tudom... -
#1504 Hajdú B. István: "Szinte biztos már, hogy Ruud van Nistelrooij a Bayernben folytatja..."