14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • France men
    Köti!
    De azért kérdeztem hogy Odonkor nem jobb oladlon játszik e mert Bercy meg azt mondta hogy Odon... Zé Roberto helyére ideális lenne de Zé meg bal oldalon játszott!
  • B0B0
    De

(Király a logód!)
  • France men
    Odonkor nem jobboldalon játszik??
  • Taranov
    Nekem is nagyon tetszik. Elképzelhető, hogy nem bírna ilyen tempóban 90 percet, de a meccs végén energiát vitt a támadójátékba.
  • France men
    Na ja és 2 év múlva meg EB ott is oda kell rakni magukat a srácoknak! Mert a múltkori szereplésük.......... :)
  • B0B0
    Teljes mértékben egyetértek, csak annyit tennék hozzá, hogy mivel a csapat fiatal, lesz még rá esélye
  • Bercy #1577
    Odonkor is nagyon jól teljesített, nem lepődnék meg ha Bayern szemet vetne rá, Zé Roberto helyére ideális lenne.
  • Bercy #1576
    Szvsz nem baj, hogy fiatalok ezek a játékosok. Mindhárman nagyon jó teljesítményt nyújtottak. És a csapatjáték is megvolt csak egy olasz védelmet nem könnyű kijátszani. Én azt mondom, hogy egyenrangú volt a két csapat (ahogy argentína ellen is) csak az olaszok a végén lőttek egy zseniális gólt.
    Megérdemelten nyertek, nem is haragszom rájuk. Csak sajnálom a német csapatot, mert sok év után a mostani VB-n láttam fantáziát a játékukban és lehetőséget a végső győzelemre.
  • Taranov
    Nem illik az ellenfelet kritizálni, de szerintem egyrészt túl fiatal a német csapat Schweinivel, Podolskival és Lahmmal, másrészt hidegvéru összjáték helyett inkább a kapuralövést választották a fiúk, ami ahhoz vezetett, hogy a labda fölé-mellé-aláment.
  • Bercy #1574
    Hihetetlen, hogy kiestek a németek. Sok év után most előszőr voltak igazán nagy formában.
    Ezt a VB-t meg kellett volna nyerni...
  • lord nihilus
    remélem a franciák inkább döntősök lesznek, bár az se szomorít el ha a portugálok...
  • France men
    HÁt nem rúgtak egyet sem De azért nagyon remélem hogy nem csúsznak le a dobogórol kivéve ha netaláán a FRanciák ellen játszanak ;)
  • lord nihilus
    úgy legyen :D
  • France men
    kettőt kettőt :D És akkor már nem lehet baj!XD
  • Bercy #1569
    Nem fogunk összeveszni, lőjjenek mindketten ;)
  • France men
    Vagy Poldi ;) Az új szerzemény!
  • B0B0
    Szentségtörő!!! :DD
  • Bercy #1566
    Remélem Schweini lö majd egy gólt :)
  • Taranov
    Bocs, de én az olaszoknak drukkolok :)
  • B0B0
    Tök mindegy, csak verjük ki őket
  • OPM
    Pontosan.

Ma vajon Bayern spíler góljával verjük ki a zolaszokat? :P
  • B0B0
    Lehet
  • Taranov
    Az lehet, hogy 5 bajnoki címért adnak egy csillagot? Valakitől hallottam ilyet.
    Olaszországban pedig 10-ért. Lehet aztán, hogy hülyeség.
  • Taranov
    Na, nekem pont olyanom van eredetiben nadrággal együtt :) Salihamidzic.
    Egyébként praktikus is, nem csak szép, mert pár óra alatt megszárad.
  • Taranov
    Szerintem nem követi a divatot az Adidas, pl. a Diadora mezek nekem jobban bejönnek. Aztán lehet, hogy a 2006/2007-es szezonban már azok is szimmetrikusak lesznek, mert a VB-n valóban gyakoriak ezek az ívek a mezek oldalán.
  • France men
    Pf :( Akkor nem tom!
  • B0B0
    Hát épp ez az, hogy négyszeresek vagyunk!!!!!

Az örökranglistán harmadikok a Real (9) és a Milan (5) után
  • France men
    Asszem 3 szoros BEK és BL győztesek vagyunk! Mármint együtt nem külön külön ;)
  • B0B0
    Mi a véleményetek? Legyen házigizda?
  • B0B0
    Egyébként mi az a 3 csillag a címer felett?
  • France men
    JAh de volt mostanában is ami tetszett nekem! Az a fekete, szerintem az jól mézett ki;) Abba vertük meg a Chelseat:)
  • B0B0
    Ma ez a divat. De én komolyan meglepődtem azon, mennyire jó. Mostanában a Bayern mezek egyre fosabbak voltak, de ez... :)
  • Taranov
    Szerintem is szép, csak ez a szimmetria már unalmas a számomra.
  • France men
    Én sem :|! ezek mind nem eredeti mezek nyugi max 3 ezer volt! Egyedül az az eredeti Effenberges volt 10000 ropi :((((( De összepillanatragaztoztam! :((
  • B0B0
    Én nem vagyok milliomos! :)
  • France men
    Nekem egy eredti volt de pillanatragaztó ráment :((((((((((
    Most van egy fehér Ballackos rövidgatyával egy Makaayos egy Opelos Scholl felirattal meg egy Arany színű Ballackos ezen kívül egy hosszúgatya bayernes!
  • B0B0
    Kettő. Egy olyan mint a #1543-ban, meg egy olyan mint a #1542-ben
  • Gabe18
    Nahát ilyenem nekem is van... Jó rég vettem már,de sokat megéltünk együtt,pl egy BL győzelmet...

De mostmár ideje "nyugdíjba" mennie,ugyhogy nemrég vettem egy ilyet.Remélem ebben is hasonló sikereket élhetek meg!

• France men
    ! Hány mezed van??
  • B0B0
    Én nem erre gondoltam, hanem erre