14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Taranov
    Hol van Podolski? :) Szerintem Makaay helyére ő kéne.
  • France men
    Hát a két szélére kiváncsi leszek afféle brazil taktika ott is Carlos és Cafu sprintelget fel nah de majd meglátjuk! Itt a BL győztes csapat kezdő 11-e ;):

Santa helyett Sebastian és tuti frutti a csapat;)))!
  • B0B0
    NSO cikk

Na most azt mondjátok meg, mi a jó büdös franc miatt elégedettek a vezetők Magath-tal?????? Nekem már nem jelent annyit egy nétem bajnokság megnyerése. A BL-ben kéne valamit alkotni. Szomorú, hogy manapság már "csak ennyi" a cél :((
  • France men
    Hát igen azok a régi szép idők

Ez az Opelos mez nagyon king volt!
  • OPM
    Fc Bayern Joga Bonito

hűha, full libabőr lettem ezt nézve. Naigen a kedvenc bayern csapatom
  • OPM
    jah, fix már a dolog :)
  • neménvoltam
    WTF???

La Liga, Real Madrid: megegyeztek Nistelrooy árában

Spanyol lapértesülések szerint már holnap aláírhatja szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásában ezüstérmet szerző csapathoz, a Real Madridhoz az angol Manchester Unitednél létszámfölöttivé vált holland gólzsák, Ruud van Nistelrooy.
    A korábbi alapember tavasszal vált mellőzötté az angoloknál, Alex Ferguson legtöbbször a kispadra ültette a klasszist, néhányszor ott is felejtette. Ezt a holland a végén már olyannyira rossznéven vette, hogy előfordult, már a meccs előtt sértődötten távozott. Jelen állás szerint egy dolog biztos: lezárult pályafutásának manchesteri szakasza.

A „Hol tovább?” kérdésre is aránylag hamar választ kaptunk. Bár felvetődött hogy az Atlético Madridban folytatja és része lesz a Fernando Torres megszerzésére irányuló üzletnek és képbe került a Bayern München is, végül a legkitartóbb kérőnek mégis az elnökválasztáson túljutó Real Madrid bizonyult.

Az már korábban eldöntetett és napok óta nyílt titok, hogy Nistelrooy a királyiaknál folytatja, ami kérdésessé tette a transzfert, az a játékos élő szerződése volt, hiszen így a két érintett gárdának még ebben is meg kellett állapodnia egymással.

Az MU első körben 18 millió eurót kért, a Real viszont csak 12-14-t ajánlott, így tulajdonképpen minden adott volt ahhoz, hogy 16-ban meg is egyezzenek. Spanyol lapértesülések szerint ez megtörtént, így a legutolsó akadály is elhárult, következhet holnap az aláírás.

• lord nihilus
    Kahn - Sagnol, Van Buyten, Ismael, Lahm -
    Deisler, Hargreaves, Lúció, Schweinstaiger -
    Podolski, Van Nistelrooy

én nekik örülnék(más kérdés hoty ez nem fog megvalósulni)
  • France men
    De tényleg majd halytanak hogy ők legyenek a kezdők ;)Én még most is azt mondom hogy nem csatárt kéne igazolni hanem egy massziv kis középpályást nah de mind1!
  • B0B0
    Legalább lesz versenyhelyzet és hajtani fognak
  • Taranov
    Az ára nem tunik túl magasnak. Csak az zavar, hogy nem tudom elképzelni, hogy a támadó vonal hogy fog felállni ősztől, mert Podolski és Nistelrooy érkezésével a Makaay-Pizarro kettős nem maradhat ilyen formában.
  • France men
    Jó hír:

Német lapértesülés szerint Ruud van Nistelrooy, a Manchester United holland labdarúgója rövidesen a Bayern München együtteséhez igazol.
    Karl-Heinz Rummenigge, a bajor klub ügyvezetője azt nyilatkozta a Bild am Sonntag című lapnak, hogy tudomása szerint a csatár szívesen jönne hozzájuk. "Nyugodtan kell kezelni az ügyet, nincs hová sietnünk. Beszélni kell a játékossal és tárgyalni a csapatával" – mondta Rummenigge. A holland nemzeti együttes egyik erősségének megszerzését Felix Magath, a gárda edzője kezdeményezte és Franz Beckenbauer, a felügyelő bizottság elnöke is támogatja.

A gólerős támadót ugyan még két évig szerződés köti a manchesteri csapathoz, ám tavasszal megromlott a viszonya Alex Fergusson vezetőedzővel, ezért a Unitednél nem marasztalják.

Sajtóértesülések szerint az angol egyesület 12 millió eurót kér a csatárért, amit "kigazdálkodhatónak" neveztek a német vezetők.

• lord nihilus
    ne aggódj, én is :)
  • B0B0
    Értem :)
  • Taranov
    Ezt azzal kapcsolatban írom egyébként, hogy mindenki kétségbeesett, hogy a Bundesligát viszont a SportKlub adja. Sajnos nekem nincs is SportKlubom, szóval nem járok jól ezzel.
  • Taranov
    Én azt szoktam nézni :)
  • B0B0
    Miért???
  • Taranov
    Azt sajnálom, hogy a Borsodi Ligát nem fogják közvetíteni az RTL Klubon.
  • B0B0
    Bárcsak itt lenne már
  • France men
    De én még röhögni se tok mert nincs Sport klub
  • Gabe18
    Ez bizony igy lesz,valószinű az RTL-nél hirtelen közvetiteni való nélkül maradó Léderer-el...
    Meg Horti Gábor-al (bár az nem baj,hihetetlen jókat tudok röhögni azon a riporter fenoménen...).
  • France men
    Basszus nemelég ez a döntő most tudtam meg hogy ez a majom Sport klub adja a Bundesliga meccseket:'((( Mi lessz velem hogy nézem majd a kedvenc csapatom????
    Rohadjon meg az egész kereskedelmi familia :@@
  • France men
    Köszönjük Lehman Kezdem csípni a csávót ;)
  • Taranov
    szuper
  • OPM
    "A kapuban nem Jens Lehmann, hanem Oliver Kahn áll majd, ezt a cserét maga Lehmann javasolta Klinsmann számára, gesztust gyakorolva kollégája felé." ;)
  • France men
    HM:

lol
  • B0B0
    Pedig ez az ésszeszerű. Lehet, hogy Ballack helyére is feltolja
  • France men
    Arra leszek kíváncsi hogy ki fog a kispadon ülni a védelemből! Mert ugye eddig úgy álltunk fel hogy Sagn, Luci, Ism, Lahm! Na de most jött Buyten és szerintem Lucio biztos nem Lahm biztos nem, Buyten ugye középső védő tehát szerintem Isma, vagy ő fog a padon csücsülni! Vagy még azt is meg merem kockáztatni hogy Luciot egy kicsit feljebb tolja mert Lucio sokszor van támadó kedvében;) és akkor Buyten meg Isma lenne a két középső védő, Lucio meg védekező középpájás és onnan akkor bátran mehetne fel(mint ahogy azt most is teszi;))! Dehát ezek csak mind találgatások!
  • B0B0
    Az mez is fasza.

Mellesleg ha idén sem érünk el semmit nemzetközi szinten akkor Magath-ot dobni kéne
  • EmIn3m02
    198cm asszem
  • djemba-djemba
    Mekkora nagy terminátor ez a van buyten
  • France men
    Pár kép a felkészülésről és az új szerzeményekről:

• France men
    Szerintem most már biztos;)! Rendes gyerek ez a Lehman! Nagyvonalúan átadta a helyét ! (Jól tette)

• OPM
    jupííí, lehet hogy Kahn fog védeni a Portugálok ellen!!4 8)
  • fradista91
    Köszi :)
  • France men
    Köszi! Kár hogy csak ilyen kicsi logokat lehet használni :( Pedig ez jól néz ki! ;)
  • Taranov
    Furcsa az ízlése, könnyebben megérteném, ha Figo, Totti vagy Ballack tetszett volna meg neki :)
  • lord nihilus
    A jelek szerint a Lengyelországban született, de német színekben játszó Lukas Podolski nem csak e két ország hölgyeinek a szívét hódította meg, belezúgott Paris Hilton is.
    A nagyapja által alapított híres szállodalánc örököse az egyik helyi női magazinnak bevallotta: a Prinz Poldi becenévre hallgató játékos szerinte egyenesen "csodálatos"...
  • fradista91
    Nem ide való, de Bayern szurkolóknak készítettem :)
    Mivel jómagam kedvenc Német csapatáról van szó :DD
  • Bercy #1584
    Jah, hát nem pont az ő helyére, hanem helyette. Schweini mind2 oldalon játszik, tehát akár ő mehetne Zé helyére. Vagy ahogy az éppen aktuális taktika kívánja.
    A lényeg, hogy szívesen látnám a keretben, bár lehet, hogy télleg csak csereként tud ilyen jól játszani.