14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
OPM #1663 thx! -
12:00 Labdarúgás
FC Bayern München - Urawa Reds (barátságos mérkőzés) - élő!
18:30 Labdarúgás (ism.)
FC Bayern München - Urawa Reds (barátságos mérkőzés)
00:00 Labdarúgás (ism.)
FC Bayern München - Urawa Reds (barátságos mérkőzés)
1 óra múlva kezdődik a meccsetek aki nem látja 2-szer is megismétlik -
#1661 Ja, Sneijder télleg fasza kis játékos -
lord nihilus #1660 korábban(talán 1 éve pont)Sneijder volt kiszemelt, de nem vették meg pedig ár alatt lett volna sztem az még jobb lett volna -
#1659 ezt honnan szeded? tudtommal nem érdeklődnek Huntelaar iránt -
sagics #1658 Hááát, nemtom... Sztem Huntelaart kéne megszerezni, és azzal végigvernénk Európát az fix!!!! A Podolski-Huntelaar kettős megállíthatatlan lenne!!!!! -
#1657 Van Buyten, Podolski és pár fiatalember. -
#1656 pont ezt akartam kérdezni :)
akkor ki is érkezett eddig? -
#1655 Várható még új igazolás? -
OPM #1654 Megnyugodtam. Nekem sosem volt szimpi... haverokkal mindig fikáztuk hogy az összes gólját az 5ösön belülről szerzi :) és ebben tényleg sok igazság van. -
#1653 Egészségetekre ;) -
#1652 Capelloval majd csak ellesznek:)
Mindenkit aki csak eladó megvesztek
Azért ne essünk púzásokba... -
#1651 RvN a Real Madridé hivatalosan!
-
#1650 Mi Realosok? Megint kezditek a 90-es éveket?? Mindenkit aki csak eladó megvesztek, aztán majd csak lesz valahogy a sok világsztárral??? Undorító! -
Gabe18 #1649 Nem "szarok"...
Na persze Madridban építeni kell az új reklám csapatot,pénz nem számit. -
#1648 ne szarjatok, a realba jön RvN és nem fogjatok eladni pizzarrot vagy makajt. igy jo lesz nem? -
#1647 Meg ugye Trochowski is oda ment. Jóban vagyunk a Hamburggal :) -
Gabe18 #1646 Ne má,az egász Hamburg támadósort mi hozzuk létre? -
OPM #1645 pontosan... mégpedig a hamburghoz menne valamelyikőjük :S -
Gabe18 #1644 Az Nb1.hu is lehozta a Nistelrooy valószínű érkezéséről a hírt,és abban még ez is benne volt:
"- Tartjuk az ajánlatunkat - mondta Beckenbauer -, továbbra is jók az esélyeink. Ha nyélbe ütjük az üzletet, elképzelhetőnek tartom, hogy megválunk Roy Makaaytól vagy Claudio Pizarrótól.
"
-
#1643 ugyanezt láttuk, sőt ennél már sokkal közelebb is volt hozzánk a média szerint. Csak üres duma mind, majd ha szeptemberben látom valamelyik csapat kezdőjében, na annak fogok hinni :)) -
Gabe18 #1642 Mit sem ér ha a Real ránk ajánl a MU-nál pár millió eurót... -
#1641 Erre csak annyit, hogy Rumenigge nyilatkozata ma reggel a rádióban hangzott el: szóban már megállapodtunk Nistelrooyjal -
#1640 PODOLSKI HELYE BIZTOS, A HOLLANDOKÉ NEM
“Van időnk várni Van Nistelrooyra, hiszen még öt hét van az átigazolási időszak végéig. Ő azt mondta, el tudná képzelni magát a Bayern csatáraként, és már a pénzügyekben is megállapodtunk vele, de a Manchester Uniteddal még nem sikerült megegyeznünk. Nekik kell eldönteniük, mi legyen a játékos sorsa, de az biztos, hogy aprópénzért nem fogják odaadni” – jelentette ki Rummenigge, aki szerint kiszemeltje bizonyos értelemben a Chelsea-hez távozó középpályást, Michael Ballackot is helyettesítheti.
“Van Nistelrooy a világ legjobb csatárai közé tartozik, megbízhatóan szállítja a gólokat, és igazi egyéniség is. Daniel van Buytent is azért hoztuk el Hamburgból, mert ő is hasonlóan karakteres játékos, márpedig ezen a téren pótolnunk kell Ballackot” – fejtegette a Bayern első embere.
Rummenigge azt is elmondta, hogy Van Nistelrooy érkezését követően három remek csatár áll majd Felix Magath vezetőedző rendelkezésére, de közülük a vb-bronzérmes Podolski némi előnnyel indul. Az elnök cáfolta tehát, hogy az ifjú titán hasonlóan járhatna, mint Bastain Schweinsteiger, akit tavalyelőtt Magath egészen az amatőrcsapatig zavart. “Az edző dolga eldönteni, ki játsszon, de Poldi a világbajnokságon is bebizonyította, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, és különben sem a kispadra hoztuk. Amikor új játékost igazolunk, megadjuk neki a kellő lehetőséget, és nem lesz ez másképp Podolski esetében sem. Az a fontos, hogy hamar beilleszkedjen, és megszokja, hogy a Bayernnél az első naptól fogva a győzelem a legfontosabb.”
A klubvezető úgy véli, az új igazolásoknak köszönhetően olyan csapat állhat össze Münchenben, amely végre közönségszórakoztató futballt játszik majd a szürkébb évek után. “Podolskival, Lahmmal, Schweinsteigerrel vagy Hargreavesszel olyan csapatunk lesz, amelyet igazán megszeret majd a közönség. A játékosok fogják belelkesíteni a nézőket, nem fordítva. A közönség azért jön ki a stadionba, hogy a mindennapi problémákról megfeledkezve felhőtlenül szórakozzon, és nekünk ezt kell biztosítanunk minden mérkőzésen.” -
#1639 barsza 14et D: -
#1638 Én úgy hallottam, hogy azért nem ment a Realba, mert nem fizették ki érte a 15 milkát, csak 13 akartak adni érte. Nem tudom, hogy mi kifizetünk-e ennyit érte -
#1637 Csakis a Barca. Főleg, hogy Zambrotta már ott van -
#1636 Nistelrooy Cikk! Még a végén tényleg nálunk köt ki! ;) -
#1635 Nem szeretem a Real Madridot, de azt hiszem, hogy Capelloval, és új igazolásokkal már nem folytatódik ez a rossz sorozatuk. -
#1634 cannavarot meg emersont már megvették -
lord nihilus #1633 atletico madrid :) -
#1632 Ha Cannavarot, Zambrottát és Emersont tényleg meg tudják szerezni, akkor kíváncsi leszek, hogy ki nyeri a spanyol bajnoki címet :) -
#1631 Real Margitnak eddig nagyon jol sikerültek az igazolásai! :o -
#1630 Na ennyit erről -
#1629 Szerintem Hargreaves nagyon jó, a VB-n is felhívta magára az edzők figyelmét.
Schweini szintén, nem tudom, hogy van-e szükség irányítóra ezekután. Inkább a támadósor tunik nekem ingatagnak. -
#1628 Szerinem is de a felállást nem én csináltam hanem az nso ;) -
#1627 Azért Lahm és Sagnol is fognak védekezni nemcsak a három közéspső védőnk! Santa helyett vagy Hargreavs helyett meg Deisler szerintem jobb lenne nah de mind1 nem én vagyok a trininger ;) Ez még szerintem nem a végső! És remélem még veszünk azért valaki(ke)t, mert a szezon végén azt mondta a vezetőség hogy idén nagy bevásárlás lessz hát mit ne mondjak nagyon belehúztunk Poldi és Buyten enyyi meg két fiatal asszem! :( ez igy lehet hogy kevés lessz a középpályán nincs egyetlen egy meghatározó játékosunk mint bármelyik nagy csapatban van! Aki össze szedné az egész csapatot! Santa nem hiszem hogy akkora egyén lenne Hargreavs... és Schweni nah még benne bízhatunk meg Deislerbe ha nem igazlunk senkit! -
Gabe18 #1626 Hát ez a 3 védős felállás nekem nagyon ingatag valaminek tünik.Még a B.ligában a kisebb csapatok ellen esetleg,de egy komoly rangadón,vagy BL meccsen,kizértnak tartom. -
lord nihilus #1625 -
lord nihilus #1624 gyönyörű szépséges...:)))