14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • France men
    NEW BL MEZÜNK ;)
    Nekem bejön!
  • Taranov
    Egyetértek a szkeptikus véleményekkel, nem is tudom kiegészíteni semmivel.
  • Taranov
    Podolskitól nem is lehet mást várni.
  • B0B0
    Mendietat el lehetett volna hozni a Middlesboroughtól
  • GTheo
    Aimart kellett volna elhozni, szvsz nem lett volna drága...Zaragoza helyett jöhetett volna ide...
    Akit idehoznék most az Daniel Carvalho lenne, jól irányít, csak nincs sok esélye rá...nemhiszem h olvassák ezt a fórumot a vezetők =]
  • djemba-djemba
    fúúú de gyengék vagyunk...

ezt magathék sem gondolhatják komolyan, hogy spielmacher nélkül fogjuk végigszenvedni az idényt??????????
  • Falconer
    Jah. Én meg most kezdtem el olvasgatni a SportBild FussballWM2006-ot
    A kisgyerek állo helyböl ugrik 58centit! :DDD (Lahm). Mondjuk az sokszor feltünt, hogy simán lefejel 190es embereket.
  • B0B0
    Egyvalamit kihagytál. A régi és a közelmúlt Bayernjének volt egy tulajdonsága ami miatt a Bayern mindig Bayern volt: ha a csapat hátrányban volt fölszántották a pályát úgy hajtottak, régen Beckenbauer aztám Rumenigge majd Mätthaus majd Effenberg tüzelte és hajtotta a csapatot, Ballackból ez már hiányzott, de ő volt olyan jó palyer, hogy egymaga vitte a csapatot. De most. Egyedül Hargeavesben érzek hasonlót de a mértéke meg sem közelíti mondjuk Efféét...

Magath-ról meg annyit, hogy én se tartom sokra, és az a baj, hogy a vezetőség elégedett vele, de nekem sajnos már nem eredmény, hogy a bajnokságot nyerjük és a nemzetközi színtéren meg semmi (pont mint a Lyon)

ÁLMOK:
    a megoldás mondjuk egy Gerrard és egy Rijakaard lenne dehát tudjuk, hogy mindkettő be van betonozva a jelenlegi helyére
  • B0B0
    Teljesen egyet értek veled, én maximum a nemzeti sporthoz küldelek el írónak! ;)
  • Gabe18
    Egy hét alatt 3x láttam a Bayern-t,ez alapján pokoli gyenge idény előtt állunk.

Podolskiról tudtam hogy nem kapásból lesz húzóember,nem is lett az,meg nem is lesz,neki idő kell.

Makaay olyan mint mult évben,elöl örlődik,labdákat nem kap,ha odakeveredik kihagyja.Nem tudom lesz-e még egyszer olyan mint az első évében.

Santa Cruz-ról közbe kideritették hogy Ő inkább középpályás,sőt irányitó.Lehet azért mert csatárnak sose vált be igazán,gondolták valahol majd csak behozza a belefektetett pénzt...Hát nem ugy tünik.Akkor kellett volna adni egyből mikor a Milan vitte volna,szenvedjenek vele ők.

Középpályán teljes összevisszaság,de láthatóan Magath se tudja kit hova tegyen,nem hogy szerencsétlen játékosok.Innen kiemelném Dos Santost akiről eddig annyit tudtam hogy kitűnően húzkod gumiabroncsokat fel-alá Magath mester utasitására.Ennél többet most sem,meg igy az eddig látottak alapján ilyen Santa Cruz szindróma teljessen.

Hátul se tudom mi lesz.Van Buyten fejelni jó,csak ha minden beadás ezután rámegy az hamar kiszámitható lesz.De talán még a védelem ha összeszokik akkor lehet belőle valami.

Magath-ot mikor idejött se tartottam Bayernhez való edzőnek,a 2 bajnoki cim után se,meg most sem.Hozzá is csapnám egyből a vezetősg egyes tagjait akik néhány forradalmi ötlettel segitették,melynek hatása most kezd érződni.

Na igy nagyjából ennyi.Lehet engem küldözgetni bárhova ezért a véleményemért ha valakit sértene,vállalom.Az is lehet nem értek hozzá,sőt biztos is,csak egy mezei néző-szurkoló vagyok.De az biztos hogy ilyen kilátástalan,egyéniségek,és húzóemberek nélküli Bayern Münchent én mióta nekik szurkolok (kb 1994) nem láttam.
  • McFrost
    erőtlen és önző támadó játék volt ma a jellemző....
  • France men
    Hát szerintem is! :(
    Remélem péntekre össze szedjük már magunkat!!!! Mert ez igy édes kevés!!
  • McFrost
    azért nem ártott volna egy igazi irányítót igazolni sztem
  • France men
    ááá Poldi gólja simán szabályos volt!! :( Ez így nem lessz jó egyáltalán nem játszunk jól! Fel kéne pörögni vagy semmi esély :( Harg és Lahm a legjobb!
  • B0B0
    Ez tény. Gerrardot szeretem, szívjátékos. Lampard meg egy felfújt középszerű irányító
  • Taranov
    Akkor nem értem miért ment el.
  • 9csöves9
    nincs klubja
  • Taranov
    Nincs információtok arra vonatkozóan, hogy Zé Roberto hová igazolt?
  • Gabe18
    Azért Gerrard jobb játékos szerintem.
    Pont egy olyan stilusú ember kéne nekünk a középpályára mint ő...
  • Subw00fer
    JA, de azok is csak a mesecsatornán...
    ha nem félnek tőlük a kicsik...
  • B0B0
    Hát az tény, hogy a TV-ben Gerrard és nyúlszájú Lampard jobban eladható
  • Taranov
    A VB-n is az angol csapat legjobbjai közt volt.
    Ő egy olyan sztár, aki a képességei miatt sztár, nem más miatt.
  • B0B0
    Ja, jó ez a srác, de még érnie kell, viszont Santa Cruz nem volt valami fényes, de Hargeaves eszméletlen hogy brusztolt, ő volt a legjobb
  • Gabe18
    Rensingel kapcsolatban amugy nagyon vegyesek az érzéseim.Van kb 7-8 megmozdulása ami zseniális,magabiztos,de emellé van 2-3 olyan is hogy rossz nézni.

Most is mikor távolról felivelték egyszer a kapu elé,Ő meg kijött felugrott,melléütött,a labda meg egy méterrel a kapu mellett ment el... Aszittem a szivem megáll.

De emellett fogott 2-3 ziccert + a 11-es a végén.
  • Taranov
    Egyetértek, remekül játszott Rensing.
    Annak is örültem, hogy Brazzo kezdő volt.
  • France men
    Asszem bátran kijelenthetjük hogy meg van Kahn méltó utódja! A csapat nem játszott valami fényesen de hát nem is volt teljes a kezdő majd szombaton azért remélem kicsit több lessz!
  • France men
    NAh elkezdődött remélem nem szerepelünk le!
  • B0B0
    Gyűlölöm az a faszt
  • lord nihilus
    meg ő lesz Ballack utódja :DD
  • Falconer
    Jo kis reklám nekünk
  • lord nihilus
    A Bayern München labdarúgócsapata meghívta egyik edzésére az európai koncertkörútján a bajor fővárosban tartózkodó brit popsztárt, Robbie Williamst. A nemrégiben Budapesten is fellépett szigetországi énekes maga kérte, hogy részt vehessen a világhírű klub egyik gyakorlásán, és az egyesület szívesen eleget tett a kívánságnak.
    Williams - aki egyik korábbi, berlini előadása kapcsán már tréningezett egy ottani futballcsapattal - kedden, csütörtökön vagy pénteken jelenik meg a Bayern edzésén.
  • France men
    Ezaz és még van asszem legalább 3 hét igazolási idő ki kéne hasaználni valami massziv kis középpályásra!
  • Gabe18
    Hát a középpályát mindenképp meg kéne erősiteni ha lehet.Védelem Van Buyten-el erősödött,Podolski elöl jobb mint Guerrero volt,viszont a középpályáról 2 kulcsembert buktunk,akik helyett sehol senki.
  • Gabe18
    Hát nem tudom,nincs sok kedvem a Schalke szurkolók örömködését olvasgatni más fórumokon a szerdai meccs után...Nagyon nem lenne jó a ligakupában sem elszállni,főleg nem a Schalke ellen.
  • sagics
    Én csak most ketdek félni, mi lesz a Bayernnel Ballack nélkül...A mai meccset látva naon hiányzott! Tudom, tudom nem szabad kiindulni egy ilyen felkészülési meccsből a vb után, de azért sztem körül kéne nézni a piacon vmi jó kis irányító után. A van Nistelrooij-ra takarékolt pénzből csak lehetne vkit szerezni...
  • DJ Bee18
    sztem minden csapattal így van, van még idő bőven
  • B0B0
    Harmatgyenge meccs volt
  • djemba-djemba
    Várható volt, hogy az alapozás közepén (sőt a kulcsemberek még csak most kapcsolódtak be a munkába) blama lesz.
  • Gabe18
    1-0-ra kikaptunk az utolsó előtti percben kapott gólal.Első félidőben még egész jól játszottunk,aztán a másodikra teljessen nulla lett a teljesitmény.Fáradtan vártuk hogy vége legyen...
  • France men
    5 el kell nyerni :O