14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • 5w0rdf15h
    kamu....annyi ilyen kacsa kering a "fantasztikus" magyar oldalakon...
  • B0B0
    Mese habbal
  • B0B0
    www.fcbayernmunchen.try.hu:

"Néhány órával azt követően, hogy a Manchester United megerősítette, hivatalos ajánlatot tett Owen Hargreavesért, a Bayern München vezetői kijelentették: a középpályás nem eladó."
  • France men
    Innen!!
    De hivatalos honlapon még nem láttam! Hál isten remélem csak kamu!
  • B0B0
    Ezt honnan szedted????
  • France men
    Owen tschüs!!:(:(

Tovább gyengül a Bayern München csapata, mivel a vörös ördögök 14 millió euróért hazaviszik Owen Hargreavest a bajoroktól. Korrekten jártak el a bőrnadrágosok angol védekező középpályásukkal, aki miután kijelentette, hogy minden álma, hogy Ferguson csapatában szerepelhessen szabadon tárgyalhatott a manchesteri vezetőkkel.

A legmérgesebb Hoenessre vagyok mert kettő dolgot igért az igazolási szezon elején amikor azt mondta hogy 50 millát költünk játékosokra és most ammikor azt mondta hogy Owen semmi esetre sem eladó! És ráadásul ilyen piti pénzösszegért:@
    Hát így megnézhetjük magunkat a BL-ben!!!!! Hoeness meg gondolkozzon el az igazolási szokásain vagy mondjon le ugyani az idén minus 1 ben vagyunk amikor az volt hogy hej de nagy igazolásokat hajtunk végre! Ment Zé Májköl meg Owen jött Luk meg Buyten meg egy két fiatal de.....
  • France men
    Sorry mindenki DEISLERRE gondoltam xD
  • France men
    Én mindig igy röviditek isma, Oli, Basti, tudom hogy Schweinsteiger Bastian de őt Bastinak Deislert meg bastiannak hivom!!
  • Taranov
    Én is csodálkoztam, Bastian remélem nem sérült :-)
  • B0B0
    Sebastian-t akartál mondani ugye? :)
  • France men
    És akkor lehet teljes a középpálya ha felépül Bastian és marad Owen! Egyébként most olvastam az fcb.de-n hogy Demichelis elkezdte az edzéseket és ha netalán megsérülne még valamelyik védőnk ő szerintem simán tudná helyettesíteni, (bár ne lenne ilyen :))
  • B0B0
    Most csereként állt be a vége fele
  • Taranov
    (Meg a Schalke ellenit)
  • Taranov
    Podolski sosem volt nekem szimpatikus, a VB-n is elég pontatlanul lőtt. Vele mi van, milyen teljesítményt nyújtott eddig a Bayernben? (Csak a japánok elleni meccset láttam sajnos)
  • Taranov
    Idén én is benne látom.
    Egyébként Salihamidzicben is bízom, ő a kedvenc játékosom, és örülök, hogy gyakran játszik, de jó lenne, ha többet hozzá tudna tenni a játékhoz.
    Schweinsteigert meg már 100× kibeszéltük, ő nagyon jó játékos, de még fiatal.
  • B0B0
    Figyu! Szerintem tudják, hogyha Hargreaves elmegy, akkor a középpálya egy nulla lesz. Az az igazság, hogy én benne látom azt a tüzet ami elég lehet ahhoz, hogy a klasszikus Effenberg-Ballack-féle posztot betöltse
  • Taranov
    Hát még jó, hog Nistelrooyért nem adtuk, az lett volna csak a biznisz a Manchesternek.
  • France men
    És azt ki tudja mi van Demi vel és Görlitzel mert én nem hallottam róluk semmit??
  • B0B0
    Ja! Mellesleg tegnap este végre megnéztem az összefoglalót. Hááát. Ha Kahn nem véd megint kurva jól, akkor itt akár 2-2 lehetett volna. Annyi jó viszont volt, hogy Schweini átmentette a jó formáját a bronzmeccsről és Makaay végre veszélyes volt kapura, na de majd meglátjuk egy komolyabb csapat ellen...
  • B0B0
    Nem kell beszarni! Uli Hoennes kijelentette, hogy Hargreaves semmi pénzért sem eladó, még Nistelrooyért sem akarták odaadni. Nem fog ő innen elmenni, be van betonozva
  • 5w0rdf15h
    nem fog elmenni Hargreaves mer Marcos Sennanak már csak alá kell írnia a szerződést a klubbok már megegyeztek :) szal marad ez megin kacsa mind pár éve mindig..
  • Taranov
    Már két éve is fenyegetőzött ezzel Hargreaves. Szerintem úgy nem lesz belőle semmi, ahogy a mi van Nistelrooy-unkból sem lett :) Remélem.
  • France men
    Nah basszus ezekre most mit mondjak!! Ez nem a mi napunk!!

Hargreaves a MU-hoz igazolhat:

Még egy hely kiadó a Manchester United középpályáján. A hírek szerint vagy Marcos Senna, vagy Owen Hargreaves érkezik a Unitedhez. Az mindenesetre sokat mondó, hogy az éppen Manchesterben tartozkodó angol válogatott játékos tegnap jelentette be, hogy közel áll gyermekkori álmának megvalósulásához. Ez pedig azt jelenti, hogy a középpályás minden bizonnyal Manchesterben folytajta, tudtuk meg a skysports.com-tól.

Ennél is rosszabb:

Fél évig Isma nélkül a Bayern!!!

Valerien Ismael (fotó) rendkívül súlyos sérülést szenvedett a Bayern München keddi edzésén.
    sport
    Sokk a Bundesliga 2006/2007-es küzdelmeit a Borussia Dortmund elleni 2-0-ás győzelemmel kezdő német rekordbajnoknál, alig egy héttel visszaérése után ismét hosszú időre kidőlt a sorból Valerien Ismael. A 30 éves francia légiósnak május végén operálták a bal sípcsontját, akkor eltávolítottak egy jóindulatú daganatot és kiemeltek egy lerepedt csontdarabot. A probléma most is ugyanott van, de ezúttal valószínűleg eltörött a védő bal sípcsontja.

"A környéken lévő játékosok rögtön mondták, hogy hallottak egy reccsenést." - mesélte Felix Magath vezetőedző az esetről.

A hátvédet az edzésről kórházba szállították, ahol rögtön meg is műtötték, felépülése legalább fél évet vesz igénybe.

• B0B0
    Azért ez mégiscsak csak egy Dortmund volt, majd meglátjuk mire leszünk képesek egy Hamburg vagy egy Schalke ellen
  • Falconer
    A kertjeben rugja a bort
  • Taranov
    Valaki említette lejjebb, hogy nincs klubja.
  • a zsírkereskedő
    zé robertoval mi van?
  • Gabe18
    Hát sokkal jobban játszottunk mint vártam.Mintha a középpályán pár láncszem a helyére került volna,odaértek a támadásokkal az emberek,volt kinek passzolni,és sikerültek is a dolgok.

Viszont a védelem lett mostmeg kaotikus.0-0-nál még azt mondom,de 2-0-nál nem szabad hagyni ilyen lehetőségeket kialakitani az ellenfélnek.

Makaay is meglepetés volt,újra a régi fényében villant fel,remélem ez tartós lesz.Hargreaves is hajtott szépen,bár az első félidőben abból a visszapasszából majdnek kaptunk egy gólt...

Szóval bizakodóbb vagyok mint az első bajnoki meccs előtt.Van még hova fejlődni,de ez már nem volt rossz.

(Kehl meg remélem nem sérült meg súlyossan)
  • France men
    Gratulálok szép volt Fiúk! Micsoda idény kezdet nem gondoltam volna hogy igy összekapjuk magunkat de hát ezért kedvencem ez a csapat!!!!
  • McFrost
    yeahh BAstiaaaaan!
  • McFrost
    yea Mackaaaaay!
  • B0B0
    Jah
  • France men
    Gamper Kupa?
  • B0B0
    A Bayern München meghívást kapott egy barcelonai tornára amin többek között az Espanol és az FC Barcelona is rész vesz
  • Taranov
    Azért szerintem mások is változtatnak eleget, inkább az a ritka, hogy 2-3 éven keresztül megmaradnának a mezek. Persze ez csak az én megfigyelésem :)
  • Bercy #1708
    Azon a sárga/arany mezen jobban nézett ki az egyszínű címer, de ezen a BL mezen télleg nem mutat jól.
    Egyébként érdekes, hogy a Bayern szinte minden évben variál a mezeivel még más csapatok nem változtatnak(vagy csak minimálisat).
    Mondjuk nekem bejön a változatosság :)
  • B0B0
    Mondjuk ja!
  • Gabe18
    Hát a címer nagyon szarul néz ki... Mért nem lehetett azt szép szinesre,ahogy kell?
  • B0B0
    Nem rossz
  • 5w0rdf15h