14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Taranov
    Biztos muködik, egyébként nem csinálnák. Gondolom így is gyakran van teltház, sok bérletet adtak el, nemrég építettek új stadiont. Többek között ebből is lehet rá következtetni, hogy nem a pénzhiány miatt nem vesznek új játékosokat.
    Viszont hosszútávon gondolom Abramovicsnak is megéri a Chelseabe összevásárolni a legjobbakat, ha jönnek az eredmények is.
  • Falconer
    A ketto azert osszefugg, szoval hosszu tavon ez nem mukodik.

• Taranov
    Ez kicsit durva volt :)
    Kicsit olyan a Bayern, mint az Ajax, a vezetőség gondolom fontosabbnak tartja, hogy ki tudjon venni pénzt a csapatból, mint az eredményeket.
  • Gabe18
    Magath-ot idehozni volt rossz húzás.Nem klasszis edző.Biztos marha jó munkát tud végezni középcsapatokal,de egy Bayernhez,ahhoz hogy nemzetközi porondon is jól teljesitsen,több kell.
    Az elmúlt 2 év bajnoki győzelméhez meg nem kellett nagy edzőnek lenni.Idén már inkább kéne...
  • REALista
    Na nehogymár sétagalopp legyen!Jelenleg szerintem a Werdernek erősebb a kerete és esélyesebb a bajnoki cím megszerzésére!!!Egyébként szerintem rossz húzás lenne megválni Magathtól!!!
  • djemba-djemba
    húzzon hoeness a piszkos qrva anyjába...köcsög, buzi, piros fejű alkesz...

szarházi skót banda...nevetséges amit művel a management! itt nem magathtal van a baj, hanem ezzel a sok skót fasszal, mint a hoeness+rummenigge! idehozzák ezeket a kétballábas dos santos, ali karimi féléket, de ezek nem bayern szintű játékosok!

nem lehet felfogni, hogy a jó játékos drága?????? miért akarják minden évben feltalálni a spanyolviaszt és ilyen csiszolatlan gyémántnak titulált núdlikkal feltölteni a keretet???

huhh...most ideges vagyok annak ellenére, hogy voltak hiányzók!

a werder+ az összes többi bundesliga csapat sokkal jobban igazol, mint ezek a faszok!
  • Bercy #1777
    Jöjjön Klinsmann :)
  • B0B0
    A német bajnokságot sétagaloppban megnyerjük, de ez már kevés. Magathtal meg nem az a baj, hogy hogy kezeli az igazolásokat. Egyszerűen nem egy olyan kaliberű edző mint Hizfeld vagy Beckenbauer...
  • DJ Bee18
    Werder tuti lenyomja őket,

azért ez nem tuti... (bár nekik szurkolok)
  • miccoli002
    Ez a Bayern nagyon vékony lesz idén!!!! Sztem amugy ez ne edzőkérdés,hanem managment,vagyis nem tudom pontosan ki dönt az igazolások mellett,mert ha Magath is azt mondta,hogy "elég nem kell több játékos" akkor bizony ő rajta is számon lehet kérni ezt az egészet.
    a német bajnokságba a Werder tuti lenyomja őket,de még a Hamburg meg a Schalke is veszélyes lehet!!!!!
    BL-ben meg lehet imádkozni egy kibaszottul könnyű sorosoláért,mert mert bozony az is befigyelhet,hogy odanyomják mellé mondjuk a Milan-t meg a Valenciat meg mondjuk valami orosz milliárdos gárdát vagy hasonlót és akkor egyből szopoág van!!!!
    Én nem is értem hogy lehet ilyen felelötlen egy klub,hogy nem igazol a legfontosabb posztra,amikor távozik a karmester!!!!!
    Én nem mondom Podolski lehet jó vétel meg Van Buyten is,de nélkülük inkább mint egy Ballack nélkül!!!!!
    Na de mind1,kiváncsi leszek mi lesz a Nürberg ellen!!!!!

• France men
    Hát meg én most már Hoennessel sem vagyok ki békülve. két igazolás egész nyáron Röhely! Amikor azt igérte hogy 50 millát költünk és minimum 4 embert hozunk! Erre most meg... ááá ,,,,NO COMM,,,
  • B0B0
    Magathot el kellene zavarni a picsába! Nemzetközi szinten nullák leszünk továbbra is :(
  • France men
    Hát igen, azérrt az bosszant hogy nem mi hagytunk ki sok helyzetet és lehetett volna szorosabb hanem az ellenfél, és kaphattunk volna még töbet is! Renélem ez nem nyomja majd rá a hatását a hétvégi Nürnberg elleni meccsre! GO GO FCB!
  • DJ Bee18
    4-0 Ezt hogy sikerült?
  • Taranov
    Egyetértek. Barátságos meccsen 4-0-ra kapunk ki a Barcától, a BL-ben meg legfeljebb 3-0-ra. És akkor ott még tisztesen helytálltunk.
  • Gabe18
    Ez a 4-0,és a mérkőzésen mutatott játék nyugodtan nevezhető az elmúlt kb 12 év leg megalázóbb Bayern meccsének.Ennyi idő óta figyelem szurkolóként a Bayern-t,de ilyet még nem láttam.

Az első 20 percet nem láttam,akkor még állitólag partiban voltunk,illetve az utolsó 20-ban a félig már alvó Barcelona ellen tudtunk pár helyzetet (helyzetecskét) kialakitani.A közben lévő időben nem 4,hanem 6-7 gólt is kaphattunk volna úgy hogy közben az ellenfél kapujáig se tudtunk elmenni.

Nekem senki ne jöjjön azzal hogy nem volt tét meg ilyenek.Egy Bayern szintű csapat nem engedhet meg magának ilyet.Ha egyszer kiálltak a mérközésre akkor annak az eredményét meg a mutatott produkciót is vállalni kell,nem csak elintézni annyival hogy " nem volt tét".Mert az nem igaz hogy a Barca ennyivel jobb lenne,de ez igy egy katasztrófa volt.Ha tét nélküli,ha gála meccs,ha akármi,ezért felelősségre kéne vonni a csapatot.vagy ha ennyire nem számit,akkor minek kellett ezt a meccset elvállalni?Hát a 4. gólnál már röhögtek rajtunk a Barca kispadján.

Persze tudom mi lesz.Magathék előadják a szokásos szöveget.Minden letudva,hétvégén meg bajnokin esetleg legyűrjük egy kinkeserves meccsen az aktuális ellenfelet.

Hogy holnap rajtunk röhög európa,az nem számit.Legalábbis ezek szerint.
  • Gabe18
    http://www.rojadirecta.com/

Meccset kiválasztod,letöltöd azt a SopCast-ot aztán MK Sporton megy.

De szerintem ha eddig nem,akkor már ne akard nézni...
  • Zolcsi01
    hol nézitek?
  • Gabe18
    Ahoz képest hogy olyan 6 is lehetne még jól állunk.Amúgy kapu közelébe se megyünk,tehát nem arról van szó hogy annyira hajtottunk volna 1-0 után hogy beleszaladtunk.Egyszerüen nullák vagyunk.
  • France men
    4:0 most már kezd sok lenni
  • 5w0rdf15h
    tartalékos csapat...Hummels, Dos Santos...
  • fernando torres
    Gamper kupa.
  • Gabe18
    Barcelona-Bayern rosseb tudja milyen mérkőzés félidő 3-0..

Szégyen-gyalázat,égés,stb...
  • 5w0rdf15h
    érdekes cikk bár nso.hu....kérdés igaz e
  • France men
    Hát ne is. Fergusson ne is erőlködjön, xD Hoeness meg mondta neki a frankót!
    Ma hajrá FCB mármint a mi FCB-nk :D
  • 5w0rdf15h
    Manchester United director David Gill had spoken to Hoeneß over the phone on three or four occasions, the Munich official revealed. "I told him he should feel free to call me every morning at half past eight and we'll talk about the weather in England or drinking tea, but not about Owen Hargreaves," Hoeneß continued, "but apparently he didn't quite get the message."

vagyis Hargreaves marad nálunk nem fogják elengedni :)
  • France men
    Nem láttam a mecset csak a live tickeren néztem de szerintem ez a Bundesligában sem biztos hogy elég lesz.
  • 5w0rdf15h
    1-2 a vége hát nem volt vmi meggyőző ez a BLbe nem lesz elég...
  • Zolcsi01
    Na 0-1 nekünk Makaay góljával, de nagyon gyenge a meccs kb. mint mi.
  • 5w0rdf15h
    hh eddig mindig 17:30kor voltak a meccsek vasárnap, lehet h a közvetítés kezdődik 17:00kor nem?
  • B0B0
    Ja! Amúgy 17:00-kor lesz!!!
  • B0B0
    Remélem nem a Léderer közvetíti
  • France men
    Én is csak 20 percet láttam a metcsböl azt is a neten. Nincs Sk-om.
  • Zolcsi01
    Na azt már muszály megnéznem, idén még nem láttam a csapatot.
  • 5w0rdf15h
    holnap sprotklubon 17:30 Bochum-Bayern München élő megint :)
  • B0B0
    Emlékezzetek csak, anno egy hónapja már azt is megírták, hogy a lófejű hozzánk jön biztosan
  • 5w0rdf15h
    ja hát ez jellemző rájuk ha van vmi átigazolási pletyka ők rögtön felnagyítják és már kész tényként kezelik...
  • France men
    Akkor csak a rohadt hungary lapok ilyesztegetnek :@
    Köszi!
  • 5w0rdf15h
    egy cikk a sun-ból ami kb blikk szintü lap a többi meg h szándékukban áll megszerezni...magyarul semmi nem történt..
  • France men
    Itt is írnak valamit aki tud angolul plz!