14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
lord nihilus #1983 BSZ!! :) -
OPM #1982 htx! -
#1981 HEPPPPIIIIIIII BÖRSZDÉÉÉÉJ!!!!!!!!!! :)) -
lord nihilus #1980 ...szibériába -
#1979 Köcce! :) -
#1978 Magath-nak tényleg el kéne már mennie nem mondom hova -
Gabe18 #1977 Wolfsburg (forduló előtt tök utolsó,még nyeretlen)-Bayern 1-0
Elképzelés 0,iram 0,taktika 0,támadójáték 0,Magath 0.
Igy lett a szerzett pontok száma is 0...
Szégyen.
-
fradista91 #1976 Utólag is grat a Bayernnek, szorítottam Kahnéknak a koleszból is (mégha nem is láttam a meccset :P) -
#1975 Igeeeeeeeeeen! Alig vártam már hogy irhassak, nem birom kifejezni örömöm hihhetetlen volt!! Ez a játszi könnyedség és a legfiatalabb játékosunk Ottl és milyen nyugodt volt első Bl meccsén, Bravo Bravo! Minden elismerés a csapatáért, kitettek magukért mégha nem is a látványra hanem inkább szépen taktikusan játszottunk! Oli ISTEN vagy ha az bemegy más meccs alakult volna ki de kiszedte mekkora volt már... az első golunk elég tesze tosza volt de Makaay nagyszerü labdát adott.. és Pizza meg ha nehezen is de begyötörte grat, Lukasrol meg nincs mit mondanom Magath kezdhet gondolkodni hogy ki helyett kezdesse majd mert ez igy nem állapot hogy amikor beáll a 87 percben golt rug és alig játszik, a kupa meccsen is detto ez volt csak ott a félidöbe jött be!
Továbbá még el kell mondani hogy nagyon örülök hogy végre megtört ez a fránya Német VS Olasz átok végre sikerült őket megcsipni és remélem tesszük ezt majd a visszavágon is!!
Gabber danke a gólokat;) -
#1974 Kahn bácsi hova nem kell ? :) még mindig a világ egyik legjobb kapusra, habár az 'okosok' ezt már cáfolják...tegnap is úgy jött ki a kapuból mint 1 őrült :D sztem Ibra megijedt :D:D:D:D Ottl nagyon jól játszott, a jövőben fontos láncszem lesz Ő! -
lord nihilus #1973 csak így tovább -
OPM #1972 szépvolt fijúk!! htx a gólfelvételekért, gabber -
#1971 Mintaszerű meccs volt, de halkan megjegyzem, hogy kellett hozzá Kahn bácsi is! :) -
#1970 Amen!
-
Gabe18 #1969 Hát ez profi munka volt.Végre úgy játszottunk egyszer az első perctől kezdve mint egy céltudatos profi "nagycsapat".Persze kisebb hibák voltak,de végig érezhetően a kezünkben volt a meccs.
Nem is tudok gyenge teljesitményt mondani.
És hát a nagy világcsapatnak kikiáltott Intert idegenben simán verni...NAGYSZERŰ volt!
Én azt irtam több helyre szombaton hogy senki ne mondja az akkori szenvedés után hogy "majd a nagy meccsen nagyot játszunk mert ez már rég nem igaz".Hát most visszahoztuk...Igy tévedjek mindíg! -
#1968 [center]
Inter-FcB 0-2(Podolski)
GÓL -
#1967 jól szervezett volt a védelem sztem megérdemelten nyertünk :) -
#1966 Lá-LÁ.lááá!!! hajrá Bayern! -
#1965 nm -
#1964 köszi :P -
#1963 [center]
Inter-FcB (Pizzaro)
GÓL -
#1962 Na végre! Eddig mindig dícsérték, csak tudnám miért -
lord nihilus #1961 már a vezetők sincsenek megelégedve a munkájával, ennek hangot is adtak szal jobb lesz ha össze kapja magát... -
#1960 Vannak kivételek!
Örülök hogy nyertünk bár Magath most már kezd aggasztani ezzel a Santa Cruz mániájával de most már nem tom minek kezdeti -
Gabe18 #1959 Az elmúlt két bajnokin mutatott teljesitményünk a tisztes helytálláshoz is kevés lesz az Inter ellen.És senki ne jöjjön a "majd a nagy meccsen nagyot játszunk" kezdetü szövegel,mert ez már jó pár éve nem jön be... -
#1958 Hát nem. Egy viszont jó jel. Van Bommel kezd belejönni! :) -
#1957 FT Bayern Munich [2 - 1] Alemannia Aachen
38' [0 - 1] S. Dum
39' [1 - 1] C. Pizarro
40' F.d.S. Lucio
43' J. Schlaudraff
45' L. Reghecampf
55' [2 - 1] M.v. Bommel
nem vmi meggyőző :( -
a zsírkereskedő #1956 ...:D
és a chelsea? most már nekik kéne nyerni... roma chelsea döntő akkor inkább bár a bayern is legyen elődöntős:D
de ha így folytatják nem lesznek németek megint a legjobb 8ban -
OPM #1955 sry :| -
OPM #1954 "Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki." -
OPM #1953 "Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Michael Ballackot, az FC Chelsea német labdarúgóját, akit vasárnap az FC Liverpool elleni bajnoki rangadón állítottak ki." -
lord nihilus #1952 ja, ezt nem vártam volna tőle -
#1951 Ballack elég durván kiállítatta magát cselszki meccsen :D -
#1950 Egy kicsit hiányos a felsorolás, és talán a "valamilyen kiscsapat" egy kicsit lekezelő, de egyébként úgyis a Bayern nyeri egy Bayern - AS Roma döntőn :) -
#1949 a "Ki nyeri 2006/2007-ben a BL-t?" szavazáson elmosolyodtam :D -
Gabe18 #1948 fcbayernmunchen.hu
Újraindult az oldal,minden Bayern szurkolót várnak! -
#1947 Jha most már meg mi?? Nyugi az Interrel leixelünk a Lisboat meg hazavágjuk! azt tschüss!! -
#1946 Hmm, megfontolandó :) -
Gabe18 #1945 Bielefeld-Bayern 2-1
1-0-ra mi vezettünk,volt két kapufánk,aztán nagyjából ennyi.A szokásos elképzelés-ötlet nélküli játék,ami helyzetünk volt az szöglet-szabadrúgás.A gól is szöglet után,bár legalább Van Bommel rúgta.
Legnagyobb öröm az lehet hogy a Werder otthon kapott ki a Stuttgart-tól... -
#1944 Erre tessék!
Itt Bajnokok ligaja topic és #31 hsz! ;)