14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Mor3llo
    bizony...3 hét Lúció nélkül...:(
  • Taranov
    Az az érdekes, hogy bár a Bréma gyakran elver minket a bajnokságban, a BL-ben nagyon instabilan játszanak. Hiába jó a támadásuk, azért a Bayern jóval kiegyensúlyozottabb csapat szerintem.
  • France men
    Ráadásul 3 hétig nélkülözni kell!!
    Sport1 Szerda 20:30 kupa meccs, a Kaiser ellen, kötelező..........
  • djemba-djemba
    lúcio mostanában elég gyatra....rá se ismerek...

pedig a legsatbilabb volt eddig...

na mind1 a bréma qrva jó csapat
  • France men
    Hát ez nem a Bayern és Lucio napja volt.. nincs mit hozzáfűzni.. :((((((((( Hétközben mindenképp nyerni kell!!!
  • France men
    DE a cselzi is meg mi is szerintem nyerjük a csoportot! Ha nem jön közbe semmi bibi, és akkor nem sorsolhatnak még össze minket elsö körben de ez csak akkor hogyha nyerjük...
  • DJ BP
    hát a Chelsea se könnyebb :)
  • OPM
    "híresek leszünk"
  • B0B0
    Hát a jelenlegi formájukat nézve :/
  • lord nihilus
    akkormár a végső győzelem se okozna gondot :DDD
  • Taranov
    Viszont ha őket kiejtjük, híresek leszünk :D
  • France men
    Behalok ha megnyerjük a csoportot és a Barcát kapjuk
  • OPM
    ezt nem gondoltam volna...

3 győzelemmel indítani a BL-ben, nemsemmmi!!
  • Gabe18
    Nagyszerü volt és hősies!
    Mostmár a többiek öljék egymást a 2-3. helyért,mi már jól vagyunk...
  • B0B0
    Kihúztuk! :)
  • 5w0rdf15h
    Schweinsteigert kiállították :( remélem kihúzzuk
  • B0B0
    Ricardo-nak lassan elkélne egy Schweinsteiger poszter otthonra! :))
  • reaper4
    eddig nagyot üt a Bayern :D csak maradjon is így (mér ne maradna :D)

HAJRÁÁÁÁ BAYERN!!!!!
  • Tojesz
    Megvan a vezetés, Schweinsteiger belőtte 30ról
  • B0B0
    Nah ez behúztuk.
  • 5w0rdf15h
    már 4-2 poldi is betalált ;-)
  • France men
    3:1 nem birtuk ki!!! :(
  • B0B0
    Hurráááááááááá! Pizzaro 3:0!!!!! :)))
  • France men
    Ez mit jelent? Nah mit? HOgy Santat ha meglátom mégegyszer a kezdöbe akkor felfordulok!!!! Iszonyat milyen szépen játszunk nem ivelgetünk, hanem szép lapos passzokkal kenjük ez az igazi igy tovább...
  • B0B0
    Meg is van az eredménye: 15. perc, 2:0 ide! :)
  • France men
    Nah gyerekek Magath mester észhesz tért!!! Pizza, Poldi, Makaay kazdő jeeee!! HAJRÁ!
  • B0B0
    Matthäus örökébe lépni szinte lehetetlen. A világ valaha volt legjobb védője volt. Lúció ezért nem léphet teljesen az örökébe. De emellett azért ő a világ jelenlegi egyik legjobb védője. Ennél többet nem kérhetsz tőle :)
    Van Bommelben én épp Effe utódját látom. Ha közelebb került a csapattársaihoz, ugyanúgy ordibálni és hajtani fogja őket. A PSV-ben is ezért volt ő igazán jó. Egy Barcában be kellett fogni a száját egy Ronaldinho és egy Deco mellett
  • a zsírkereskedő
    na de azért abban megegyezhetünk h se lúcio se van bommel nem teljesen ugyanaz mint anno mattheus effe...
    nem oltom ezzel őket, inkább úgy fogalmazok h nehéz a helyükbe lépni
    amúgy én még mindíg nem értem h engedhették el frings-t az egyik kedvencem volt van bommel meg sztem nagyon jó szezon végére senki nem fog ballackról beszélni már

majd meglátjuk, de addig is magathot seggbe kéne billenteni...meg a játékosokat
  • B0B0
    Hát igen
  • B0B0
    Az meglenne:

---------------KAPU--------------
    Kahn még van (de ha megy Rensing is nagyon jó lesz)
    -------------VÉDELEM-------------
    Lúció
    ------------KÖZÉPPÁLYA-----------
    Van Bommel (mindenki mondja, hogy nem Ballack szintű de azért csak nézzenek utána mit produkált a PSV-ben 2004-2005-ben!!!) és ugye ezen a tengelyen még ott van Schweini is aki még ugyan fiatal, de nagyon Effenbergül
    ------------TÁMADÓSOR------------
    No igen. A csatárposztnál vannak gondok: Podolski még túl fiatal ahhoz, hogy ot vezér legyen, de én bízok benne, hogy pár év és nagyon de nagyon beérik. Makaay-t én már őszintén szólva leírom, kiégett, lehet, hogy máshol még tudna karriert csinálni, de itt már nem.
    Pizzarot én mindig is csíptem és most küéön öröm nekem, hogy jól megy neki és rugdalja a gólokat, de ennek ellenére ő nem az a fajta, aki emblematikus figura lehetne.
    Santa Cruz valljuk be sosem volt egy német bajnokság színvonalán, csak Uli Hoennes miatt van itt.
  • a zsírkereskedő
    jó a santa cruz csak nem a bayernben...
    én sose bírtam
    kellenének megint meghatározó személyiségek minden sorba mint anno effe volt mattheus meg kahn együtt
  • lord nihilus
    jobb lesz ha petíciót írunk...
  • France men
    Hát ö nem senki, de látod ez a pélo Magath nem rakja be inkább MR. SANTÁT erőlteti jaj de utálom már ezt mit esz rajta, nem értem mit bizonyitson még szegény Poldi, már másodszor állt be ugy hogy rá egy percel golt rugott. Santa meg örülök ha minden 5. ik passza pontos
  • banok
    Podolski nektek semmi?
  • lord nihilus
    mélységesen igaz
  • OPM
    Hitzfeldhez mégcsak hasonlítani se szabadna
  • lord nihilus
    nekem sose volt igazán szimpi Magath, nem jártunk vele jobban mint mondjuk Hitzfelddel :S
  • B0B0
    Cikk

Komolyan mondom Magath most már elmehetne a jó büdös p-ba! Még neki jár a pofája??? Mi kurv@ anyjáért nem igazoltatott egy épkézláb csatárt és adatta el Makaay-t a nyáron??? Jó lenne, ha év végén nem hosszabbítana
  • hunsport
    Ilyen lett az első kettő:
    http://asroma.hunsport.hu
    http://juventus.hunsport.hu

Ha esetleg mégis szeretne valaki Bayern oldalt szerkeszteni, akkor jelezze!
    http://fcbayern.hunsport.hu
  • Taranov
    Mehetne az Interbe is, ott úgyis ki akarják rúgni Mancinit, állítólag.