14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#2063 Nem hiszel benne, hogy esetleg a Barca lesz a csoport második?
Mert akkor összekerülhetnénk vele, még így is mi leszünk az esélytelenebbek, de könnyebb dolgunk lesz, mint a Chelseavel vagy a Barcával. -
#2062 'A' csoportal, tehát jó eséllyel chelsea vagy barca. -
#2061 Melyik csoport 2. helyezettjével fogunk játszani, ha elsők leszünk? -
#2060 MOst már csak az elsőség a kérdés de remélem az is meglesz ;) -
OPM #2059 [brutálnagy]Legjobb 16 között a csapat! -
#2058 Aki akarja élőben megtekinteni a Bayern- Sportingot , az rámegy a kovetkező linkre:
http://www.shareup.com/downloading-47142.html
letölti a programot, felrakja, elindítja, 20.45-kor kiválasztja a ESPN2 csatornát, és élvezi a meccset ;)))
-
#2057 Be is kell :) Kár h nem Dos Santos kezd :( -
#2056 Ma este bebiztosíthatjuk a továbbjutást! :) -
#2055 Van Bommel egyre jobban beérik a csapatba. Nagyon jó igazolás volt! -
a zsírkereskedő #2054 néztem az összefoglalót és azért nem volt rossz
bommel jó volt meg makaay is
viszont a bréma az kemény dió -
#2053 Na igen. Csoda, hogy hagyták lőni azt a körülményest :) -
#2052 Szép volt, de Makaay gólja előtt meg Santa vetemedett el egy nagy lövésre ez is felettébb meglepő volt és aztán végül a kipattanóbol születetta gól! -
#2051 Most nézem a tegnapi meccs ismétlését. Hát gyerekek, Van Bommel mekkora gólt lőtt! Kapásból egy beadást 20-ról -
#2050 hna jah, mekkora erővel lőtte meg :D -
#2049 Van Bommelé szebb volt :) -
#2048 De ha megfigyeled, már rég nem a saját posztján játszik.Már-már szinte egyfajta irányító.Az a tegnapi félfordulatos lökete is csodálatos volt, kár h nem akadt be -
#2047 Jó, az nem volt csúnya, de ő régen nem szép gólokat rúgott hanem sokat -
OPM #2046 azért a bréma ellen nem volt csúnya az a mozdulat, hogy bevágta ;) -
#2045 Hát hát. Ez a tegnap esti produkció eléggé halovány volt. Az az igazság, hogy most vált világossá Makaay játéka. Ez újabban nem bír olyan gólt lőni ahol meg kell csinálnia a helyzetet. Most is volt 3 lehetősége, mindet elbaszta, pedig régen ilyen helyzetekből mindig rúgott egy gólt. -
#2044 És valaki beszólt szünetben, hogy mir keres ez az ember a pályán, nah tessék...(sms-ben) -
#2043 Andi Ottl betalált ;) -
#2042 Uh hát tényleg kicsit gánya de hát... Ribery sem szebb meg Tevez azt mégis bűvészek.:D:D -
#2041 láccik h keresztbe szokta lenyelni az ellenfeleket :D -
Ghánai!!
Egyébként igen ez az fcb.de várható kezdőcsapata, de nem szoktak nagyon tévedni..majd meglátjuk :D -
#2039 Igen, a tartalékoktól.Vmilyen afrikai, de most fejből nem tudom. -
#2038 Cristian Sabat az ifiktől hozták fel? Milyen nemzetiségu? -
#2037 Szerintem igen.Ez csak a várható kezdő.Várható kezdők a fcb.de alapján :
Bayern Munich:
Kahn - Sagnol, Van Buyten, Demichelis, Lahm - Van Bommel, Ottl, Schweinsteiger - Podolski, Makaay, Pizarro
Aki mág a meccsre nevezve van:
Rensing, Lell, Karimi, Salihamidzic, Dos Santos, Santa Cruz, Saba
K'lautern:
Fromlowitz - Müller, Bouzid, Beda, Bellinghausen - Demai, Borbely - Hajnal, Lexa - Darham, Karadas
Cristian Saba is nevezve van, állítólag ügyes kis védő. -
#2036 De ugye ezeket az előzetes összeállításokat csak a szakértők tippjei alapján teszik közzé?
Mert gondolom az edzők csak a meccs előtt hozzák nyilvánosságra a felállást. -
#2035 Örülök, szerintem ismét valami 4-3-3 -at próbálunk meg bereszkírozni.Ez helyes is, kupameccseken kell kísérletezgetni. -
Nah hát szerintem semmi meglepő a kezdőben, csak igy is maradjon, és meg ne lássam Santát mondjuk Poldi vagy Makaay helyett mert akkorr ütök...:D:D:D És most meg ne sérüljön Demo vagy Böjti mert akkor gáz lessz hátul :S.
HAJRÁÁ! -
#2033 Majd utána
-
#2032 Végülis nem a Real meccset adják a Sport1-en? -
#2031 Na! Ma este fél kilenckor a sport1-en a csapat! -
#2030 Majdnem jo volt! Csak igy kellett volna: "Meg van rá az esélyük, a Barca jelenleg elég szar :D:D:D"
Hát igen szerintem is....:D -
#2029 Jaaaj tényleg! Kevertem a két csoportot -
#2028 öö egy kicsit másra gondoltam igen. Az Inter nálunk van :DDDD -
#2027 Szerintem a kolléga a Bremen továbbjutására gondolt, de náluk meg nincs Inter. -
#2026 Meg van rá minden esélyük. Az Inter eléggé szar -
#2025 Meg ugyebár az sem hogy elverjék a Barcát mégha öngóllal is de megint az végén kapták a gólt! Ha ebből a csoportból továbbjutnak akkor le a kalappal előttük :) -
#2024 Kevesebb a nemzetközi tapasztalatuk, a otthoni csapatokat nagyon ismerik, de külföldiekkel csak most játszanak először. Bár azt meg kell jegyezni, hogy tavaly nem sokon múlott, hogy a buzi Juvét kiejtség ugye? :) Sajnáltam is őket