Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A klubbot 1900-ban alapították, persze benne van, hogy tényleg Van Bommel volt az elsõ nem hazai csk.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Azt hiszem, õ a második nem német csk-nk volt.
Én az ilyen csk-kat szeretem. Nagyszájú, odamondós, csibész.
Sajnálom, hogy elmegy, de tény és való, sokszor lelassult már mostanában. Hiába no, nem mai legény.
Én az ilyen csk-kat szeretem. Nagyszájú, odamondós, csibész.
Sajnálom, hogy elmegy, de tény és való, sokszor lelassult már mostanában. Hiába no, nem mai legény.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
nem a sportszerûség mintaképe, az biztos 😊
Azért voltak fontos góljai (pl a BL-ben a Madrid ellen idegenben vagy tavaly a Fiorenina ellen), mostmár jöhet helyette egy jobb 😊
Azért voltak fontos góljai (pl a BL-ben a Madrid ellen idegenben vagy tavaly a Fiorenina ellen), mostmár jöhet helyette egy jobb 😊
ups and downs
nem baj mennyen csak szép volt jó volt míg itt volt de mondjuk azt bánom hogy õ volt az egyedül nem német származású csapat kapitányunk, kár volt megszakítani a szín német kapitány vonalat miatta anno...mert hát azért még is csak egy "tetû" alak😊
Bommel elhagyja a csapatot 😞(( 😄
Nem sajnálom.Nemtom a Milannal mit látnak még benne :S
Nem sajnálom.Nemtom a Milannal mit látnak még benne :S
ups and downs
Na ez egy kellemes mérkõzés volt! Remélem ez lendületet ad a csapatnak és a német kupában is nyernek.
www.bundesliga.de www.kicker.de
5 - 1. Szép meccs volt (legálbbis a vége amit láttam belõle).
Olic-csal mi a helyzet, sérült? Tavaly igen jól játszott de idén nem látom.
Olic-csal mi a helyzet, sérült? Tavaly igen jól játszott de idén nem látom.
Jó reggelt!
Elkezdõdött a találkozó, de nem nézem online mert az EuroSport is leadja a mérkõzést!
Hajrá Bayern!
Elkezdõdött a találkozó, de nem nézem online mert az EuroSport is leadja a mérkõzést!
Hajrá Bayern!
Lahm? Schweini kúrta el a Wolfsburg góljánál...
Bajnoki cím már oda szerintem, 2. helyet kell megcélozni.Csak nem értem h miért szórakoznak el ennyi meccset?
Az Inter meg csak nyer mióta Leonardo az edzõ, úgy tûnik h jó formában vannak mostanság.
Az Inter meg csak nyer mióta Leonardo az edzõ, úgy tûnik h jó formában vannak mostanság.
ups and downs
Jó reggelt!
Hát igen tegnap produkáltunk egy X amit csak magunknak köszönhetünk! A jó kapus szemmel véd de azért nem ennyire mint tegnap Kraft. Sajna a Dortmund is nyert így egyre jobban lemaradunk. Jó lenne Bajnokok ligáját érõ helyen végezni! Jövõ hétvégén a Kaiserslautern jön vendégeskedni jó lenne kiköszörülni a csorbát.
Az Inter ellen csak akkor nyerhetünk februárban ha magunkra találunk ahhoz pedig kéne a továbbiakban a jó bajnoki szereplés.
Hát igen tegnap produkáltunk egy X amit csak magunknak köszönhetünk! A jó kapus szemmel véd de azért nem ennyire mint tegnap Kraft. Sajna a Dortmund is nyert így egyre jobban lemaradunk. Jó lenne Bajnokok ligáját érõ helyen végezni! Jövõ hétvégén a Kaiserslautern jön vendégeskedni jó lenne kiköszörülni a csorbát.
Az Inter ellen csak akkor nyerhetünk februárban ha magunkra találunk ahhoz pedig kéne a továbbiakban a jó bajnoki szereplés.
saját magunkat vertük meg igaz 1 pontot "elhoztunk" de lófaszt nem ér...
Lahm hihetetlen mit mûvelt ma kihagy egy tizit, összehoz egy gólt...
Lahm hihetetlen mit mûvelt ma kihagy egy tizit, összehoz egy gólt...
Valószínüleg 1-2év alatt "elhasználják".
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Shaqiri-Coentrao
õket megnézném a bundesligában,mindketten nagy ászok lehetnek
õket megnézném a bundesligában,mindketten nagy ászok lehetnek
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
sokat a bajnokságban már nem bukunk.Azért abban bízhatunk h van Gaalnak van érzéke ezekhez.
ups and downs
Amúgy én egyetértek van Gaal-lal.Dobjuk be a mélyvízbe.A nagy kapusok így születnek...Ha mégse válna be akkor meg nyáron Neuer ezerrel.
Kraft lesz a Nummer 1:
http://fcbayernmunchen.hu/index.php/tartalom/hivatalos-hirek2/item/5988-van-gaal-d%C3%B6nt%C3%B6tt-kraft-az-els%C5%91-sz%C3%A1m%C3%BA-kapus
http://fcbayernmunchen.hu/index.php/tartalom/hivatalos-hirek2/item/5988-van-gaal-d%C3%B6nt%C3%B6tt-kraft-az-els%C5%91-sz%C3%A1m%C3%BA-kapus