14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9122 respect :) :) -
#9121 -
#9120 na jó, késő van már, számolás se megy...csak 8 éve volt....akkor viszont fiatal vagyok még :) -
#9119 tyűű, most jut eszembe, pont 10 éve voltam bayern meccsen...ejh de rég vót az is -
#9118 ilyenkor a bajnokságban a 7. helyezett indul európa ligában?
két bl-es (valószínű) lesz a döntőben...a kupa általi indulást vkinek oda kell azért adni...vagy ha 3. lesz a gladbach, vagy 4., akkor a fürth megy? -
#9117 :DD Az tuti. -
#9116 mivel Drezdával igencsak szimpatizálok (még meccsükön is vótam) reménykedtem, hogy kicsit megtépik őket...
végülis...a harmadik félidőt hozták :P -
#9115 ccc, most h így leírtad, tényleg elég röhejes. -
#9114 jó mi döntő lesz:D:D:D
rommá kell őket gyalulni majd:D:D:
bvb útja a döntőig
sandhausen i.(3.liga)
dynamo d. o.(bundes 2.)
fortuna d- i.(bundes 2.)
holsten kiel i.(regonal liga:D)
fürth i.(bundes 2.)
nagy könnyű útjuk volt semmi első osztályú csapat:D:D:most már nem kerülik el, a döntőbe megkapják a verést:) -
#9113 JÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! navégre!!!legyőztük a gladbachot!!
de jó kis döntő lesz :DD -
#9112 meg van a döntőőőőőőőőőőőőő
ez az!!!!!!!!!!!!!!! -
#9111 Basler top 10 Bayern játékosai!
„1. Oliver Kahn: Olli egyszerűen egy világklasszis kapus volt. Úgy uralta a büntetőterületet, mint senki más. És a Bayernnel tényleg mindent megnyert, ő a rekordbajnok és a rekord-kupagyőztes.
2. Gerd Müller: Gerd egyedülálló volt a világon. Ilyen stílusú csatár soha többet nem lesz. A 365 Bundesliga gólja és még inkább a 68 válogatott gólja mindent elárul erről a kivételes játékosról.
3. Franz Beckenbauer: Franz filigrán habitusú technikás játékos volt. Mindig a legjobb védőket gyűjtötte maga köré, így hátulról csodálatos futballt tudott bemutatni.
4. Lothar Matthäus: Lothar nem hiába Németország rekordválogatottja. Egy igazi mintaprofi volt. Végig abszolút példakép volt az ötvenévnyinek tűnő karrierje során.
5. Stefan Effenberg: ’Effe’ volt a csapat feje. Egy igazi vezető. És ő valóban mindent megtett a sikerért. Nem hiába nyertek 2001-ben BL-t a Bajorok.
6. Franck Ribery: Ha nem sérült, Franck egy abszolút kivételes futballista. Minden megvan benne, amivel egészen naggyá válhat. Sajnos sokszor sérül meg.
7. Klaus Augenthaler: Klaus kiemelkedő söprögető volt, egy nagyszerű libero. A védelemben ő volt a hullámot megtörő kőszikla. És ezenkívül hihetetlen erős lövései voltak.
8. Paul Breitner: Paul a középpálya küzdőmasinája volt. Egyszerűen mindent eltakarított, ami a kapu felé ment. És Németország legsikeresebbjei közé tartozik, a Bayernnel és a válogatottal nyert trófeái mellett kétszeres spanyol bajnok is.
9. Karl-Heinz Rummenigge: Kalle egy kivételes csatár volt. Cseleivel és a rendkívüli gyorsaságával védők sorát kergette őrületbe.
10. Uli Hoeness: Az elnök egy nyílsebes támadó volt, akit senki sem tudott megtartani. És remek termete volt – ilyesmi ma már nincs."
fcbayernmünchen.hu -
#9110 Na ma eljött a leszámolás napja:D:D
Vissza kell vágnunk a két bajnokságbeli vereségért ennek a gladbahcnak!!!!
(de bírnám ha megint rúgnánk hatot-hetet:D:D:D) -
#9109 ja, az off volt :DD -
#9108 -
#9107 dortmund - bl: 4 pont - ennyi...
Németország szégyene -
#9106 mondjuk a nap lúzere a fürth edzője volt:D:D:D
118. percben kapust cserél mondván a csere kapus jobban védi a tiziket:D:D:D -
#9105 remélem Dortmundban majd elfogynak ellenünk :)). talán ezzel a játékkal mostmár pontokat is fognak hullajtani és akkor törhetünk felfelé a tabella élére :d -
#9104 hát ez hihetetlen volt...ilyen gólt ilyen későn...Mostmá akkor legyen álomdöntő :D -
#9103 ááá szánalma már mekkora szerencséje van ezeknek
fogyjanak már el:D:D:D
ja a másik
a dortmund vasárnap meccsel
mi pedig ugye holnap a gladbach ellen utána meg szombaton!!! a hannover ellen...S:S:
ez is mi:S:S:S -
#9102 bazd meg ezt nem hiszem el volt hátra 15 másodperc a tizenegyesekig erre bemákol 1 kurva gólt a dortmund:S:SS:S: -
#9101 bazmeg ekkora mákot ami a dortmundnak van...pedig már készültem a 11-esekre :(( -
#9100 :D
jobb lenne azért egy fürth a döntőbe:D
bvb már 13 tétmeccse nem kapott ki
épp itt az ideje:) -
#9099 most mié?jó lesz őket megverni a döntőben :D
/nagyarc :D -
#9098 remélem ma kikap a dortmund a fürthtől -
#9097 -
#9096 20 gól három mérkőzésen. A hazaúton bizonyosan nagyszerű volt a hangulat…
Arjen Robben: „Egyértelműen! Az előző hét hatalmas volt, végre ismét igazán örömet okoz a dolog. És mindezt egy nehéz időszakot követően. Most lehet egy kicsit ünnepelni és mókázni. De tovább kell csinálnunk, ezt mindenki tudja.”
7-1, 7-0, 6-0. Mehetne egyáltalán ennél jobban?
Arjen Robben: „Mindig lehet fejlődni. Vannak apró dolgok, amin dolgoznunk kell. Berlinben például két, három helyzetet is engedtünk az ellenfélnek.”
Mi okozta a változást a Hoffenheim ellen?
Arjen Robben: „Véleményem szerint már a Schalke ellen is igazán jól játszottunk. Sajnos nem tudtuk ezt továbbvinni, és kikaptunk Leverkusenben – habár tulajdonképpen ott is jól játszottunk. Utána krízisről beszéltek. Mi nem hagytuk magunkat felidegesíteni, egyszerűen haladtunk tovább. Éreztük az edzéseken az idegenbeli trendet, sokat beszélgetünk erről egymás között. Ez is nagyon fontos volt. És utána jött a Hoffenheim.”
Még időben jött el ez a formarobbanás?
Arjen Robben: „Remélem! Tiszta sor, a Bundesligában már nem a saját kezünkben van a dolog. De én hiszek a bajnoki címben. Ha így játszunk tovább, benne van még. Dortmundban mindenképpen nyernünk kell.”
A negyedik gól előtt átadta a labdát Mario Gomeznek, hogy ő végezze el a büntetőt. Christian Nerlinger ezt a csapatbéli összetartás jelképének nevezte.
Arjen Robben: „Hivatalosan én vagyok az elsőszámú büntetőlövő, Mario a másodikszámú. A csapatban mindannyian azt akarjuk, hogy Mario másodszor is gólkirály legyen a Bundesligában. És ha tudok, szívesen segítek ebben. Megérdemelte, hiszen nagyon fontos ő nekünk. Mario futószalagon szállítja a gólokat, meg kell tartania ritmusát. Ezért hagytam neki a labdát.”
Nem csupán Mario lövögeti a gólokat, hanem te is. Hét gólig jutottál egy hét alatt. Volt már ilyen a karriered során?
Arjen Robben: „Nem, ilyen hetem még sosem volt. Végre ismét valóban boldog vagyok.”
Végre ismét fájdalmaktól mentes vagy?
Arjen Robben: „Ha viccesen is hangzik: még nem tartok ott, ahol akarok. Lehet még javulni, mindenekelőtt fizikálisan. Néha még érzek egy kicsi fájdalmat a szeméremcsontomnál, még hiányzik egy kis erő. Így érzem. Az első itteni szezonomban, és tavaly is még ennél is jobban éreztem magam. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok.”
Thomas Müllerrel és Franck Ribery-vel sokat váltogatjátok egymást. Ez is a siker egyik kulcsa lehet?
Arjen Robben: „Igen, kiszámíthatatlanná tesz bennünket. Gyorsak és ügyesek vagyunk a labdával egyébként is. Ezzel azonban még inkább meg tudjuk lepni az ellenfeleket. Néhány hete magunk között megbeszéltük a dolgot. Thomas egy olyan játékos, aki szívesen és sokat fut. Így szuperül tudunk váltani, igazán jól megy a dolog.”
Három meccs, 20 gól, de most jönnek az angol hetek. Fennáll a hanyagság veszélye?
Arjen Robben: „Egészen pontosan tudjuk, hogy tovább kell csinálnunk, s nem szabad 1-2 %-nyit sem kiengednünk. Különben ismét nehézségeink adódnak. Most jönnek majd a nem könnyű, ám igazán szép mérkőzések a Bundesligában, a német kupában és a BL-ben.
Szerdán a Gladbach jön a kupában…
Arjen Robben: „A Gladbach egy nagyon jó kontracsapat. Nem szabad hibázni ellenük. Nem szabad ismét gólokat ajándékoznunk nekik, mint az 1-3-nál. Támadásban nagyon jók. Nemcsak Reus, hanem Hanke, de Camargo vagy Arango is igazán jó. Biztosan nem lesz 6-0 vagy 7-0. Azonban ismét hidegvérűen ki kell használnunk a helyzeteinket, s nem szabad helyzethez engednünk őket.”
Utána jön a Hannover, majd a Marseille. Mekkora az esélyetek az elődöntő elérésére?
Arjen Robben: „Mindenki az elődöntőről beszél, de óvok a Marseille-től is. Igazán jó ellenfelek, akik megnehezíthetik a dolgunkat. Fizikálisan nagyon erősek, és igazán jó edzőjük van. Idegenben le kell fektetnünk a továbbjutás alapját.”
Akkor már remélhetőleg ismét Bastian Schweinsteigerrel. Mennyire fontos, hogy hamarosan ismét topformában lesz?
Arjen Robben: „Nem volt könnyű időszak ez számára, sajnálom őt. Tudom, hogy sérültként hogyan érzi magát. Bastian egy igazán fontos játékos számunkra – nem csupán a pályán, hanem mint másodikszámú kapitány is. Nagyon remélem, hogy hamarosan ismét teljesen jól lesz.”
forrás : fcbayernmünchen.hu -
#9095 BL-ben sztem tök jó ellenfelet kaptunk, egyértelmű továbbjutást várok. Aztán a Real ellen már nagyon nagy meccsek lesznek.
A bajnokit sajna nem tudtam nézni, de néztem nagyot az eredményen. -
#9094 megnéztem
chelsea-west brom 6-0, wigan-chelsea 0-6, chelsea-stoke 2-0 szóval ez csak 3 meccsen 14 gól...... -
IXEMGabeo #9093 ha így halad a Bayern akkor fogadni fogok rájuk:D
Marseille-t simán legyűrik sztem -
IXEMGabeo #9092 talán az a Chelsea, amely, ha jól emlékszem a 2010-2011-es szezont 4 győzelemmel és 26-1? -es gólkülönbséggel kezdte -
#9091 Atya ég:D:DD:
Ez megint mi volt???:D:D:D
Picsába , hogy nem voltam itthon és nem láttam:D:D:D
3 meccs alatt 20 gól......van-e még csapat aki ilyet produkált????
Azért ahogy olvasom Ribery 3 gp Robben 3 gól nem semmi:D:D
Reméljük Müller is bele lendül most már!!!
Szerdán a gladbachot fix, hogy megverjük!!!!!!!!! -
#9090 Heynckes valami nagyot álmodhatott pár napja,mert 3 tétmeccsen 20 GÓLT LŐNI azért nagyon csúnya dolog basszameg!!! mégse olyan biztos a Dortmund bajnoki címe! -
#9089 Félelmetes, hogy lemostátok a pályáról a Hertha-t a saját stadionjában. Mekkora meccsek lesznek itt a BL-ben, ha nem sérül le senki a támadószekcióból. -
#9088 Lehetetlen csupán surranópályán bejutni a döntőbe, mivel sok jó képességű csapat van, törvényszerű, hogy előbb-utóbb valami szarba belelép az ember :)
Nameg...aki BL-t akar nyerni, az verjen meg mindenkit -
IXEMGabeo #9087 ha a Marseille-n túl lesztek akkor a Real Madrid (feltehetőleg) igen kemény lesz az elődöntőben -
Gabe18 #9086 Végül is azt kell mondanom tökéletes sorsolást kaptunk. A nehéz csoport utáni jutalom volt a Basel, a Marseille személyében kaptunk egy európai élmezőny és középmezőny között elhelyezkedő csapatot, és ha rajtuk is túljutunk, akkor jön az első igazi "nagy falat" az Apoel képében. Ja nem... a Real lesz az... . És ha esetleg az is megvan akkor jönne a Döntő valószínű a Milan/Barcelona győztesével.
Szerintem nem panaszkodhatunk. Hogy aztán ebből mit tudunk megoldani, meddig jutunk, az más kérdés. -
#9085 De még talán mindig jobb, mint a másik 4-es darálóba belekerülni :)
Várható volt, hogy az elődöntőben (legalább ott) már valami villani is fog ellenfélnek. :) -
#9084 Marseille::D:D
Szerintem ez sima lesz, nem tudom elképzelni, hogy ettől a marsejtől kikapnánk:D
De az elődöntőbe meg a real....na az hatalmas meccs lesz -
#9083 Valahogy nekem is hasonló gondolataim vannak, mint amiket olvasok, Gomezről.
Semmit nem csinál egész meccsen, kicsit falábú(nak tűnik), csak úgy "van"...de mindig talál pár gólt...
Párszor amikor próbál "cselezni" vagy gondolkozni a labdával már fogom a fejem, de néha egész jól összejönnek a dolgai...franc tudja, hogy véletlen-e, vagy csak annyira beleivódott az emberekbe, hogy elég "érdekes" a játéka, hogy azt veszik alapnak és mindent, ami összejön azt véletlennek.
Amíg szállítja a gólokat, addig nincs baj :)
De valami alternatíva kéne, vagy akár egy esetleges 2csatáros játék vész esetére, nem nagyon látom, ha gáz van, akkor menne ez a húzás is, legtöbbször bedobja Olicot vagy Petersent is, többnyire eredmény nélkül.
Robben és Ribery nélkül igen, elég vékony a csapat sajnos, ezt lehetett látni kedden is az utolsó 7-8 percben, Timoscsuk és Pranjic hiába próbálkoztak, halva született ötlet volt minden...reméljük ez a Shaquira gyerek jó lesz vmire...de kéne még valaki a biztonság kedvéért.