Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ja.Van Gaal össze-vissza játszat mindenkit.Schweini irányító kp, Pranjic szûrõközéppályás,Gustavo szélsõvédõ...ja és Ottl mit csinál itt?
Bommel azért ment el, mert Gustavo a helyére igazolt, erre Gustavo szélsõvédõ és Ottl állandó kezdõ a középpályán?!no comment.És még a küzdeni akarás is hiányzott a csapatból, ami egy Bayernbõl nem szabad hiányoznia.BL így is meglesz!😄
antijuve
Amit idén csinál a a csapat az egyszerûen nevetséges.Tudtam h 1 gól nem lesz elég, de h kettõrõl is elbasszák, az már hihetetlen.3-2 után meg már kapartak az 1 pontért, addig meg semmit nem csináltak.Nem is érdemeljük meg a bajnoki címet - és erre végképp el is ment az esély

ups and downs

kemény, de jó meccs volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
0-2-rõl kikapni egy gyenge kölntõl ...hát gratula a csapatnak<#levele>

banok
0-2-rõl 3-2...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
15.30 Köln-Bayern München
tv: Eurosport2
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

Murder3
én még nem hallotam róla, de ha idejön oszt jól csinálja a dolgokat az sose zavart😄
csak ne olyan vételek legyenek mint a gomez uis volt h kellett neki 2 év mire ér is vmit.😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
szerintem Gervinho nem lett volna 1 rossz vétel

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Effe88
vagy ha egy Giovanne Elber akkor még jobb<#nevetes1><#idiota>

Murder3
ha egy sinichi kagawa akkor ok😄

antijuve
én elhiszem, sõt tudom 😊.

ups and downs

Effe88
hát pedig hidd el van benne egy kis üzlet is amellett hogy nyílván hasznára válna a csapatnak ha már Van Gaal figyelgeti..😊

antijuve
ha gonosz lennék most azt mondanám h akkor vegyen a csapat minden földrészrõl egy játékost 😄.

ups and downs

Effe88
sok pénz+lehet hogy jó játékos is lenne...
nyitás az ázsiai régió felé (mez eladások,stb...)

king82
<#falbav>

www.bundesliga.de www.kicker.de

Murder3
Õ egy Sinichi Kagawa?😄

king82
Takashi Usami ti mit tudtok róla? Mi haszna származna belõle a Münchennek?

king82
Hát nem tudom mi lesz a vége de ha Klose elkerül a Bordeaux-ba azzal szerintem mi jól járunk hisz nyáron úgy is lejárna a szerzõdése.

antijuve
a Lille sztárja...

ups and downs

Murder3
az ki?😄

antijuve
Áhh, sztem nem kell félni, kicsit pattog Robben, de pl Kahn is volt h odaszólt, odanyúlt embereknek 😊

ups and downs

antijuve
Gervinnyóó????Most ezt komolyan gondolják?

ups and downs

Mor3llo
Müller nehezményezett a meccs végén egy esetet, amit Robben elönzõzött, ahelyett, hogy passzolt volna.
Teli van Robben energiával és akarattal felépülése óta, Tymo-nak is odaszólt az edzõtáborban most télen, hogy tegye már ugyan oda magát, ez itt a Bayern München, lazsálni nem itt kell...
Azért mondjuk nem lenne rossz, ha nem omlana össze a jó csapatösszhang😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
Ali Karimi visszatért a bundesligába a Schalke leigazolta😄
(egyébként nem sok meccset játszott nállunk de én kedveltem anno)

Effe88
egy kis affér..😊
a legjobb családban is elõfordul néha

Voyager5
Ez mi volt?
Effe88
álítólag Gervinyó érkezhet még ma hozzánk...

Robben-terror...beszarás
Bercy
az szép...
limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

antijuve
Schalke az elõdöntõben

ups and downs

Bommel mindenhol Bommel marad 😄
antijuve
már a kupameccsen is játszott 20 percet, bemelegítésképp

ups and downs

antijuve
😄DDDD

ups and downs

visszatért Robben? az fasza

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
gyõzelem<#pias><#papakacsint>
(amúgy van bommel bemutatkozott a milánba elsõ olasz bajnokiján már ki is álítatta magát<#nevetes1><#nevetes1>)

king82
Jó reggelt!

Na látva a mérkõzést hála az égnek megint fociztunk és megérdemelt 3 ponttal utazhatunk haza. Talán az egy kicsit elkeserítõ hogy Klosenak ez volt az elsõ bajnoki gólja. Ezt ne értsétek félre de tõle én valahogy mindig azt várom ha pályára kerül gólt is szerez. 3. helyen vagyunk ez már BL selejtezõt ér, de már nem sok kell a másodikhoz se.
Dortmund most se hibázót, jó lenne ha nem tõlünk szenvedné el az elsõ vereséget, hogy még közelebb kerüljünk egymáshoz.

antijuve
Klose 1-3
SZép fordíás

ups and downs

antijuve
Mertesacker duplázott.Csak most a saját kapujába talált be 😄

ups and downs

antijuve
Robben egyenlített

ups and downs

Murder3
na az nagyon jó....:s

antijuve
Vezet is a Werder

ups and downs

banok
15.30 Werder Bremen-Bayern München streamek
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

king82
Jó reggelt!

Kellemes kis mérkõzés volt. De a legjobb hogy Robbennek is elsült a lába! Most már lehet készülni a Werder elleni találkozóra. Remélem begyûjtjük a pontokat.

antijuve
Félgõzzel is sima gyõzelem.Müller megint nagyon jó volt.

ups and downs

Bercy
0 - 4 lett a vége.
Bercy
Eddig 1 - 0 ide Gomez góljával (bár volt egy nem megadott tizenegyese az aachennek, gustavo rugta fel a csatárt).
Murder3
majdnem elfelejtettem, de szerencsére láttam ezért eszembe jutott h ma játszik a bayern😄

king82

Ma este SPORT1 20:30 Aachen - Bayern !!!!

B0B0
Egyetértek. Én is csípem Van Bommelt, de ha ellenünk játszik, lehet, hogy megváltozik a véleményem 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!