14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#9162 jó az x-is
lényeg ne legyen sérülés és ne legyenek felesleges lapok se...
szépen hozzuk le -
#9161 -
#9160 Ma egy biztos győzelem kell :) -
#9159 örüljünk neki :). én személy szerint nem hittem h lesznek még ilyen "gondjaink". -
#9158 Igen, már csak 1szer kell botlania a dortmundnak. És persze nekünk nem szabad.
Kemény lesz egyszerre a BL-re és a bajnokságra figyelni, de hát ilyen egy nagy csapat sorsa.
mia san mia -
#9157 Ezaz!!!Nehéz idegenbeli meccsen 3 pont. Már csak ugyanennyi a hátrányunk -
Gabe18 #9156 Hát a játékvezetők nagy erőket bevetettek de nem sikerült a győzelmet megakadályozni. Ilyen méteres nem lest beinteni mint Gomez gólja előtt, kabaré. Ráadásul Müller megmozdulása parádés volt, de így hiába.
A 2. félidőben már azért látszott hogy jobban pörgünk, na meg jöttek a cserék, aminek végül meg is lett az eredménye.
Azért Neuer kapufás védésénél megállt bennem az ütő... -
#9155 Szerinted akkor Nürnberg? :) -
#9154 így hogy a Dortmund beikszelt,ez nagy esély a bajoroknak,szerintem sima 3 pont lesz -
#9153 Mai Nürnberg- Bayern mérközés esélyes nekik? Úgy olvastam, hogy 2005 óta nem tudnak nyerni náluk vendégként. -
#9152 na itt az idő 3 pontra visszajönn :D
BVB-Vfb 4-4 :D -
#9151 legyen inkább döntő:P -
#9150 Döntő na, szóval elődöntő :DD -
#9149 Pfú, iszonyat pontatlanul, kb 50%-on pörögve, de megvan. Ezzel nagy valószínűséggel megvan a döntő...
Ez a Marseille rémgyenge -
#9148 ez szép volt
jöhet a Real(remélem nem kiabálom el de hát otthon csak nem kapunk ki a marseilltől háháháhá:D:D:D) -
#9147 na, ez az elődöntőt jelenti.
nagyon f*s volt ez a Marseille. -
#9146 0:2 Robben!!!!!!!!!!! -
#9145 Boateng mit szerencsétlenkedet:S:S:S
de Neuer javította nagyot védett.... -
#9144 ezek szerint.akik képesek készíteni egy "Szar Ribery" óriástranszparenst... -
#9143 tök mindegy
bármelyik német csapat játszanak fütyülnék
nem szereti egymást a két ország... -
#9142 45 percen keresztül? Ennyire nem utálhatják :DD
Grat Gomeznek! -
#9141 Riberyt fütyülik csak sztem -
#9140 Lőjön még 2-t, hogy Messikét megelőzze. :D -
#9139 megvan a lőtt gól, jee.
1. Lahm kicsit kezezett
2. Kapus akkorát lepkézett h ihajj
de Gomez meglőtte a gólját :D -
#9138 egy ekkora részt?minek? nem vmi felújítás esetleg? -
#9137 micsoda kontra:D:D:D
Robben gólpassz ,Gomez góllllll 0:1
kapus benézte:D:D:D -
#9136 minden esetre eddig kemény a meccs...jól felszívták magukat a franciák
-
#9135 nem üres az
azt a részt mindig lezárják biztonsági okokból...
-
#9134 Miert ures a fel stadion es miert fujjognak megalas nelkul ezek az ostoba budos bunko franciak? Szornyu igy nezni a meccset -
#9133 Robben-Ribery-Gomez trió működjön és nem lesz gond :D -
#9132 MARSEILLE: Elinton Andrade – Azpilicueta, Fanni, Nkoulou, Morel – A. Diarra, Mbia – Amalfitano, Valbuena, A. Ayew – Rémy. Vezetőedző: Didier Deschamps
BAYERN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Badstuber, Alaba – Luiz Gustavo, Kroos – Robben, Th. Müller, Ribery – Gomez. Vezetőedző: Jupp Heynckes
Elinton Andrade a Marseille 3.számú kapusa....na most vagy élete formáját hozz és kivédi a szemünket vagy bakizik sokat:):):)remélem utóbbi:D:D:D -
#9131 :DD szval a jövő embere :D
vajon Bastinak van keze benne? :D -
#9130 Leigazoltuk Schweinsteiger bátyját:D:D
Tobias Schweinsteiger 30 éves és a jahn regensburgból hoztuk el,a Bayern II-höz került:D:D:D
Csatár egyébként:D -
#9129 megnézek majd akkor egy összefoglalót.
Manu jó h van nekünk, szerdán is rajta állt a továbbjutásunk (nagyrészt) -
Gabe18 #9128 Gomeztől szokatlan, igazi csatármegmozdulás volt!
De Neuer védése űberelte, mikor a beadást kivágni szándékozó Boateng gyakorlatilag végrehajtott egy fullos kapura lövést, és azt kivédte. -
#9127 Sajnos nem volt alkalmam nézni a meccset, nem lehetett egy diadalmenet, de a lényegh most a BVB-n a sor.
Gomez góljára kiváncsi vagyok :) -
Gabe18 #9126 Az utolsó 10 perc az méltatlan volt, de amúgy egy jó kis szoros meccs volt, szép gólokkal.
Na így kell egy 30 milliós csatárnak beszállni ahogy Gomez most csinálta. Egyből kapufa (buzi Dortmundnak ez is bement volna mandinerből...) , egy szép gól utána. Igy kéne sokszor...
De a meccset Neuer hozta ma is, mert Boateng úgy kiegyenlített volna mint a szél, ha rajta múlik. Elképesztő reflex védés volt. -
#9125 na megvan
kemény volt
nem játszottunk valami fényesen de győztünk, meg gondolom már fejben a srácok a marseille elleni meccsen vannak...
Gomez meg nagy gólt szerzett végre nem 2 méterről verte be az üres kapuba:) -
#9124 nem adja magát olcsón a Hannover -
#9123 Kroos micsoda gól:) Robben sarokkal gólpassz:D
1-0