545
Railroad Tycoon III
-
#445 -
#444 200ft-ot sajnálsz? akkor ezt neked: -
asa #443 Fizetős lo....joska. Ennyi erővel meg is vehetném... -
antijedi #442 -
#441 -
antijedi #440 reklámman ;PPPPPPP -
#439 pl innen -
asa #438 Sziasztok! Honnan lehetne leszedni ezt a nagyon szimpatikus játékot? Tud valaki ssegíteni? (Esetleg ftp?)
Köszi' -
#437 ok, thx :) -
#436 Carlos! Nagyon eltüntél,még véleményt sem alkottál. :o( -
#435 nem baj, kezd csak el,szerintem könnyen belelehet jönni.Olvasgass majd vissza sok hasznos dolog van leirva. -
#434 nem játszottam az előző részekkel sem... -
#433 Lehet egyből egyszerű lesz neked,lehet nem :o) Érdemes kiproszálni, főleg ha elöző részeket is probáltad. -
#432 na, asszem honlap, vagy valamelyik nap én is elkezdek játszani a game-val. azt olvastam, hogy elég egyszerű a kezelőfelület, igaz ez? -
#431 jah és már 1973 van. -
#430 sikerült felvásárolnom 190 milláért a másik ellenfelem is :o) Viszont most csalodott vagyok ,mert ebben a scenárioban /begyorsitottam az időt/ egyszerüen nincs autógyártás. Az 1900-as évek elejétől semmi fejlődés.Most azért megyek gyorsitva,hogy vajon lesz-e autógyártás vagy sem,mert ha nem kezdek ujat. :o( -
#429 áhhh, te is vagy? :o) -
antijedi #428 jah :P -
#427 Na, mi van csak én vagyok talpon e vidéken? -
#426 Carlos! Nem tudom tudod-e de ha ráklikkelsz a Földgömbös ikonra /Overview mode/ és ott a pénzesre klikkelsz /Profitable/ és egérrel ráközelitesz a térképre akkor kijelzi hogy nyereséges /zöld/ vagy veszteséges /piros/ a gyár vagy bármi ami a térképen van.Még a vonatod is piros lesz ha veszteséges. Ez a mod azért jó,mert igy ha sok minden van tulajdonodban, nem kell egyesévelvégignézni,hogy nyereséges-e,vagy elkell gyorsan adni. -
#425 Ohhh yesssssss! sikerült felvásárolnom 200 valahány milláért a kisebbik riválisomat :O))))))))) -
#424 Sift+N huhh -
#423 Help! Valamit megnyomtam és az összes város neve eltünt a térképről,most nem tudom vissza állitani! Help! -
#422 Mikor jelent meg az első autó? mert már 1942-ben járok és sehol semmi.A tirefactoryt már rég beadta,de nincs hozzá semmi alapanyag.hmm. -
#421 a hidnál nem vettem észre változást ,de asszem a tunnelsnál ha commonra tettem,akkor egy nagy hegyen keresztül frankó kis alagutat csináltam igaz majdnem 9 millába került :o) ha másra állitottam akkor végigmászkált a sin a hegyen. :o) -
antijedi #420 nm, azé remélem tényleg igy van :DDD -
#419 Mi van Carlos? Nagyon eltüntél! -
#418 köszike :o) -
antijedi #417 magyarul ha atviszed egy dimbes dombos területen ako ha ritka ako uyge csak nagyon nagy szintkulonbseg eseteh ha meg gyakori szinte minden bucka utan... -
#416 köszi,de ezek miben valosulnak meg? -
antijedi #415 rare = ritka
common = megszokott (gyk inkább gyakori itt) -
#414 - Az a gondom,hogy pár éve nem tudok sem saját,sem a másik két cégtől részvényt venni.Külön saját céget me, akarok csinálni,mert ezt amit épitettem akarom élvezni.A kisebb ellenfelet akarnám bekebelezni ,de a 200 millás ajánlatomat is elutasitották. Hogy tudom a céget felvásárolni teljesen aminek a dirije vagyok?
- Szeretnék olyat csinálni,hogy a 2 sávos sin mellet vezetni egy másik kétsávos sint,de nem jön össze. Amikor sint akar letenni az ember akkor jobb oldalt lehet állitani a Tunnels /vasutvonal?/, Bridges /hid?/ Overpasses, Electric Track -on. Leirná valaki mik ezek és a beállitásai is mit jelentenek: average -átlagos okés ,de pl. rare, common stb.?
köszike
-
#413 Nagyon szivesen,remélem hasznodra lesz. Ha azon akarsz játszani,akkor segitek elindulni. -
antijedi #412 jah aszem az :P -
#411 Ugy nézem leszakadtál, minden lent van? Mert akkor bontok. -
#410 Ez lemaradta a végéről: -
#409 Ha lejött leszakadok!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#408 IGAZ!!!
Aztán megyek játszani, ha lejöttek! -
#407 Akkor mennyünk játszani!!! -