Railroad Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scynetyc
Ohhh yesssssss! sikerült felvásárolnom 200 valahány milláért a kisebbik riválisomat 😮)))))))))
scynetyc
Sift+N huhh
scynetyc
Help! Valamit megnyomtam és az összes város neve eltünt a térképrõl,most nem tudom vissza állitani! Help!
scynetyc
Mikor jelent meg az elsõ autó? mert már 1942-ben járok és sehol semmi.A tirefactoryt már rég beadta,de nincs hozzá semmi alapanyag.hmm.
scynetyc
a hidnál nem vettem észre változást ,de asszem a tunnelsnál ha commonra tettem,akkor egy nagy hegyen keresztül frankó kis alagutat csináltam igaz majdnem 9 millába került :o) ha másra állitottam akkor végigmászkált a sin a hegyen. :o)
nm, azé remélem tényleg igy van 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

scynetyc
Mi van Carlos? Nagyon eltüntél!
scynetyc
köszike :o)
magyarul ha atviszed egy dimbes dombos területen ako ha ritka ako uyge csak nagyon nagy szintkulonbseg eseteh ha meg gyakori szinte minden bucka utan...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

scynetyc
köszi,de ezek miben valosulnak meg?
rare = ritka
common = megszokott (gyk inkább gyakori itt)

scynetyc
- Az a gondom,hogy pár éve nem tudok sem saját,sem a másik két cégtõl részvényt venni.Külön saját céget me, akarok csinálni,mert ezt amit épitettem akarom élvezni.A kisebb ellenfelet akarnám bekebelezni ,de a 200 millás ajánlatomat is elutasitották. Hogy tudom a céget felvásárolni teljesen aminek a dirije vagyok?

- Szeretnék olyat csinálni,hogy a 2 sávos sin mellet vezetni egy másik kétsávos sint,de nem jön össze. Amikor sint akar letenni az ember akkor jobb oldalt lehet állitani a Tunnels /vasutvonal?/, Bridges /hid?/ Overpasses, Electric Track -on. Leirná valaki mik ezek és a beállitásai is mit jelentenek: average -átlagos okés ,de pl. rare, common stb.?

köszike

scynetyc
Nagyon szivesen,remélem hasznodra lesz. Ha azon akarsz játszani,akkor segitek elindulni.
jah aszem az 😛

scynetyc
Ugy nézem leszakadtál, minden lent van? Mert akkor bontok.
Carlos
Ez lemaradta a végérõl:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ha lejött leszakadok!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
IGAZ!!!
Aztán megyek játszani, ha lejöttek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Akkor mennyünk játszani!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
jáccom közben ne félj ,csak most többet nézek a forumra :o)
scynetyc
:o)RáfordíTUNK!!!
Carlos
Szerintem addig nyugottan játszhatsz!
Én Worms-özök közben... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
RáfordíTUNK!!!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
nem kell ujra kezdeni,csak folytatni.Most már szeddle irgum-burgum,ha már ennyi idõt rádforditók :o)
Carlos
Leszedtem a progit is.
Ha ez lejött, inditom a 22 megásat!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tuggya folytatni...
Hál istennek!!!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
semmi gont letöltés folytatása és kész :o)
Carlos
Szerintem haggyuk!!!
Nincs értelme... 😞
Megszakad...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
88% megszakadt!!!
F***om bele!!!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
Carlos ! Töltesz még,mert az ikon szerint igen,de mikor most megakartam nézni hogy állsz a letöltéssel eltünt minden az info ablakból.
scynetyc
Ez scenário, de nem foglalkoztam a feladattal.A sandbox lenne a free?
scynetyc
Carlos!

Knoxvillben majd nézd meg az acélgyáraimat.Az elsõt én épitettem a másikat a gép tette oda és megvettem.Nézd meg mennyi hasznot hoztak eddig.Többszörösen bejött a befektetett lové :o)Célszerü elöször egy hadi/üzleti/ tervet felállitanod magadnak ugy hogy kitalálod mit akarsz termelni. Ezen a pályán én a fakitermelést,majd acélgyártást tüztem ki kezdeti célul.Montgomerry alatt találsz majd 2 fakitermelõt amit egy nagy állomással belehet fogni.Ahogy volt lé Montgomerryt Dothannal összekötöttem ugy hogy a 2 fakitermelõ utba essen.Dothanba épitettem fafeldolgozot és kezdtem bele szállitani a fát.Tehát Montgomerry-fakitermelõ állomás-Dothan-Montgomerry. Erre elég egy vonat. Na majd akkor irkálok ha azon akarsz egyáltalán játszani, de ez most szerintem elég ahhoz hogy felcsigázzalak és nagyon várd hogy lent legyen már a két mentés. :o)))
mármint nem a feladatosat hanem csak simán, érted nah... 😛

Carlos
Milyen free-t???

Þór vígi þessi rúnar

látom itt már mindenki free-t nyom nem scenariokat 😛

scynetyc
Sajna csak Chellom van, ettõl többel nem tudom adni :o)
Carlos
Leszedem!!!
Bár ez még molyol egy darabig.
Még 20 perc a 33megás. A másik még 20 perc és majd utánna!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
Carlos! Betettem a mappádba, ha kell szedd le azt is ,nincs 2 mega.
scynetyc
Ez egy szerver progi.Felteszed, kijelölsz egy mappát amibe bemehetnek.Beleteszed a cuccost amit leszedhetnek,majd hasonloan a wincomhoz csinálsz egy user/passt és ennyi. Na befejezem mert a végén leszol valaki,hogy nem topictémában irogatok. :o)
Carlos
Megosztani cuccost...

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
ok. Mit lehet manuálisan?
Carlos
Aszittem lehet manuálisan is!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Másolom mindkettõt!!!

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
Most a mostani állapotom szeded, érdemes szedni a Nagy kezdet nevüt is ha majd ezen a pályán akarsz szállitani.
scynetyc
Kell egy Serv-u nevû progi és kész:o)
Carlos
Amúgy hogyan kell megosztani így, mint ahogy Te is most???
Lépésrõl lépésre please... 😊))
Köszönöm!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Tûzfal RULEZ!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jön 15 K-val...

Þór vígi þessi rúnar

scynetyc
látom sikerült :o)