64
jössz?
-
#64 -
#63 Engem ez érdekel.Én is valami ilyenen gondolkodtam csak nem tudtam,hogy van neki topicja:D -
blackgamer #62 bezzeg index tart fórum találkozót -
#61 kár
-
Phat Smoker #60 vakláma ;-) -
blackgamer #59 lesz valami SG-s találkozó? vagy csak vaklárma? -
#58 gyertek vazzeg444
[benne van] -
#57 -
-
#55 kötözös sex? -
#54 Én most megyek... -
#53 Ilyenkor mé'nem alszotok??? -
#52 Egyszer télleg eljönnék, csakhát mindig egyik napról a másikra találjátok ki, én meg eléggé le vagyok kötve.... -
#51 mondjuk hykao, Walaki D'Lair, peet, GArchAngel, rezes, asszem Mimacs is... stb. Meg kell kérdezni a többieket, ha többre vagy kíváncsi. De nem kell ezen filózni, jössz oszt kész. [többieknek is szól] -
#50 Akik itt az FFK-ban általában megfordulnak, és tudnak róla. Nem tudok mindenkit felsorolni, mert nem voltam mindegyiken. -
Takezó #49 "velünk" mit jelent? ^o) -
#48 Ha bp-iek (vagy agglom.) akkor jöhettek velünk is, akinek van kedvete. Szoktunk összejárni dumálni valami pubba, v. hasonló helyre.
A megszervezés kb. ennyi: -Jössz? -Ja. -OK. -
Takezó #47 lol :) ha lenne, mennék :D csak ki az, aki egy ilyet megszervezne :D -
#46 vlagyivosztoknál találkozunk -
#45 a keleti régioban lessz a közeljövöben? -
#44 up -
#43 3-at szerveztunk 4 emberre es mindig ott volt, mind a 4. :p Es teljesen ismeretlenek voltak/voltunk. -
#42 mikó lesz és hun? -
#41 ha tizet szervezel 2-en lesztek.... -
#40 Nem erdemes ilyen mass attackot szervezni elsore. Legyen csak 10, de akkor azok ott is lesznek. :D -
#39 cska legalább 200 embert be kell szervezni hogy eljöjjön, mert akkor legalább 10-en leszünk... -
#38 kira. megyünk! -
#37 tegnap volt nem? amúgy igen :))))) -
OPM #36 :)))
nézted ma az Aktívot? -
#35 ki akart jönni?? jah biztos menni akart a neonáci sátorba -
#34 nem... csak berugdostam Sodit :D -
#33 meglátogattad má ? :P -
#32 hát izé...
alap:) -
#31 olyan is van? :o) -
#30 meleg sátor .) -
#29 ő a meleg napokra jár! -
#28 benne lesz Sodi ??? -
#27 Ma lesz 7-kor a tévékettőn egy Hungarosziget mushowr, meg ma lesz Rás is. Lesz ma minden :) -
#26 majd inkább elmegy a Hungaroszigetre, vagy mi a szar annak a fasiszta találkozónak a neve :) na ott kéne egy kis napalm(death) -
#25 Majd biztos elmegy Sodi egy ilyen talira...
Valaki tuti neki menne...