Biztonsági cég javította ki a Half-Life hibáit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, és mielõtt valaki megszólna, már elmúltam 6, és isibe járok 😊))
a trailer letölthetõ (nem csak a kikötõs) csak 650M 😞 (írd és mondd, hatszázötvenmegabályt) (írd és mondd báLYt 😊 )
Az elõzõ okos beszólásra meg csak annyit, hogy így van, és mindenkinek meg kéne húzni a fülét, aki csak CS-ban.
Grrr és irgumburgum 😊
Az elõzõ okos beszólásra meg csak annyit, hogy így van, és mindenkinek meg kéne húzni a fülét, aki csak CS-ban.
Grrr és irgumburgum 😊
szerintem meg a hl 1 rég szar! a CS meg tele van csíterekkel és ez nem szvsz mert így van sajnos..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hello Cifu!
A Valve már gõzerõvel nyomja a Half Life 2-õt (szinte naponta jönnek az új trailerek, és nemsokára maga a játék is), valószínûleg most arra koncentrál hogy a HL és CS játékosok az új játékra térjenek át (lehetõleg vásárlással 😊). Gyakorlatilag még rosszul is jött nekik a PivX buzgalma - most emiatt még jópáran tovább nyúzzák az elsõ részt.
A Valve már gõzerõvel nyomja a Half Life 2-õt (szinte naponta jönnek az új trailerek, és nemsokára maga a játék is), valószínûleg most arra koncentrál hogy a HL és CS játékosok az új játékra térjenek át (lehetõleg vásárlással 😊). Gyakorlatilag még rosszul is jött nekik a PivX buzgalma - most emiatt még jópáran tovább nyúzzák az elsõ részt.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Gondolom a Valve még csak egy köszönömöt sem mondott ezért...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
hat ez lol 😊)
elfogyott a turelmuk es nem bepereltek a ceget hanem kijavitottak a hibakat 😊)
elfogyott a turelmuk es nem bepereltek a ceget hanem kijavitottak a hibakat 😊)