Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
csak mert én ezt ügyfélszolgálattól megkérdeztem mikor a mobilos bónuszt játszottam és azért tudom illetve mondom ezeket az infokat.
gps.: under - over? veszteség nélkül akkor jönne ha 2es szorzót elérné mindkettõ!
max meccs elõtt raksz 2.5overt és ha jön gyors 2 gól akkor esélyes ,hogy megrakod az undert de ha nincs gól sokáig akkor meg hiába raksz undert !
De ahogy az elõttem szóló mondja ezt lehet észreveszik és bumm..
de idõd van bõven ezt megjátszani , nem kell 1 nap alatt kiforgatni ezt a pénzt 😄
aki azt mondja az hülye de kipróbálod magad és rájössz!
raksz 100ftért gépen és megnézed az akciók/bónusz történet menüpontot és ott írni fogja, hogy mennyi összegben kell még fogadnod!
de mobilon kell kötni hiszen ezért is ez a neve ,különben mi értelme lenne az egésznek?
mint mindig itt is lehet részletekben játszani és nem kötelezõ egyszerre 15k-t felrakni 1.5os szorzóra.
ha gyûjtõt raksz akkor a gyûjtõ tartalmában csak 1.5os szorzók lehetnek...
Tétek jelenlegi összege 25 942,23
Szükséges tétek összege 90 000,00
Na így már világos. Ezt nem tudtam hogy hol kell keresni. Köszi.
bár az Angola - Mali (4:0 -> 4:4) óta azt mondom ,hogy akár lehetséges is xDDD
igen mobilról kell fogadni , csak az számít bele a forgatásba amit mobilon teszel meg! de sztem tök fasza , gyors,átlátható,egyszerû!
igaz én live fogadásokat nyomtam és csak azt a részleget néztem meg mobilon.
szóval mobilon kell kötnöd a fogadásokat és akkor jó leszel.
a számlád menü alatt tudod is ellenõrizni , hogy mennyi értékben kell még fogadnod a bónusz befejezéséig
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A 4.45-ös szorzójú Grenada gólt lõtt a 43.,44.,45. és 46.percben a hazaiak pedig a 47.percben szépítettek.
http://www.eredmenyek.com/detail/YXFoud9c/#osszefoglalas
(Játékidõ eredménye) 10/07/2011 Egyik sem 1.61 Nyert
2 Svédország Finnország v Svédország
(Játékidõ eredménye) 10/07/2011 Egyik sem 1.61 Nyert
3 Lettország Lettország v Málta
(Játékidõ eredménye) 10/07/2011 Egyik sem 1.33 Nyert
4 Anglia Montenegró v Anglia
(Játékidõ eredménye) 10/07/2011 Egyik sem 1.72 Vesztett
Na a penge Angolok 0:2-rõl sikerült leXelniük... 😞 utólag szerencse hogy csak 520ft-ot raktam a szelvényre.
*(0-1) Franciaország-Albánia H
*(0-1) Hollandia-Moldova H
*(1-0) Andorra-Írország V
*(0-1) Hollandia-Moldova H
Törökország-Németország V
Csehország-Spanyolország V
Hollandia....<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
15 Kapura lövés 3
9 Kaput eltaláló lövések 2
6 Kaput nem találó lövések 1
8 Szabadrúgás 17
7 Szöglet 0
a zseniáis holland válogatott bravó 😄DASdsa
szarjancsi ocska fos geci zsidó banda .DASdas
...szerencsére egy messink is van már.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..