Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem kevés ez a 3-0 a Realnak , kell egy gólt lõni a otthon is a galatának és úgy biztos lesz
Többek között engem is :D
Real meccs over 2,5 + dortmunt gólt tettem....
Real meccs over 2,5 + dortmunt gólt tettem....
igen, mert eredeti felállás szerint ma 18:30-kor kezdõdött volna a meccs, csak lefújták és átették 10-ére
Na dortmund leszopatta ma a népet :D szerintem. :D
és poén h valami 17:15ig vagy 18:15ig lehetett feladni :D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
öcsém még így is de jól jönne egy galata-dormund gól meg egy pár real-dormund szöglet :D
lol mert 167-s számmal benne volt a mai meccsekhez írva....mondom 2,4ért jó lesz a hajduk...
akkor játszák? elmaradt vagy mi? mert mai kínálatba volt benne
valaki nem tudja a Slaven B.-Hajduk horvát kupa mennyi lett??? másik meccset írja eredmenyek.com de ezt nem
Nem azért , de ez a kis vita , több hozzászólást produkált , mint az elmúlt "két hét" :D
Nem mintha okvetetlenkedni akarnék, de valamilyen szintem ez is trollkodás :D
statot én is nézem lõnek rendesen :D:D
bár lehet csak kapus ívelgeti át a másiknak és azt is annak írják volt már ilyen :D:D:D
bár lehet csak kapus ívelgeti át a másiknak és azt is annak írják volt már ilyen :D:D:D
nem akarom errõl már vissza idézni magamat , mert pár hozzászólással lejebb írtam mi a véleményem errõl
*lehettek
Stat alapján nem lenne meglepõ, ha 2-3-al vezetnének. De nem tudom azok a helyzetek mennyire lehetettek tényleg helyzetek.
Akkor még talán vitába is kezdtem volna veled. Ám ma ez csak hülye trollkodás semmi több, nem kíváncsi rá senki.
:D:D
Weed tettél ma valamit amúgy?
Weed tettél ma valamit amúgy?
Már ne is haragudj, de 1 nappal a meccs után ide jössz szarozni és oltogatni. Jól látod, ez nem lesz eltûrve akár tetszik, akár nem
Fos vagy te vazze, galata BL nyer.
Weed szerintem megkaptad a választ :DD::D:D
Weed szerintem megkaptad a választ :DD::D:D
Szar , hogy te lettél a HG na mindegy befejeztem , mert már felideggel ez a házigazda vagyok és a bayernrõl rosszat mondasz meghalsz filozófia
Demon csak szimplán hagyd abba! Igyál egy hideg sört vagy verd ki a sarokban, de ne kötekedj...
az egy válasz volt egy "fos a Bayern"-es beszólásra. Az ilyenek mostantól nem maradnak és akkor nem lesz vita.
:D:D:D Jó elhisszük :D:D:D
Na hajrá Galata!
Na hajrá Galata!
Értem én kedves Weed , de legalább azt mondjad ha a Bayernrõl trollkodnak akkor törlöd ( megjegyzem teljes joggal)
WEED: A Realnak hajtania kell rendesen ahhoz, hogy olyan szinten játsszon mint amikor a Bayern szar XXD
WEED: A Realnak hajtania kell rendesen ahhoz, hogy olyan szinten játsszon mint amikor a Bayern szar XXD
De azért, ha a Real Madridról szólt volna ugyanazzal a tartalommal, tuti benn hagytad volna :D:D:D