Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomorék Tottenham kapja már be, leszopatja otthon egy Basel?<#levele>#levele>
pont most kell Csehországnak elvernie Németországot...(kézilabda)
Sosem jött még be a kézilabda...
Sosem jött még be a kézilabda...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
holnap én ezekbõl válogatok: gyõr,dinamo zagrab,feyenoord,sparta rotterdam,auxerre talán még monaco (utolsó 4-nek illene lassan összeszedni e magát, feyenoordon kívül nem is rosszak az odds-ok)
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Aki overt rakott sztem legszívesebben levágta volna a feját a gyereknek amiért kihagyta ezt a helyzetet
most így elsõre ezeket mondanám
Iverness nyer
O.Marseille nyer
hogy miért biztos?:D
megérzés csak
Iverness nyer
O.Marseille nyer
hogy miért biztos?:D
megérzés csak
Még mindig nagyon kezdõ vagyok , van pár biztos meccsetek a holnapi napra és az miért biztos ? Köszi elõre is ha írtok ;)
Tottenham hendis
Fener X
Chelsea 1-el nyer
Benfica H nálam a mai EL.
Fener X
Chelsea 1-el nyer
Benfica H nálam a mai EL.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
chelsea szerintem most se fogja komolyan venni a meccset fõleg h hétfõn is játszott meg fog is hétvégén. benficánál lehet igazad lesz jobb lenne a +. spurs szerintem simán lelépi a baselt villás-tojásnak szerintem kell ez a kupa. lazio meccs szerintem vendég vagy 2,5 gólnál több, a fener wint kizárnám veretlen a lazio idén még a kupába és akarják is az el-t.
benfica gól szerintem lesz*
newcastle utóbbi 4 El! meccsén nem kapott gólt
és összesen 4 meccsen 2 gólt lõtt!! 0 kapott gól
szerintem most lesz egy 2-1, 2-2?
szóval én over raknám
tottenham-basel simán lehet X
chelsea szerintem nyer
fener-lazio meg nálam 1-1
newcastle utóbbi 4 El! meccsén nem kapott gólt
és összesen 4 meccsen 2 gólt lõtt!! 0 kapott gól
szerintem most lesz egy 2-1, 2-2?
szóval én over raknám
tottenham-basel simán lehet X
chelsea szerintem nyer
fener-lazio meg nálam 1-1
Baselt túlságosan lebecsülöd , Benficát sose lehet tudni hány gólt lõnek , a Chelsea jó lehet , Bár ha a Kazan gólt lõ már pedig gólt lõ akkor bármi lehet
estére szerintettek egy Benfica-Castle 2,5 under,Chelsea-Kazan 2,5 under jó lehet? mellé Spurs(0-1)Basel H?
odds mennyi volt?
Csak szimplán megint nem bírsz magaddal, aztán a végén megint meg akarsz sértõdni hogy kipécéztelek magamnak... nem értelek
nem talált
törölkedésekkel? az mi? XXD
amúgy nem fogom elnézni, hogy kedvenc csapatomat alázzák, de becsületbõl azt sem, hogy a másik fél is így jár. A hülye játékodat viszont nem fogom játszani.
amúgy nem fogom elnézni, hogy kedvenc csapatomat alázzák, de becsületbõl azt sem, hogy a másik fél is így jár. A hülye játékodat viszont nem fogom játszani.
aha pontosan így volt XXD ma mindenki trollosat játszik csak azért hogy fejbe lõjem magam? XD
nyomoréééék
amúgy nem kell hazudgálni nem 21X csak 5x törölted kb:D:D:D:D
mit kell itt izmozni,
szidjuk egymás csapatát a Demonsssal
egy kis hülyeség
te csinálod itt a feszkót a törölkedésekkel:D:D:D
nyugi:)
mit kell itt izmozni,
szidjuk egymás csapatát a Demonsssal
egy kis hülyeség
te csinálod itt a feszkót a törölkedésekkel:D:D:D
nyugi:)
te fasz most írtam, hogy én nem fogok szólni, majd szól aki akar... te tényleg ennyire hülye vagy?
hogyne :D nem lepõdöm meg :D Gondolom privátba írtad effének , hogy írjaba egyszer törlöd de utána már nem
nna gyerekek már 21x töröltem Effe hozzászólását, de mindig visszarakja... megsérülhetett a fejecskéje vagy nem tudom, de én nem baszakszom tovább ezzel a töröl-beír-töröl játékkal. Aki akarja szól egy modinak és kész, addig itt hagyom a hsz-ét , mert úgy is visszarakja!!!
"A Dortmund ma úgy néz ki abból akar jelesre vizsgázni, hogyan kell 5 vagy több ajtó-ablak ziccert kihagyni."
Hat ha ezek tényleg ajtó ablakokat hagytak ki, akkor jó, hogy nem néztem :D mert rendesen ****** volna az agyam, ha látom :D.
Hat ha ezek tényleg ajtó ablakokat hagytak ki, akkor jó, hogy nem néztem :D mert rendesen ****** volna az agyam, ha látom :D.
Fúúú hogy szidják mindenütt a Dortmundot :D:D