Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
1, 3 eltiltott van a múltkori meccsen 3 pirosat kaptak a Románok
2, 1 Gólt rúgtak eddig mindössze
3, 5-0 ra kaptak ki a Maccabitól
(legalább is szerintem iszonyat kevés esély van hogy behúzzák a Románok de még az Xre is)
Birminghamet haverom behúzta én nem mertem. Celtic sincs valami jó formában az inkább X. Kazan Tottenham...necces megakartam játszani de inkább kihagytam. Tottenhamnek jó az X is. Múltkor otthon éppenhogy 1-0ra nyertek a Kazan ellen, szabadrúgás gólból. Sporting az sima maradék kettõt passzolom.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Vaslui - Sporting CP V
Rubin Kazan - Tottenham H
FC Köbenhavn - Hannover H
Besiktas - Dinamo Kijev H
Birmingham - FC Bruges H
Celtic - Rennes H
Steaua Bukarest - Maccabi Haifa H
2 500,00 HUF Single 03/11/2011 14:14:55 2 500,00 4 318,19
Egy kis zsebbpénz :''D
veszel 4 eseményt:
meccs 1 (1.34)
meccs 2 (1.56)
meccs 3 (2.09)
meccs 4 (1.08)
@4,71
ez szétbontódik három szelvényre:
meccs 1 (1.34)
meccs 2 (1.56)
meccs 3 (2.09)
@4,36
meccs 1 (1.34)
meccs 2 (1.56)
meccs 4 (1.08)
@2,25
meccs 2 (1.56)
meccs 3 (2.09)
meccs 4 (1.08)
@3,52
meccs 1 (1.34)
meccs 3 (2.09)
meccs 4 (1.08)
@3,02
ha az egyik meccs elmegy, akkor az a "szelvény" nyer, amin az nincs rajta.
ha te az egészre mondjuk 4000 forintot szánsz, akkor mindegyik "szelvényre" 1000 forint kerül, mert ugye 4000/4.
tehát ha 1 meccs elmegy, te visszakapsz valamennyit (1000*szorzó) ami nálad nem túl sok, mert a szorzók nem nagyok.
ezt csak azért irtam le, mert nem akarom hogy egy ilyen egyszerû dolgot ne érts má meg... de ha unibet.hu -n összeraksz egy szelvényt, ott az opcióknál könnyedén meg tudod nézni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
legalábbis én nem találkoztam a nevével, de lehet csak átsiklottam felette
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
2. A maximum igényelhetõ bónusz értéke 7500 Ft.
3. A bónusz megszerzéséhez, tegyen meg egy feljogosító fogadást az Ön által választott sportok és fogadási piacok bármelyikén a Mobil - bet365 szolgáltatáson keresztül. Ne feledje, kifizetés igénylése elõtt a feljogosító fogadás és a bónusz együttes összegét a Mobil szolgáltatásunkon, 3 alkalommal kell megjátszani (rollover követelmény).
Bet365 😄 Mobilfogadás 😄
Newcastle-Everton V 2.85
Van ennek valami esélye vagy hagyjam ki??<#help>#help>
olvasd már el, ezerszer megkérdezi naponta a sok zöldfülü, két kattintás lenne...
Amúgy ezekre ilyen 1,1 et fizet?
Sam Querrey (USA) - Jo-Wilfried Tsonga (FRA) (Jo-Wilfried Tsonga (FRA) legalább 1 szettet megnyer?) igen
Marcel Granollers (ESP) - Marin Cilic (CRO) (Marin Cilic (CRO) nyer legalább 1 játszmát?) igen
Andy Roddick (USA) - Radek Stepanek (CZE) (Nyer legalább 1 szettet Andy Roddick (USA)?) igen
Juan Martin Del Potro (ARG) - Kevin Anderson (RSA) (Juan Martin Del Potro (ARG) nyer leglább 1 játszmát?) igen